super goede service aardige mensen Die weten waar ze mee bezig zijn

De gene die kwam schoonmaken was wel wat te vroeg! Maar snel en netjes gewerkt.

Top geregeld met n goed resultaat

Zie boven

Prima werk

Er is netjes gewerkt en we zijn tevreden met het eindresultaat.

Competente dienstverlening. De uitvouwschermen zien er weer fris uit.

Uitvoering op tijd volgens afspraak. Minimale overlast. Goed resultaat. Vriendelijk personeel.

Komen een afspraak goed na.

Zie bovenstaande

Goed, netjes en zeer efficiënt.

Snel, netjes en zeer goed geholpen.

Keurige jongen

Netjes gewerkt

Ze proberen er alles aan te doen om het zo schoon mogelijk te maken

Een vriendelijke jongeman was mooi op tijd in de vroege morgen . We hadden hardnekkige vlekken op de parasol die er moeilijk uit gingen. Er werd veel moeite gedaan om ze er toch uit te krijgen en dat is toch goed gelukt. Helaas een kant van de parasol is minder schoon geworden . Aan die kant hebben we een magnolia boom staan. Zelf hadden we dat ook niet gezien toen we de parasol met de jongeman nakeken.De andere drie vlakken zijn echt heel mooi geworden.

Vakwerk!

Wij hadden nooit gedacht dat na 15 jaar 'achterstallig onderhoud' de zonwering er als nieuw uit zou zien.

Prima, snel, netjes

Aardige medewerker, netjes, snel prima resultaat

De rolluiken zien er weer tip-top uit

De monteur was ruim op tijd voor het afgesproken tijdstip en heeft de rolluiken prima schoongemaakt. Zelfs de ramen werden, na het schoonmaken van de rolluiken, gewassen. Jammer dat ik daarna alle ramen moest lappen en zemen (blijkbaar niet in het schoonmaken van de rolluiken inbegrepen). Dit vind ik een behoorlijk minpunt.

Mooi op tijd gearriveerd. Uitleg gekregen wat de werkzaamheden inhielden en direct aan de slag. Alles keurig gereinigd en weer gemonteerd. Klein min punt, ramen waren niet echt goed gewassen na afloop.

Uitstekend er zijn geen andere woorden

snel en netjes

Aankomst conform afspraak. Keurig werk geduld met vlekken, nette afhandeling. Weer frisse markies!

Prima werk, vriendelijke medewerker

Zoals verwacht hebben jullie prima werk afgeleverd. Ze kunnen er weer een tijdje tegen aan. De werknemer was vriendelijk en beleefd en dat is zeker ook een pluspunt. 1 kleine opmerking na afloop zag ik dat kwaliteit van ramen wassen met alleen osmose water niet optimaal is. Op de zolder aan de voorzijde is een gedeelte van het raam( waar geen rolluik hangt) juiste vol gespatterd en niet schoon gemaakt. Op zich niet zo erg echter we kunnen er zelf niet bij ( is een draairaam naar buiten) om het schoon te maken. Beneden heeft hij ze keurig op de ouderwetse manier met raamwisser en trekker gedaan en die zijn keurig geworden.

Super resultaat, zoals beloofd.

Binnen 1 dag hadden we de offerte binnen voor het reinigen van een markies en was de afspraak gemaakt. Vriendelijke man die de werkzaamheden uitvoerde, was weliswaar onaangekondigd een uur te vroeg, maar leverde echt perfect werk. Onze markies is weer als nieuw. Hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

Keurig

Na een snelle en scherpe offerte kon er spoedig een afspraak gemaakt worden. De medewerker was keurig op tijd, liet er geen gras over groeien en ging snel te werk. Resultaat is zeer bevredigend, en alles werd netjes schoon achtergelaten. Onze markiezen zien eruit als nieuw!

Zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden hoe deze meneer zijn werk deed. Alles werd keurig achtergelaten. Hij belde ook hoe laat hij ongeveer zou komen.

Nette, vriendelijke jongeman

Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Zeer tevreden.

Zonwering weer als nieuw

Er wordt netjes gewerkt en het wordt netjes afgeleverd.

Prima werk geleverd! Super hardwerkende werknemer

top

De meneer die bij ons kwam deed zijn werk uitstekend. Een luik vond hij nog niet helemaal goed. Toen nogmaals ermee aan de gang gegaan om hem nog beter te krijgen.

Op tijd volgens afspraak, correcte medewerker,keurige financiële afwerking en wat belangrijk is uitstekend werk afgeleverd.Hoort zegt het voort.

Snel, prijs kwaliteit super

Industrieweg 8

5145PV Waalwijk

Over Friss Reiniging

FRISS VOOR ZONWERING Friss voor Zonwering is een onderdeel van Friss voor Thuis. Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor uiteenlopende gespecialiseerde opdrachten. Onze professionele reinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van zonwering. Zoals zonneschermen, markiezen, rolluiken en parasols voor particulieren en bedrijven.