Pluspunten

ik wil de monteur rob bedanken voor de nette installatie

Pluspunten

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, nadat ik uitleg had gegeven waar de camera's voor waren werd zelfs het goedkopere alternatief aangeboden, dat was top, en inderdaad de pro serie is perfect voor mijn bedrijfspand. Na wat technische problemen ben ik opnieuw goed geholpen, en werd er meegedacht. Zo hoort service te zijn! Prima bedrijf!

Ik heb

Pluspunten

De klantenservice desk heeft mij goed geïnformeerd wat ik kon doen om een goed overzicht te krijgen. Ik heb de situatie geschetst en deze gemaild en hierdoor heb ik een goede oplossing gekregen waar ik zelf niet op zou komen. Daarnaast vertelden zij mij dat het 3 werkdagen kon duren voordat het geïnstalleerd was. Ik raakte in de stress omdat ik er wel erg veel haast mee had. Gelukkig hebben ze diezelfde avond terug gebeld en mijn afspraak vervroegd met 1 dag! Zeer tevreden over de service. Mijn dank is groot!

Pluspunten

Snelle levering, netjes geïnstalleerd, makkelijk in gebruik. Klantenservice levert goed werk.

Pluspunten

Kan niet anders zeggen gewoon super

Pluspunten

Perfect geholpen door medewerker van Directveilig.nl. Deze heeft een pluim verdient.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, behulpzaam. Monteur heeft het alarmsysteem netjes geïnstalleerd.

De monteur had uitloop in zijn agenda waardoor hij een half uurtje later bij mij was. Puntje voor de planning.

Pluspunten

Een adviseur over de vloer gehad, absolute topman. Met hem de verschillende situaties besproken. Alles tot in de puntjes besproken, zowel de beveiliging als de verlichting en de verdere service. Uiteindelijk een totaal pakket besproken en mijn eis was om de verschillende camera's met 1 apparaat te kunnen bedienen. De monteur is bij mij geweest en heb met hem besproken wat ik dus met de beveiligingsadviseur besproken heb. Hij heeft de installatie precies gedaan zoals de adviseur besproken heeft. De monteur heeft hard gewerkt en ik merkte dat ook hij een absolute topman is. Nu hangt het systeem inmiddels bijna 3 maanden maar ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over het geheel. Ik wil de adviseur Gerard bedanken voor het meedenken en de oplossingen. Daarnaast wil ik Kaj bedanken voor de prachtige installatie die hij mij heeft geleverd. Duim omhoog voor deze 2 heren.

Pluspunten

Goede verkopers. Weten waar ze over praten. Nemen de tijd voor uitleg en productinformatie. We hebben een Ultra serie camerasysteem gekocht. De verkoper had ons verwezen naar een aanbieding van 175 euro, direct in te wisselen bij de aankoop. Verkoper Bram heeft alles gedaan om mij goed te helpen.

Pluspunten

Zeer goede garantieafhandeling.

Mijn deursensor was defect vanaf begin, als deze vooraf was getest was het probleem voorkomen. Petje af voor de afhandeling.

Pluspunten

Werd voor geholpen met wat ik zocht

Pluspunten

Vijf sterren heb ik nog niet vaak gegeven. Aantal weken geleden camera's gekocht. Probleem met beeld. Lag aan Caiway. Echter Edwin van de service afdeling komt zijn afspraken na en belt terug en blijft zoeken naar een goede oplossing! Waar gebeurd dat nog? Eerlijk gezegd bij de koop was ik ook blij verrast met de hulp. Nee ik heb geen aandelen in deze club.

Pluspunten

Klantvriendelijk en vlot ondanks de drukte!

Soms de indruk dat het erg druk is voor het personeel

Pluspunten

Heel vriendelijke medewerkers en je wordt goed geholpen

Pluspunten

De aanbiedingen zijn de moeite waard.

Pluspunten

Snelle levering en een vriendelijke adviseur

Pluspunten

netjes te woord gestaan, de klantenservice denkt ook met mij mee in oplossingen.

Pluspunten

ben zeer tevreden over het alarmsysteem

Pluspunten

Prima beeldkwaliteit Nette monteur

Pluspunten

Mijn ouders hebben voor de cafetaria een alarmsysteem via directveilig genomen en zijn er tevreden mee. Het vorige alarmsysteem was aan vervanging toe en het bedrijf waar mijn ouders bij zaten waren zij niet over te spreken. Via internet zijn we bij directveilig uitgekomen en mijn ouders zijn zeer te spreken over alles. Wij hadden een keer een storing in het systeem en dit is snel opgelost. Wij hebben bij veel familie en vrienden ook directveilig aangeraden.

Pluspunten

alarminstallatie camerasysteem

Pluspunten

Vakkundige adviseur Keurige installateur Nette prijs Snelle levering

De monteur was op mijn zakelijk adres terwijl ik nog had aangegeven dat de installatie op mijn prive adres moest komen. Met een telefoontje is dit opgelost.

Pluspunten

De installatie is goed verlopen, helaas heeft de monteur vertraging gehad. Maar gelukkig heeft hij dit wel vooraf gemeld. Ik ben tevreden over de installatie.

Eekboerstraat 28

7575 AX Oldenzaal