Ik zocht een specifiek merk en product. Ik moest best zoeken

Via verschillende filters gezocht naar specifiek product en kreeg daarbij verschillende resultaten. Uiteindelijk gevonden gelukkig. Verder alles prima!

Keurig geleverd!

Aan te bevelen

Keurig geleverd!

Aan te bevelen

perfect

een te vrede klant door uw razend snelle levering BEDANKT

Ik zocht een specifiek merk en product. Ik moest best zoeken

Makkelijke bestelling en snelle levering

Goeie service

Bestelde producten niet geleverd

1+1 gratis. Moet je wel leveren en niet de order annuleren omdat je de spullen niet in huis hebt. Gaat dat met alle acties zo?

Bestelde producten niet geleverd

Voel me bedonderd

Dankzij verkeerde en niet aangepaste advertentie.Black friday stond maandag nog onvermeld op de site wat ik natuurlijk niet kon weten als consument.Dus had gerekend op één plus één gratis .Koop echt nooit meer wat in de da voel me erg misleid.

Printerweg 6

3821AD Amersfoort