Verschil is heel duidelijk, de rolluiken zien er heel schoon uit!

Echt top hoe schoon de rolluiken worden, had het niet verwacht. Nadien zijn de ramen gelapt alleen zie je op veel ramen druipers naar beneden, wat ik dan weer erg jammer vindt. Zo zijn de ramen alsnog niet schoon.

Erg prettig contact zowel per telefoon, mail en persoonlijk

Goede snelle service. Luiken zijn als nieuw

Betrouwbaar adres, afspraken correct nagekomen en het belangrijkste mijn rolluiken weer als nieuw.

Prima!!

Aardige medewerker en netjes werk afgeleverd. Op tijd aanwezig en kosten zoals doorgegeven.

prima op tijd. werkzaamheden goed uitgevoerd door een vriendelijke medewerker

Roy bedankt voor het schoonmaken van onze rolluiken en dakkapellen. Ze zien er dankzij jou weer prima uit👍

Goed werk geleverd door een vriendelijke werknemer

Zie boven

Stipte start en professioneel uitgevoerde werkzaamheden.

Ondanks vroege tijdstip keurig op tijd gestart. Klantvriendelijke benadering en goed uitgevoerde werkzaamheden. Stevig doorgewerkt. Kleine "reparatie" aan oprolsysteem meegenomen. Alles netjes afgewerkt; ziet er als (bijna) nieuw uit. Zal uw bedrijf voor deze werkzaamheden zeker aanbevelen.

Een bijzondere aardige medewerker, was erg schoon , we zijn bijzonder tevreden.

Onze rolluiken die 30 jaar oud zijn zijn na de behandeling door Friss weer goed toonbaar

Wij hebben rolluiken van 30 jaar oud, die in de loop van de jaren aan de buiten- en binnenkant behoorlijk vervuild waren. We dachten er over om ze te laten verwijderen, maar kwamen toen een advertentie tegen van Friss die aanbood om rolluiken te reinigen. Daarom hebben we een offerte opgevraagd en ontvingen vrij snel een offerte voor een schappelijke prijs. Dus hebben we Friss de rolluiken laten reinigen en zien ze er weer fatsoenlijk uit.

mooi schoon goed gewerkt !

rolluiken zien er weer uit als nieuw goed gewerkt netjes en vriendelijk personeel

Goede service, wel graag ramen droog zemen

Goede service, rolluik neetjes schoon. ardige man. Wel prijzig 30 minuten 95 euro! Hij heeft na het reinigen ramen schoongemaakt maar niet droog gemaakt/gezeemd de druppels zaten er nog nog op en er liep veel water naar beneden. Stukje service zou zijn net even alles droog maken met zeem/lappen waterzuiger,ramen netjes trekken/overtollig water weghalen. Zeker als je 95 euro betaald! Rolluik was netjes schoon!

De communicatie verloopt voornamelijk via de mail, maar je krijgt heel snel antwoord. De meneer die thuis kwam was zeer vakkundig en snel!

Alles weer netjes schoon!

Snelle reactie op offertevraag, prettig contact voor maken afspraak. Op afgesproken datum netjes op tijd. Snel gewerkt (ondanks de regen..) en naar tevredenheid rolluiken weer schoongemaakt.

Vakwerk

Wij zijn zéér tevreden over het resultaat

Kon niet beter (schoonmalen ons knikarm zonnescherm)

Knikarm zonnescherm Van 7 jaar oud is geheel gereinigd en nu weer als nieuw!

Zie hieronder

Duidelijke offerte / opdrachtbevestiging. Uitvoering conform afspraak, zowel in de planning als de werkzaamheden. Zeer correcte en accurate medewerkers.

Friss voor thuis heeft de verwachting méér dan waargemaakt; we zijn blij met het resultaat

Medewerker kwam ruim op tijd en werkte erg netjes. Wij kunnen het iedereen ( met markiezen ) aanraden.

Snel en vakkundig.

Snel en vakkundig.

Fan-tas-tisch

Onze zonneschermen waren het smerigst van alle terrassen, nu Frisss is geweest hebben wij de mooiste schermen van allemaal! In 1 woord! Geweldig en een prima service!

Mooi schoon doek, vriendelijke man, helaas vergeten de ramen schoon te maken

Ze belden of ze eerder konden komen, prima want was toch thuis. De rolluiken zijn weer perfect schoon. Over 2 jaar maken we weer een nieuwe afspraak

Netjes en correct uitgevoerd

Netjes en correct uitgevoerd

uitstekend

Ruim voor de afgesproken tijdstip aanwezig. Kundig, werkte netjes, maakt de vuil geworden ramen weer netjes schoon.Het zonnescherm weer zo goed als nieuw.

uitstekend

Snelle beschikbaarheid Keurig op tijd Zorgvuldige en prima behandeling van de rolluiken Nette (de)montage Prettig contat

Goede, nette en snelle service

Alle 4 mijn rolluiken zijn weer zo goed als nieuw. Schoon, mooi en ze ruiken weer fris.

Industrieweg 8

5145PV Waalwijk

Over Friss Reiniging

FRISS VOOR ZONWERING Friss voor Zonwering is een onderdeel van Friss voor Thuis. Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor uiteenlopende gespecialiseerde opdrachten. Onze professionele reinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van zonwering. Zoals zonneschermen, markiezen, rolluiken en parasols voor particulieren en bedrijven.