Snelle service en vriendelijk personeel

Via kennis zijn wij bij directveilig terecht gekomen. Wij zijn tevreden over de service van directveilig.

Snelle installatie

Wij hebben de installatie snel opgeleverd gekregen. De monteur was ook snel klaar met het monteren van het alarm.

Gewoon goed

Ik heb snel een afspraak kunnen maken met de monteur en het is goed geïnstalleerd. Ik ben tevreden en raad daarom direct veilig aan.

Beveiligingsbedrijf die afspraken nakomt

Heb jarenlang gebruik gemaakt van verisure. Hier ging de prijzen van telkens omhoog. Hierdoor ben ik verder gaan kijken. Nu zit ik sinds 2 jaar bij directveilig en het bevalt me goed. Ik betaal nog steeds hetzelfde bedrag als wat ik vooraf had afgesproken. De monteur komt ieder jaar langs voor de jaarlijkse controle en krijg geen na rekening.

Voor onze bestelbusjes hebben wij voertuigvolgsystemen besteld. Dit is allemaal goed verlopen. Na de bestelling ben ik de volgende dag gebeld en heb een afspraak gemaakt. De medewerker aan de telefoon gaf aan dat de installatie maar 1 dag zou duren. Dit was in ons geval helaas niet zo. De monteur is de 2e dag nog geweest en heeft het netjes afgerond. Ik had na de installatie nog een vraag en ben goed geholpen telefonisch. Ik hoop dat dit zo blijft want mijn eerste ervaring is echt top.

perfect, zeker aan te bevelen

komen afspraken na, hebben echte vakkennis

netjes geregeld

netjes geregeld

snel geleverd met installatie, helemaal in orde

heb snel mijn producten geleverd gekregen

Zoals beloofd

Alles is geleverd zoals de adviseur had beloofd.

Goede ervaring

De ervaring die ik heb met direct veilig .nl is goed. Ik heb ze benadert om de beveiliging te regelen bij mij thuis. Dit is allemaal soepel verlopen en inmiddels maken wij al gebruik van het alarm en camerasysteem van direct veilig.

goed geregeld

liefst had ik de levering sneller

zoals het hoort

Absoluut een aanrader

Heb met meerdere partijen gesproken voor een beveiligingsoplossing. Directveilig.nl was daar 1 van. Na het gesprek met de adviseur wist ik het zeker, dit is het bedrijf waarmee ik zaken doe. Heb een mooie prijs kunnen afspreken met de adviseur en akkoord gegeven. Inmiddels zijn de monteurs hier bezig geweest met de klus en wat de adviseur al zei dat klopte, het is gewoon een moeilijke situatie. Nadat de monteurs klaar waren heb ik een korte uitleg gekregen wat voor mij voldoende was. Ik heb eerder een camerasysteem gehad. Maar ben zeker tevreden over hoe er met mij is meegedacht en met de uiteindelijke oplevering. Ik raad daarom directveilig.nl aan. Zoals wij het hier in net noorden zeggen "dat hawwe jimme moai dien"

leuke website

Goede uitleg over de beveiliging en de navolging op een alarm. Ze zijn allert en snel als er iets is. Veilig gevoel, zowel binnen- als buitenshuis! Fijn ook op afstand te kunnen instellen, incl. verlichting! Heb alleen goeie ervaring met directveilg. Het is een betrouwbaar systeem. Meldingen worden direct opgevangen en behandeld.

vriendelijk personeel

Had een paar vragen over mijn eigen systeem. Jullie konden niets voor mij betekenen. Ben wel netjes te woord gestaan.

Snelle levering, goed verzorgde installatie

Zoals hierboven is vermeld. De uitleg was ook duidelijk.

goedeservice

ben overgestapt van verisure naar directveilig, kan nu wel mijn lampen met het alarm koppelen.

Pluspunten

werkt gewoon goed

Pluspunten

Jarenlang goede samenwerking met directveilig. Fijn om te zien hoe directveilig gegroeid is. Jaarlijksonderhoud word altijd door dezelfde monteur uitgevoerd. Dit vindt ik zelf wel prettig. Ik heb nagenoeg geen storingen mee gemaakt. Wanneer ik de storing meld word deze snel opgevolgd en opgelost. Ik ben blij met mijn huidig systeem.

Enige minpunt die ik kan opmerken is dat als ik savonds een storing meld dit niet telefonisch kan.

Pluspunten

Geleverd op afgesproken datum. Systeem doet zijn werk.

Pluspunten

wij zijn tevreden.

Pluspunten

We bought a camerasystem for our office in Haarlem. We are satisfied with the delivered product and meet our expectations

Pluspunten

We zitten nu een paar maandenbij Directveilig.NL en het bevalt ons uitstekend. Zeer gebruiksvriendelijk en veel oplossingen.

Bij de tweede vraag (wie is uw adviseur) mis ik een mogelijkheid. Ik zou namelijk echt niet weten wie dat is, dus ik heb maar de persoon ingevuld die bovenaan het lijstje staat. Wellicht aan te bevelen om er ook nog een keuze bij te plaatsen: zou ik niet weten.

Pluspunten

Directveilig gevonden via google, toen ik opzoek was naar een camerasysteem. Contact opgenomen of mijn pakket een dag later geïnstalleerd kon worden, dit was geen probleem. Gisteren is het camerasysteem geïnstalleerd door de monteur. Ben blij dat ik het niet hoef te doen. Was me nooit gelukt, ben a technisch. De prijs, service en installatie vind ik geweldig en zal ik zeker doorvertellen.

Verbeterpunten heb ik niet gezien tot nu toe. Heb het systeem sinds gisteren en tot noch toe is alles soepel verlopen.

Pluspunten

Ben netjes geholpen door Sandra. Ze heeft me terug gebeld. Ik ben erg tevreden over de technische dienst. Ik was mijn wachtwoord kwijt van het systeem welke ik in 2016 heb aangeschaft. Telefonisch ben ik hierin verder geholpen.

Niets op aan te merken, heb ook niets raars meegemaakt met direct veilig.

Eekboerstraat 28

7575 AX Oldenzaal