Pluspunten
prettige en snelle communicatie
Verbeterpuntende opvouwtasjes waren niet allemaal even mooi opgevouwen
Goed om te horen dat de snelle manier van communiceren gewaardeerd wordt! Het opvouwen van de tasjes nemen we de volgende keer mee. Bedankt voor de tip en graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
"goed produkt, en nog betere service." Keurige ruime tassen, goede opdruk, en zeer vlotte levering. Met dank.
Dat zijn mooie woorden, met een net zo mooi eindcijfer! Bedankt voor de beoordeling en graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Bedankt voor de beoordeling. Mochten er eventueel nog verbeterpunten zijn, dan horen we het graag. Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Goede communicatie, service en levering conform afspraken.
Bedankt voor jouw mooie recensie en opmerkingen waar we blij van worden! Daar doen we het voor... Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Snelle communicatie Alles prima in orde
Kort, maar krachtig... Dank voor de recensie en graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Snelle communicatie, bestellingen worden goed opgepakt en uitgevoerd
VerbeterpuntenGoed letten op de kwaliteit van de bedrukking. Wij hebben een vol logo en die is niet altijd volledig goed 'ingekleurd'.
Bedankt voor de recensie. We gaan nog eens extra goed letten op de kwaliteit van de bedrukking, zeker bij 'volle' logo's. Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Top bedrijf! Altijd goede service en snelle levering!
De maximale score! Heel mooi... We hopen je in de toekomst nog graag van bedrukte relatiegeschenken te voorzien. Tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Katoenen shopper groot (100-3857) "Uitstekende service" Snelle en correcte levering van een mooi product. Goed contact met medewerker. Alles positief!
Een puik cijfer... Dat stemt ons erg tevreden! Leuk om het positieve commentaar te lezen en graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Snelle reacties en meedenkend
Mooi dat zowel het snel reageren als het meedenken gewaardeerd wordt. Dat doen we natuurlijk graag! Tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Snel, duidelijk en behulpzaam.
Een duidelijke beoordeling en een prachtig cijfer! Daar zijn we erg blij mee... Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Wij zijn erg blij met de mokken! Ze zien er netjes en stevig uit, en de bedrukking is erg strak. Ook de service tijdens het proces door Stravers is erg goed, zo was het fijn dat we een belletje kregen voor verzending. We kunnen lekker koffie gaan drinken bij onze relaties!
Een prachtige recensie en een mooie 9 als cijfer... Erg bedankt en graag tot de volgende keer bij Stravers Promotions! We helpen je graag.
Pluspunten
Wij hebben regelmatig artikelen bestelt bij Stravers Promotions. Van powerbanks tot rugtassen. Allemaal prachtig bedrukt met ons logo. We zijn erg tevreden over de service en kwaliteit!
Niet één, maar meerdere producten die een positieve recensie krijgen. Heel mooi! Bedankt voor de complimenten en graag tot ziens bij Stravers Promotions!
Pluspunten
Zojuist onze branded snoeppotjes chocolaatjes ontvangen die we bij beurzen gaan inzetten. Ze zien er kleurrijk uit! Hier gaan we vast bezoekers op onze stands blij mee verrassen.
Mooi dat de snoeppotjes met chocolaatjes in de smaak vallen. Een uitstekend én smaakvol relatiegeschenk... Bedankt voor het mooie cijfer en graag tot ziens bij Stravers Promotions!
Pluspunten
Snel reacties op vragen per mail! Duidelijke antwoorden. Daarna snelle levering!! Product ziet er mooi uit, zelfs na rondje in de wasmachine!! Dus zeer tevreden!!
Daar doen we het uiteraard voor; leuk om te horen, hoor! Veel plezier ermee - en graag tot ziens bij Stravers Promotions!
Pluspunten
Fijne pennen, goede service. We zijn zeer tevreden met deze pen en de opdracht werd zoals altijd snel en correct behandeld. Top!
Een positieve recensie met een 10 als eindcijfer! Perfect en erg leuk... Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Snelle en correcte leveringen. Makkelijk communiceren met de medewerkers.
Mooie woorden en drie keer 5 sterren. Leuk om te lezen - dank voor het plaatsen van de review! Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Snelle levering, goede en heldere communicatie, zeer tevreden!
Vier keer de maximale beoordeling: héél mooi! Bedankt en graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Goede communicatie, mooie producten. Bestelling naar wens en snel uitgevoerd. Onze gasten waarderen de tasjes en pennen, die wij uitdelen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Een promotieartikel dat gewaardeerd wordt bij jouw relaties: daar doen we het - uiteraard - voor. Dank voor de beoordeling van 5 sterren! Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
"Heel goed" Wij hebben de recycle eco pen besteld met daarop ons logo en website adres. We zijn blij met het eind resultaat. Heel goed contact gehad over de bedrukking en kreeg snel een voorbeeld gemaild. Op tijd geleverd zoals afgesproken.
Leuk: niet alleen een compliment voor onze verkoopafdeling, maar ook mooie woorden voor onze grafische ontwerpers! Bedankt... Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
"Prima pen" Prima pen die lang en prettig schrijft. Uitstekende service / snelle levering door Stravers.
'Prima', 'uitstekend' en 'snel': woorden die we graag horen als het om (de service van) Stravers Promotions gaat. Hopelijk tot ziens!
Pluspunten
Een mooi product geleverd. Goed advies ontvangen.Goede eerlijke communicatie. Dank!
Goed om te horen! Dat stemt ons enorm tevreden... Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Vijf sterren: héél mooi! Kort, maar krachtig! Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Katoenen draagtas (100-3858) Hele fijne en snelle service! Er wordt goed meegedacht en de tasjes zijn van goede kwaliteit!
Bedankt voor de leuke beoordeling. We proberen het beste product te vinden - en daar zijn we blijkbaar in geslaagd. Mooi! Graag tot ziens bij Stravers Promotions.
Pluspunten
Leuke giveaway! Goede kwaliteit en snel geleverd door Stravers. Absoluut een aanrader om weg te geven in de zomer
VerbeterpuntenGeen. Alles perfect!
Thanks voor de mooie review! Ook mooi om te horen dat de snelle levering goed is bevallen. Daar doen we het uiteraard - ook - voor. Graag tot ziens bij Stravers Promotions!
Pluspunten
Accountmanager Basilja dacht ontzettend goed met ons mee en kwam met alternatieven om ons ruime opties te geven. Van bestelling tot aan de levering waren zij flexibel, vriendelijk en behulpzaam.
Mooie woorden; dat horen we natuurlijk graag! Erg bedankt voor de leuke beoordeling én vijf sterren. Graag tot ziens bij Stravers Promotions!
De Bolanden 6
7071 PW Ulft
Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!