Goed product, snelle levering

Prima topper voor een goede prijs. Vlotte afhandeling.

Prima topdek matras

Ik heb deze topdekmatras ontvangen. Prima in grote plastic zak. We hebben hem op ons bed gelegd en hij ziet er erg goed uit. Vanavond gaan we hem proberen. Had eerst de normale hoes gedaan want ik wilde de bamboe hoes. Na snel gereageerd te hebben met Maxibedden is er gelijk een bamboe hoes om gedaan. De meer prijs heb ik snel over gemaakt. Dus ik ben er erg blij mee.

Mooie overzichtelijke website met keurige prijzen

Mooie overzichtelijke website met keurige prijzen.

Hele goede service

Wij hadden een matras voor een Frans bed nodig. Voor het bestellen gebeld. Aardige man aan de telefoon die goed hielp. Matras zelf besteld. Kwam ik er achter dat ik zelf toch de verkeerde had besteld ik weer gebeld. Werd weer super goed geholpen. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Super blij mee

Fantastisch product!

De matrastijk kon op de juiste maat besteld worden, dus inclusief de exacte hoekhoogte van het matras. Daardoor past de matrastijk precies om onze matrassen heen. Het is mooi materiaal en geeft een degelijke indruk. Handig zijn de lussen aan de lange kanten van de matrastijk. Heel tevreden!

Ruime keus, snelle levering

Ruime keus, snelle levering

Mooi matrastopper, snelle levering!

Matrastopper besteld voor in de caravan. Maten online bij de bestelling opgegeven en klopt precies. Ligt heerlijk. Niet te hard en zeker ook niet te zacht. Heel blij met deze topper voor een mooie prijs.

Top service en Top materiaal!

We hebben matrassen besteld voor in een pipowagen die in de verhuur gaat, en ik kan niet anders zeggen dat ze goed bevallen! Zeker een aanrader!

Goed product,prettig contact en afwikkeling hiervan

Alles verlopen zoals afgesproken,op tijd bezorgd.goed product de topper voldoet geheel aan de verwachting,hiervoor dank

Zien er goed uit

2 NASA matrassen besteld voor in de caravan. Snel geleverd en voelen comfortabel aan.

Fijn

Makkelijk te bestellen snel geleverd goede kwaliteit.

Heel snelle levering en

Voor onze camper hebben we nieuwe matrassen gekocht. De matrassen liggen werkelijk heerlijk!

Het produkt dat ik besteld had is prima aangekomen

Het is een fijne topper voor in de camper. De kwaliteit voelt prima aan. Prima prudukt !

Snel en gemakkelijk

Nvt

Laat de kwaliteit en service jouw verrassen, kies dan voor Maxibedden matrassen.

Goed geholpen met uitleg en keuze en de kwaliteit / prijsverhoging is goed.

Top, snel geleveerd, goede kwaliteit

zie boven

Helder verhaal op de site, bestellen gaat soepel

Zie mijn eerste zin die zegt het allemaal

Heel goed bedrijf met vriendelijk behulpzaam personeel

Hier een topper Matras besteld. Heb het nog niet gebruikt maar het ziet er goed uit. Het was netjes ingepakt. Telefonisch is dit bedrijf goed te bereiken en er wordt door vriendelijk en behulpzaam personeel opgenomen Ook worden gemaakte afspraken goed nagekomen.

Heb nog geen idee,heb m'n topper namelijk nog niet ontvangen.

Ik heb nog niet eerder mee gemaakt dat ik al bericht kreeg om een review te schrijven terwijl het artikel nog niet binnen is. We wachten af. Vriendelijke groeten Jannie

Makkelijke duidelijke site

Fijne site om matrassen op maat te bestellen. Eenvoudig en snel. Aanrader!

Heerlijk

Heel snelle levering en mijn nieuwe heerlijke topper ligt als een wolkje.

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen!

Zeer tevreden over Maxibedden. Ik kocht op de heldere website een mooie topper en vanaf de eerste klik liep alles gestroomlijnd tot en met de aflevering. Het is een fijne topper die mijn probleem met een eerder elders gekocht matras verhelpt.

Top levering en goede kwaliteit.

Levering 24 uur maar helaas niet vandaag maar volgens post nl eerst morgen 17-05 maar nu 19-05

Nu geen goede slaap mogelijkheid wordt 3 x 24 uur

Cruquiusweg 8

6827BL Arnhem

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.