Topproduct besteld voor mijn zoon

Eindelijk een prachtige boxspring voor mijn zoon Waar hij jaren mee kan doen Helemaal top Veel succes met jullie verkoop verder

Wat een super service!!!

Topper (op maat gemaakt) besteld voor in de caravan. Deze zou geleverd worden binnen 3 dagen. Helaas is PostNL deze in het bezorgproces kwijtgeraakt. Gemaild met Maxibedden, daar ik een week na het bestellen zou vertrekken op vakantie. Door medewerker Nick werd gelijk aangeboden een nieuwe topper te maken en deze naar ons vakantie adres op te sturen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!!! Wat een super service. Nogmaals dank voor jullie super service!!

Goed! Werd op de hoogte gehouden van de levering

Heel fijn matras! Werd netjes geleverd.

Garantie tot aan de deur.

Omdat het dekmatras wat we hebben besteld geen gangbare maat is kan hetnet terug worden gestuurd. We zijn niet tevreden. Liggen in een kuil. Kunnen ze niet meer gebruiken als erop is gelegen...

Prima snelle levering, goed verpakt. Bed voelt in eerste instantie goed stevig en fijn. Ruikt niet heel sterk zoals sommige nieuwe matrassen kunnen doen. Morgen erop slapen. Ik ben benieuwd

Wat een slechte firma, koop elders!!!

Set toppers besteld 7cm dikte en van Traagschuim echter hebben ze andere type en uitvoering geleverd. Dikte 5cm en andere vulling en tevens zeer slecht afgewerkt, de draden hingen er aan alle kanten aan! Hierover dagen gemaild en krijg vraag op vraag en weer dezelfde vraag om alles maar te rekken. Na het lezen van soortgelijke klachten gestopt met mailen, ze zoeken het maar uit maar van ons geen goede reclame! Dus mensen doe jezelf een plezier en KOOP ELDERS !!!!!!

Super service en goede topper

Omdat wij een topper wilde bestellen die we op korte termijn nodig hadden, eerst per mail navraag gedaan of dit op korte termijn geleverd kon worden. Netjes dezelfde avond nog respons gehad via de mail dat dit kon. Op dinsdagochtend onze topper besteld. Dit was echt best een afwijkende maat. Op woensdag is de topper al bezorgd. Hij zat voor transport goed verpakt. Na openen de topper even laten luchten, door het vacuüm verpakt zijn. De topper past prima op het matras en voldoet zeker aan verwachting.

Duidelijke site veel keuze interessante prijs goede kwaliteit en super snel geleverd Top!!!

Vlotte service, doen wat ze zeggen, en goed product.

Snelle levering en ultiem comfort!

Ik ben heel blij met de snelle service en het koudschuim matras! Het matras ligt heerlijk. De omschrijving van het matras, zoals vermeld op de website, klopt helemaal. Tevreden.

Snelle en correcte levering

Ik heb een topper besteld voor mijn camper, voorzien van traagschuim. De kwaliteit is erg goed en de prijs viel erg mee. Er was genoeg keuze te vinden op de site, en ook de keuze aan maatvoeringen was ruim voldoende. Ik had de topper in de avonduren besteld en daardoor 2 dagen later in de ochtend binnen. Track en trace er bij zodat je de zending kan volgen.

Snel, klantgericht en kwaliteit.

Toegankelijke site. Product ideaal ingepakt. Goede prijs/prestatie verhouding,

Easy to communicate, great value.

Ordered the 140x200 Dynmaic pocket 25cm mattress. Arrived quickly in 48 hours and after 2 weeks of using it, i can say i am very happy with the quality and comfort.

Na eerst op de website van Maxibedden gelezen te hebben wat het verschil tussen traagschuim en koudschuim was de beslissing genomen om voor een koudschuim topper te gaan. Donder 23 juni besteld. Direct een bevestiging mail. Dezelfde dag een mail dat de topper verzonden was. Zaterdag morgen topper ontvangen. Met beschrijving wat te doen. Meteen de eerste nacht heerlijk geslapen op het matras. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

supersnel geleverd

We hebben 'savonds de bestelling gedaan voor een product op maat en het werd de volgende dag reeds verzonden. Echt supersnel, en conform de tekening. Keurig verpakt. Top!

Tip top in orde

Bestelling geleverd als gepland, de opvolging was subliem. Ik werd een dag op voorhand gebeld voor de puntjes op de i te plaatsen. Top.

top geregeld

Zeer klantvriendelijk, snelle en prima levering en dat alles voor een eerlijke prijs

Snel en prima geregeld

Binnen 2 dagen in huis. Heel goede hoezen voor 2 bedden. Zien er weer als nieuw uit. Maatvoering klopte ben er erg blij mee

Super snelle service en prima matras

Voor onze caravan wilden we graag een oplegmatras/ topper. En natuurlijk graag voor we op vakantie gingen . dat lukte wonderwel, binnen 2 dagen was het matras in huis, ziet er heel goed uit en we kijken er naar uit om het uit te proberen in de caravan.

Kwaliteit 0

Gebeld, dat ik. Een harde matras wil en harde topper. De matras is niet hard, de topper helemaal niet. Tijdens slapen een kuilvorming. De rist van de topper was zo vast dat het bij proberen openen kapot is gegaan. Kwaliteit is erg laag. Ober een jaar kan ik het geld weggooien.

Fijne snelle service

Vlot geleverd en perfect op maat, ook de levering met mails over verwachte levertijd en een sms 5 minuten van tevoren was super

Top online winkel

Goede overzichtelijke site met duidelijke uitleg van de producten. Makkelijk te vinden wat je zoekt voor prima prijzen. Ben super tevreden over mijn aankoop. Precies gekregen wat er in de omschrijving stond. Kom zeker weer bij jullie op de site kopen zodra ik weer wat nodig heb. Deze online shop is een echte aanrader

Top voor het topmatras!

Ik zocht een buitenmaatje topmatras en Maxibedden had het. Ook als enige, trouwens, dus: TOP! Nog wel even werken aan de mailberichten, die zijn een beetje vreemd soms...

Super zaak

Super zaak zeer snelle levering super kwaliteit zeer snel antwoord via de app kortom TOP

Cruquiusweg 8

6827BL Arnhem

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.