Kwaliteitsproduckt en snel geleverd

Prachtige matrastijk gekocht voor het opfrissen van de nog goede pocketveermatrassen,ze passen perfect en goede kwaliteit stof en een handige rits op drie kanten van het matras. Dus handig om het er om heen te doen

Boven verwachting snel en goed

Op een maandag gebeld omdat dit matras besteld moest worden. Uiterlijk 5 dagen later zou hij bezorgd worden, maar was er met twee dagen al. Super snel dus! Het matras is van goede kwaliteit tegen een goede prijs. Volgende keer bestel ik weer hier.

Heel prettig

Duidelijke site, goede info, eenvoudig bestelproces, snelle verzending

Dålig återkoppling

Efter betalning av min order så får jag ingen som helst återkoppling var mina varor är. Jag börjar starkt tro att jag är lurad. De svarar inte längre i WhatsApp.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Nog niet ontvangen, heb gister besteld...

Hoe kan ik voor ontvangst een (goede) review schrijven? Bestellen was makkelijk, de rest is afwachten.

Erg snel en netjes

Erg accuraat in alles

Duidelijke site, snelle levering, matras slaapt super fijn

Het matras is van traagschuim. Is van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Slapen nu weer goed en ligt heerlijk

top

goede communicatie! via whatsapp snel reactie zelfs op zondag. bed was er eerder dan verwacht! prijs kwaliteit goed.

overzichtelijke site, snel besteld en geleverd

Duidelijke informatie op de website. Het bestelproces is goed in orde. Het matras werd snel geleverd. Bedankt!

Snelle levering en prima retourafhandeling

Matras besteld, werd snel geleverd. Voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. Retourzending prima afgehandeld zonder bijkomende kosten. Prima ervaring, tot mijn spijt nu geen aankoop, maar gaat in de toekomst zeker gebeuren.

heel positief

snell geleverd binnen 2 werkdagen en de mattras - goed qualiteit! mijn kindje heeft er heerlijk geslapen :) aanrader!

Top topper niet langer zoeken een goede keus

Geweldig!

Snelle levering, en het matras ligt fantastisch! Echt een aanrader.

prijs en kwaliteit prima communicatie minder

Voor vragen slecht bereikbaar. Aflevering prima in orde. kwaliteit prima

Zeer goed makkelijk bestellen door overzichtelijke website

Zeer goed erg te vrede over de kwallitiet

Snel en goedkoop

Snel geleverd tegen een schappelijke prijs!

Perfecte service

Uitstekende prijzen, goede bezorging

Fijne service

De topper was prima maar voor mijn gebruik niet geschikt. Kreeg een retourlabel zonder extra kosten.

Ik beb blij mee, heel goed kwaliteit

Topservice na een klein foutje

Goede communicatie, prima service. Eerst de verkeerde maat matrassen geleverd maar daarna een dikkere, dus duurdere, geleverd als compensatie,zonder meerprijs. Perfect!!!

Niet geleverd

Heb al al meer dan 1 1/2 week geleden topmatras besteld. Zou volgende dag geleverd worden maar iedere dag staat levering weer dag later. Bellen, mailen etc helpt niet. Er wordt niet opgenomen of mails beantwoord. Jammer, matras al wel betaald. Ik vertrouw dit bedrijf niet en ga beraden op stappen ondernemen.

Super Mooie en Fijne Matrassen

Maxbedden, een hele fijne site om mooie spullen uit te zoeken tegen een zeer scherpe prijs en een uitstende kwaliteit. Lees vooral ook even hun blog want daar staan belangrijke punten in. De service en de communicatie inclusief de verzending is uitstekend en snel geregeld. Emails worden ook snel beantwoord dus zeker geen spijt van mijn aankoop van 2 fijne koudschuim HR60 matrassen waar ik heerlijk op slaap en uitgerust wakker word. Ik kom hier vast nog wel eens terug want zo hoort service te zijn!

Top matras

Ik heb een topper gekocht met traagschuim. Matras zat keurig verpakt. Levering keurig. Ervaring moet nog komen. Matras ligt nu net uit de vacuüm.

Bezorging is erg traag

Je verwacht dat een bestelling de volgende dag in orde wordt gemaakt en bezorgd. Maar dit duurt nu inmiddels al 4 dagen. Elke dag staat er dat het vandaag wordt bezorgd en dan blijf je thuis en komt er alsnog niets. Hopelijk krijg ik het morgen wel, maar anders stuur ik het liever retour.

De koudschuim topper is super

Ik ben zeer tevreden over de stevigheid en materiaal. Ik ben er erg blij mee.

Cruquiusweg 8

6827BL Arnhem

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.