Pluspunten
Snelle levering. En het artikel was heel gunstig geprijsd.
Hallo Ingrid, bedankt voor jouw prachtige beoordeling. Van een tien worden we altijd blij! Wij doen onze uiterste best het artikel zo snel mogelijk te leveren. Leuk te lezen dat het ook nu weer gelukt is. Groeten, Fons van Twinckels.
VerbeterpuntenOnnodig veel verpakkingsmateriaal
Hallo Thomas, bedankt voor jouw fantastische beoordeling! Natuurlijk worden we daar heel blij van. Maar ook van jouw verbeterpunt. Om transportschade te voorkomen, willen we de artikelen zo goed mogelijk verpakken. Het is goed dat je ons erop wijst dat het soms ook wat minder kan, dank je wel daarvoor! We gaan daar nog beter op letten. Veel plezier van de wandslangenbox, groeten, Fons van Twinckels.
De mails beantwoorden daar moet nog aan gewerkt worden . En afspraken na komen hetzelfde als de mails . Dan komt het denken wij goed .
Hallo, bedankt voor jouw beoordeling en punten ter verbetering. Natuurlijk is het nooit leuk te lezen dat we steken hebben laten vallen, sorry daarvoor. Maar het helpt ons ook nog scherper op onze dienstverlening te zijn en deze verder te verbeteren. Veel plezier van de wandslangenbox. Groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
Vlotte en correcte levering
Hallo, bedankt voor deze goeie beoordeling. Fijn dat alles goed gegaan is, veel plezier deze zomer van de wandslangenbox. Groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
mooi assortiment vriendelijke support duidelijke communicatie snelle levering beginnend bedrijf dus kan alleen maar verbeteren
Verbeterpuntengeen melding van 'op voorraad'
Hallo, bedankt voor jouw goeie beoordeling en toelichting, daar worden wij echt heel blij van! Leuk dat je na de eerste bestelling van de takkenschaar al snel een tweede bestelling hebt geplaatst voor een heggenschaar en een hefboomsnoeischaar! Wat je ook wilt gaan snoeien, je hebt het goeie gereedschap vanaf nu bij de hand! Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, bestellingen en beoordeling. We doen onze uiterste best jouw laatste punt waar te maken om alles verder te verbeteren! Hopelijk tot een volgende keer, groeten, Fons van Twinckels
Hallo Peter, bedankt voor jouw goeie beoordeling. Super dat alles goed gegaan is, veel plezier deze zomer van jouw Gardena robotmaaier. Hopelijk tot een volgende keer, groeten, Fons
Pluspunten
Snel, vriendelijk, afspraak = afspraak en aftersales is perfect.. ik kan niks anders zeggen.. dikke tien voor procedure, betaling, levering en service. Met name Esther maakt contact met klanten en geeft net dat extraatje in service en nazorg.. top
Verbeterpuntennvt
Hallo Aernout, bedankt voor jouw fantastische beoordeling. We kregen er gewoon een kleur van toen we het lazen. En je hebt gelijk, Esther doet er echt alles aan om klanten de service te geven die bij Twinckels past, echt een kanjer! Nogmaals bedankt en veel plezier van de wandslangenbox, Fons van Twinckels.
Pluspunten
Na een grote vertraging van een bestelling, is er intensief werk van gemaakt om de bestelling alsnog via een andere leverancier te leveren. Ook zijn er met verschillende mailcontacten excuses aangeboden voor het oponthoud.
VerbeterpuntenVoortgang bewaken bij de afhandeling van bestellingen. In het begin zijn er aanname` s gedaan dat de bestelling wel binnen zou zijn bij mij. Dit was echter niet het geval. Alsnog gecorrigeerd allemaal.
Hallo Remco, bedankt voor jouw beoordeling en verbeterpunt. Je hebt helemaal gelijk, we hebben hier wat steken laten vallen in de communicatie naar jou toe, nogmaals excuses hiervoor. Jouw beoordeling onderstreept het belang van goeie communicatie, dank je wel daarvoor. Groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
Korret en netjes
VerbeterpuntenGeen
Hallo Ruud, bedankt voor deze fantastische beoordeling. Goed te lezen dat alles goed gegaan is, veel plezier van de besproeiingspomp en accessoires, Die kun je zeker goed gebruiken met deze droogte. Groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen
Hallo Jack, goedemorgen. Bedankt voor deze fantastische beoordeling, een tien worden wij echt blij van. Fijn dat de verticuteermachine en opvangbak goed en op tijd geleverd zijn. Veel plezier ermee, groeten, Fons van Twinckels.
Pluspunten
Mooi op tijd geleverd
Hallo, bedankt voor je goeie beoordeling, wat fijn dat de wandslangenbox goed en op tijd geleverd is. Veel plezier ermee deze zomer, groeten, Fons van Twinckels.
Pluspunten
Goede en snelle service. Fijne prijs.
VerbeterpuntenLevering was snel (<2 dagen). Kleine verbetering: we kregen geen bericht dat het onderweg van koerier, was opzich fijn geweest.
Hallo Roel, dank je wel voor deze fantastische beoordeling. Vervelend dat je geen bericht hebt ontvangen over de aflevering. Voor ons een leerpuntje daar nog scherper op te letten, dank je wel. Veel plezier van de robotmaaier, groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
Esther heeft een prettige stem aan de telefoon en doet moeite om de bestelling goed te laten bezorgen.
VerbeterpuntenJe moet kunnen rekenen op wat er afgesproken is. Bv een mail met bevestiging voor de levering de volgende dag, daar moet ik op kunnen rekenen. Ik had een vrije dag opgenomen om de bestelling op de tuin (niet dicht bij mijn huis) in ontvangst te kunnen nemen en hulp geregeld om de bamboepergola op te halen en in elkaar te zetten. Dat moest ik omgooien omdat de mail een dag later kwam. Verder is alles prima verlopen.
Hallo Annet, bedankt voor je beoordeling en compliment over Esther. Klopt helemaal wat je zegt! Vervelend dat het toch even mis ging met de aflevering, nogmaals excuses daarvoor. Geniet van de pergola deze zomer, groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
Stipte afhandeling
Hallo Jan, bedankt voor je positieve beoordeling. Geniet deze zomer van lekkere kiwi's en blauwe bessen uit eigen tuin! Groeten, Fons van Twinckels
Hallo, bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat de Gardena slangenwagen goed en op tijd bij u werden afgeleverd. Veel plezier ervan, groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
Na mijn klant ben ik goed geholpen . Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Bestelling is tot tevredenheid gearriveerd. Ik wil niet zeuren ,maar het bedrijf helpen
Verbeterpunten1.Als er reclame wordt gemaakt voor achteraf betalen zorg voor de mogelijkheid op de website. 2. Stuur geen beoordeling terwijl de bestelling nog niet eens geleverd is.
Hallo, wat vervelend dat het even mis ging met Afterpay en het te vroeg versturen van het beoordelingsformulier, nogmaals excuses daarvoor. We doen er alles aan om onze dienstverlening te verbeteren, uw opmerkingen helpen ons daarbij. Groeten, Fons van Twinckels.
Pluspunten
Zeer persoonlijke behandeling, excuses bij incomplete levering. Aardige klantenservice. Prima bedrijf.
Hallo Anita, dank je wel voor deze positieve beoordeling. Jammer dat er een aantal onderdelen ontbraken van de plantenbak. Gelukkig kon het snel opgelost worden. Geniet deze zomer van een mooie plantenbak vol bloeiende planten. Groeten, Fons van Twinckels.
Pluspunten
vlotte levering. Product nog niet getest.
Hallo Hermien, dank je wel voor deze dikke tien, daar worden we echt heel blij van. Veel plezier van de robotmaaier, groeten, Fons van Twinckels.
Hallo Vincent, bedankt voor jouw bestelling van de wandslangenbox en natuurlijk voor de fantastische beoordeling. Een tien, daar worden ook wij blij van! Groeten, Esther van Twinckels
Pluspunten
Goed en snel
Hallo Kees, bedankt voor jouw positieve beoordeling, fijn dat alles goed gegaan is. Veel plezier van de wandslangenbox, groeten, Esther van Twinckels
Pluspunten
Levering conform afspraak en telefonisch goed en heel vriendelijk geholpen
Hallo Sylvia, dank je wel voor deze fantastische beoordeling. We doen onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, het is altijd leuk om te lezen dat het ook bij jou gelukt is. Veel plezier met de wandslangenbox en hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Fons van Twinckels.
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Hallo Esther, een dikke tien, daar worden we heel erg blij van, dank je wel! Groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
Snelle levering bestelling
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor deze goeie beoordeling. Veel plezier van de robotmaaier, groeten, Fons van Twinckels
Pluspunten
Er waren wat problemen, maar alles is keurig en snel geregeld.
Hallo Kees, bedankt voor jouw fantastische beoordeling. Vervelend dat het afsluitdopje van de VASO regenton/plantenbak niet meteen erbij zat. Gelukkig is deze toch nog bij jou terecht gekomen, nu de regen nog! Groeten, Fons van Twinckels.
Hallo Alwie, aan jouw beoordeling te merken is de kruiwagen god en op tijd bij jou aangekomen. Nogmaals bedankt voor je bestelling en de goeie beoordeling. Groeten, Fons van Twinckels