Pluspunten

Snelle levering. En het artikel was heel gunstig geprijsd.

Onnodig veel verpakkingsmateriaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De mails beantwoorden daar moet nog aan gewerkt worden . En afspraken na komen hetzelfde als de mails . Dan komt het denken wij goed .

Pluspunten

Vlotte en correcte levering

Pluspunten

mooi assortiment vriendelijke support duidelijke communicatie snelle levering beginnend bedrijf dus kan alleen maar verbeteren

geen melding van 'op voorraad'

Pluspunten

Snel, vriendelijk, afspraak = afspraak en aftersales is perfect.. ik kan niks anders zeggen.. dikke tien voor procedure, betaling, levering en service. Met name Esther maakt contact met klanten en geeft net dat extraatje in service en nazorg.. top

nvt

Pluspunten

Na een grote vertraging van een bestelling, is er intensief werk van gemaakt om de bestelling alsnog via een andere leverancier te leveren. Ook zijn er met verschillende mailcontacten excuses aangeboden voor het oponthoud.

Voortgang bewaken bij de afhandeling van bestellingen. In het begin zijn er aanname` s gedaan dat de bestelling wel binnen zou zijn bij mij. Dit was echter niet het geval. Alsnog gecorrigeerd allemaal.

Pluspunten

Korret en netjes

Pluspunten

snel en goed

geen

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd

Pluspunten

Goede en snelle service. Fijne prijs.

Levering was snel (<2 dagen). Kleine verbetering: we kregen geen bericht dat het onderweg van koerier, was opzich fijn geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Esther heeft een prettige stem aan de telefoon en doet moeite om de bestelling goed te laten bezorgen.

Je moet kunnen rekenen op wat er afgesproken is. Bv een mail met bevestiging voor de levering de volgende dag, daar moet ik op kunnen rekenen. Ik had een vrije dag opgenomen om de bestelling op de tuin (niet dicht bij mijn huis) in ontvangst te kunnen nemen en hulp geregeld om de bamboepergola op te halen en in elkaar te zetten. Dat moest ik omgooien omdat de mail een dag later kwam. Verder is alles prima verlopen.

Pluspunten

Stipte afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na mijn klant ben ik goed geholpen . Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Bestelling is tot tevredenheid gearriveerd. Ik wil niet zeuren ,maar het bedrijf helpen

1.Als er reclame wordt gemaakt voor achteraf betalen zorg voor de mogelijkheid op de website. 2. Stuur geen beoordeling terwijl de bestelling nog niet eens geleverd is.

Pluspunten

Zeer persoonlijke behandeling, excuses bij incomplete levering. Aardige klantenservice. Prima bedrijf.

Pluspunten

vlotte levering. Product nog niet getest.

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Levering conform afspraak en telefonisch goed en heel vriendelijk geholpen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering bestelling

Pluspunten

Er waren wat problemen, maar alles is keurig en snel geregeld.

Van Cleeffkade 15

1431BA Aalsmeer