Een vertrouwde drogist met alle producten die ik graag gebruik.

Sinds 1965 maak ik gebruik van de diensten van de DA drogist. Heel vertrouwd en prima personeel dat altijd bereid is met je mee te denken en vakkundig advies geeft. Prima!!!

Goed en tevreden

Zeer corect . doudelijk info. op tijd verzending

Goed...Duidelijk en Betrouwbaar

Goede Prijzen en aanbiedingen.

Te weinig geleverd

Zou 2 producten ontvangen, maar er is er maar 1 geleverd

Goed en snel geleverd

Niet de volgende dag bezorgd

Voor 21:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Niet dus!! Twee dagen later in huis! Vandaar de lage beoordeling. Als je wat je belooft niet nakomt, zet het dan niet op je website. Product was verder prima.

Snelle levering. Prima product.

Snelle levering. Prima product.

Levering super snel

Zeer snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Paktje gelijk volgende dag ontvangen

Goed en op tijd geleverd.

Website werkt niet prettig

Ik vond het zoeken op de website niet echt gemakkelijk gaan. Het lijkt net alsof er maar een klein assortiment is. Bovendien waren veel dingen niet op voorraad. Doordat ik zo lang moest zoeken en de artikelen blijkbaar ook niet echt duidelijk afgebeeld zijn, heb ik van de vier artikelen die ik bestelde twee verkeerde besteld. Voorbeeld, ik zoek onder haarmousse / haarschuim, neem aan dat ik dat dan ook te zien krijg. Bestel vervolgens een merk wat ik vaker gebruik, bleek het een spray te zijn. Ik zoek onder Vitamine B12 en krijg Vitamine B complex te zien en niet de B12 die ik zoek.

snelle bezorging

niets dan lof

Snel ontvangen

Ik had iets besteld en betaald,helaas bleek ik het verkeerde huisnr erop gezet te hebben Contact gehad via chat en werd direct aangepast Binnen een dag mijn product aan huis en op het goede adres

Helemaal tevreden met mijn producten. En die werden heel snel geleverd. Helemaal top!

Is goed en een snelle verzorging. Toppie.

Betrouwbare organisatie, ook in relatie met winkel.

Zie boven

Keurige afhandeling dubbele bestelling

Iets besteld, foutmelding bij afrekenen. Daarom nogmaals geprobeerd, daarna dubbele afschrijving. Helpdesk heeft het annuleren prima geregeld.

Netjes verpakt en snel bezorgd

Duidelijke website, leuke aanbieding, fijne producten en snelle levering.

Zeer snel geleverd altijd

Altijd keurig verpakt En zeer snel geleverd

Heel tevreden.

Bestelling geplaatst en de volgende dag was het er al. Keurig verpakt. Ben heel erg tevreden. Voor herhaling vatbaar

Je kunt helaas niet kopen wat je wilt

ik wou meerdere dezelfde artikelen kopen maar er is helaas een maximum van 10 stuks. voor een gewoon artikel,niet in de reclame. als ik boss was mochten ze van mij netzolang kopen zolang de voorraad strekt1

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering.

Printerweg 6

3821AD Amersfoort