niet al te best

Geen melding van verzending en (uiteraard) geen "volgcode". Postnl stond (onverwachts) voor de deur.

Geweldig gedaan, super.

Zeer goed geholpen,alles op tijd en binnen Geweldig hoor EEN aanrader.

Snel

Order makkelijk besteld en geleverd

Gemakkelijk en snel, super tevreden

Gemakkelijk en snel, super tevreden

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Mooi in 1dag in huis

Prima afgeleverd.

bezorgen niet goed

OP de datum van levering kreeg ik een mail dat het pakket niet kon worden bezorgd. Dat is wel heel vreemd want het betreft hier een huis wonen met zorg en er zijn dus 24 uur 7 dagen per week verpleegsters en vrijwilligers aanwezig. Bij navraag is er niemand geweest om iets af te leveren..... Dit is nu de 2e keer dat we iemand moeten regelen om het pakket elders op te halen.

Bestelling nooit ontvangen!

Op 16.09 berichtje van post.nl dat de bezorging van mijn bestelde artikelen (tandverzorging) niet was gelukt. Vrijdag 17.09 zou eea dan bezorgd worden. Waren de hele dag thuis, er is niemand geweest! Ook geen berichtje meer ontvangen. Geen idee waar mijn bestelling is gebleven!

Snel, prima, compleet

Prima ervaring: bestelproces duidelijk, communicatie over bezorging oké, aflevering op tijd

Beetje grote doos

Snel en betaalbaar maar het had makkelijk in een envelop gekund.

perfect, keurig op tijd

niets op aan te merken

Snelle en keurige levering, maar …

In een mum van tijd had ik mijn spulletjes in huis. Prima. Wat ik wel vreemd vond, was dat ik een aanbieding bestelde waar gold 1 + 1 gratis en dat ineens niet meer het geval is bij een online bestelling. Ik bestelde namelijk 2 producten van de aanbieding, verwachtte dat ik er 4 zou ontvangen, maar kreeg uiteindelijk maar 3 producten. Navraag bij de klantenservice leerde me dat ik er 4 had moeten bestellen en dat het systeem er dan de helft van de prijs van maakt. Tja, dat moet je maar net weten…..!

top

goede service goed product en snel binnen

minder

order geplaatst en bevestigd op zondag. op woensdag moest ik er zelf achterkomen dat het pakket was gedumpt bij een supermarkt. had verder van DA en bezorgdienst niets vernomen

Prima shopervaring.

Fijn dat DA ook thuisbezorgd. De plaatselijke DA heeft niet altijd alles op voorraad en dan is het fijn dat de DA webshop er is. Snelle en goede verzending.

Netjes verpakt, snel verzonden

Netjes verpakt, snel verzonden

Een dag eerder was ik in een da winkel waar ik teveel heb betaald voor 3 kaartjes.En konden ze het artikel waarvoor ik kwam niet leveren.Besteld via jullie site en de vlg.dag al in huis.

Prima !

Prima !

Snelle lecering

Snel en goed geleverd

Mijn bestelde producten waren de volgende dag al in huis, dus de service was top!!

Grote tevredenheid over bestelde en bezorgde artikelen

Bestellen ging heel makkelijk. De levering was snel en keurig.

Correcte en zeer snelle levering. Top.

Voor t eerst bij DA.nl besteld. Dit is me erg goed bevallen, er zullen beslist meerdere bestellingen volgen.

Snel en goed

Snel en goed