Zonnewering is weer lekker schoon

Leuke vent, heeft onze oude zonnewering verrassend goed schoon gekregen. Heeft daarbij alles netjes achter gelaten en bij de buren ook gelijk de ramen gelapt omdat daar wat spetters op waren gekomen. Tot de volgende keer!

voor herhaling vatbaar !

Snel geregeld allemaal, een goede, aardige werkman en mooi resultaat.

Vlotte offerte, korte wachttijd. Vakkundig en zeer vriendelijk personeel

Vlotte offerte, korte wachttijd. Vakkundig en zeer vriendelijk personeel.

Prima werk en netjes

Volgens afspraak keurig op tijd en netjes uitgevoerd, tevens wat tips voor onderhoud prima

Scherm weer mooi schoon.

Ik heb einde juni mijn scherm laten reinigen door Pieter. Een leuke Brabander uit Sittard. Hij sprak zowaar nog dialect. Pieter heeft mijn zonnescherm in anderhalf uur helemaal schoongemaakt. Alle zwarte puntjes en vuil zijn verdwenen. Hij heeft ook de ramen nog gewassen met osmose water. Pieter, bedankt! Iedereen vond het mooi geworden. Friss gebruikt modern materiaal en men werkt bijzonder efficiënt. Dus: prijs kwaliteit in orde, net personeel, goede materialen en komen afspraken na. Ik beveel dit bedrijf aan.

Vlugge service, netjes gewerkt, goed schoon

Vlugge service, netjes gewerkt, goed schoon

Uitstekende service

Zonnescherm helemaal schoon op een paar kleine plekjes na, SUPER. Vriendelijk en net personeel. Ramen waren niet helemaal goed gewassen maar ik ben ondanks dat dik tevreden.

Punctueel, efficient en effectieve reiniging.

Goede service. Ruim op tijd voor de afspraak. Direct aan de slag en netjes gewerkt. Ook het opruimen en schoonmaken van de ramen (ook die bij de buren) hoort bij de service. Al met al heel tevreden en zeker aan te raden.

Snelle reactie terug op mijn offerte aanvraag en de persoon die bij mij was was erg aardig en gaf de benodigde info. Alleen 1 tip.. De olie die gebruikt wordt zorgt bij dit warme weer ervoor dat Het blijft plakken.. Dit gaf jullie collega ook netjes aan. Dus de rolluiken maken nu enorm veel herrie en dit blijft voorlopig zo. 1 van de redenen voor het schoonmaker. Voor mij was dat ik weer soepel Lopende rolluiken wilde hebben ook voor mijn buren. Is er geen ander goedje? Of anders de klant de keuze geven wel of geen olie.. Verder alles helemaal ok. Jullie zien mij zeker terug

Super schone markiezen over 1,5uur.

De medewerker van dit bedrijf heeft onze twee vieze markiezen binnen 1.5 uur heel goed schoongemaakt. Super goede service.

Op zich een prima ervaring. Rolluiken zijn goed schoon. Wel 2 aanmerkingen: - vooraf gevraagd of het goed was dat mijn man de kinderen naar school ging brengen. Volgens degene waar ik mee mailde geen probleem. Echter toen de werknemer kwam moest mijn man flink meehelpen. Hierdoor alsnog schoonmoeder uit bed moeten bellen omdat de kinderen toch echt naar school moesten. - op de site staat dat indien nodig ook de ramen worden gedaan. Deze zitten bij ons echter vol met strepen.

Prima voor elkaar

Aanrader, zal jullie zeker asn bevelen

Ruim op tijd en netjes gewerkt!

Reiniging van onze rolluiken is zeer netjes uitgevoerd. Medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam!

meedenkend

monteur was vriendelijk en behulpzaam ,maar wel 2 ramen vergeten schoon te maken. Anderzijds wel 1 rolluik die stuk was niet gereinigd en van de rekening afgehaald. goed meegedacht !

Tevreden en aardig personeel

Tevreden en aardig personeel

Goed contact, snelle actie en prima resultaat

Heel snel en goed gereageerd op de offerte aanvraag. Op korte termijn uitvoering. Vriendelijk en vrolijk personeel. Goed eindresultaat.

Goed werk verricht. Alle afspraken nagekomen en keurig op tijd.

Goed werk verricht en komen afspraken totaal na. Zeker aan te raden.

Keurig gewerkt

Precies volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers

zeer tevreden heel vriendelijk en kundig

zie boven prima service

opdracht goed, zaken eromheen slordig achter gelaten.

Vriendelijke meneer die de luifels en parasols mooi schoon kreeg. echter, alle ramen zeer smerig achter gelaten en de emmertjes met water en prut ook zelf maar opgeruimd....

Snelle reactie op mail en tijdens werkzaamheden vakkundig en goed

Afspraak werd snel gemaakt, op mail reageerde men direct. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Op de afgesproken dag en tijd, was de medewerker ruim op tijd. Duidelijke uitleg wat hij ging doen. Werkzaamheden werden netjes verricht.

Kwaliteit en vakmanschap

Prettig bedrijf. Goede klantenservice en kundige medewerkers.

Prima service!

Snel en netjes

Een stralend schone zonwering.

Keurig op tijd waren de vriendelijke medewerkers van Friss. Ons zonnescherm is weer stralend schoon en de ramen gelapt. Dank jullie wel

Prima service, prima resultaat, aardig personeel!

Markies meegenomen omdat werkplek te klein was! Top!

Industrieweg 8

5145PV Waalwijk

Over Friss Reiniging

FRISS VOOR ZONWERING Friss voor Zonwering is een onderdeel van Friss voor Thuis. Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor uiteenlopende gespecialiseerde opdrachten. Onze professionele reinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van zonwering. Zoals zonneschermen, markiezen, rolluiken en parasols voor particulieren en bedrijven.