3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima kwaliteit camera's

Planning kan beter. Monteur 3x geweest, kon zich geen een keer aan afgesproken tijd houden.

Pluspunten

Professioneel geregeld. Netjes telefonisch te woord gestaan. Vakbekwame adviseur over de vloer gehad. Nette monteur die de installatie heeft gedaan. Ik ben een tevreden klant.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Perfect beeldkwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Bedankt voor het meedenken met mijn situatie. Ben zeer tevreden over directveilig.

Pluspunten

Professionele cameras, degelijk en duidelijke beelden. Ook bij de basis systemen.

Pluspunten

Nette medewerkers. Vakbekwaam personeel. Is niet vies van overwerken.

Geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Echt een Twents bedrijf!

Pluspunten

Zeer tevreden. Wordt altijd perfect geholpen. Heb vaak mijn beelden nodig omdat het altijd raak is bij ons in het cafe. Word altijd netjes geholpen hierin.

Niet

Pluspunten

Juiste prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

De monteur was een half uur te laat, ik had zijn telefoontje gemist dus wist het niet. Voor de rest is alles prima gelopen en ben zeer tevreden over het geheel.

Pluspunten

Ik wilde al lange tijd professionele camera's plaatsen in mijn bedrijf, maar zag het niet zitten om kabels te trekken. WIFI camera's spraken mij niet aan, omdat de resolutie laag is en de snelheid te wensen overlaat. Op aanraden van een bevriende ICT'er en de nodige research gekozen voor een draadloos verbinding set systeem van DirectVeilig.nl, waarbij de beelden niet door de lucht worden verzonden (WIFI), maar gebruik maken van het stroomnet. Omdat het om flinke afstanden (2 camera's op 150 meter) gaat, had ik zo mijn twijfels. Maar na een gesprek met een medewerker had ik voldoende vertrouwen om tot aankoop over te gaan. En dat blijkt een goede keuze. De monteur heeft het snel geïnstalleerd en de camera's zijn professioneel en werken ook op grote afstand. Een perfecte draadloze oplossing voor iedereen die professionele camerabewaking zoekt.

Pluspunten

Afgelopen week mijn tweede Ultra Serie systeem aangeschaft bij DirectVeilig.nl en ben zeer tevreden. De camera's zijn recent vernieuwd en wijken daarom af van mijn eerste systeem (juni 2006 aangeschaft). Mijn eerste systeem viel niet tegen maar er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd in de nieuwe versie. Zo zit er slechts een UTP aansluiting aan de camera's (voorheen was dit een hele kabelbos, leuk voor de knutselaar, maar niet handig om door je muur te trekken) en daarbij past deze nu in de voet. Zo hoef je geen kabelbox naast je camera te plaatsen en ziet het er allemaal keurig uit. Beelden van de camera's zijn uitstekend en ook 's nachts zijn personen goed te herkennen. Aansluiten van het systeem op internet is netjes gedaan door de monteur. Kwestie van de App downloaden op je smartphone en de code scannen en het werkt.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over DirectVeilig.nl. Het is een net bedrijf die zijn woorden nakomen. Alles piekfijn geregeld. Bedankt. Groetjes Fam. Smits

N.V.T.

Pluspunten

Professioneel bedrijf. Denkt goed met mij mee. Ik heb een lastige installatie en heb meerdere bedrijven bij mij op locatie gehad. Dankzij DirectVeilig.nl kan ik nu goed zien wat er in mijn winkel gebeurt.

Pluspunten

Eenvoudig te gebruik en haarscherp beeldkwaliteit. De opnames zijn ook eenvoudig te benaderen. Daarnaast gebruik ik het systeem altijd via de app. Ben zeer tevreden over alles.

Het mag goedkoper.

Pluspunten

Haarfijn beeldkwaliteit. Ben zeer tevreden over het beeldkwaliteit.

Pluspunten

Na het ervaren van een vreemde aan de deur, was het tijd voor een alarm. Een alarm wat ons een veilig gevoel geeft en ook waarschuwd bij brand. We hadden op internet directveilig.nl ontdekt en besloten om deze installatie aan te schaffen. Het alarm werkt uitstekend en dat heeft hij ook al bewezen! Wij hebben ons aangesloten bij de centrale en ontvangen direct een bericht bij een melding. Dit geeft een veilig gevoel en dat was precies de bedoeling! Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit alarm zeker aanraden. Een veilig gevoel of wij nu thuis zijn of op vakantie, het alarm van directveilig.nl is altijd waakzaam!

nvt.

Pluspunten

Snel en vakkundig geinstalleerd

Niets op aan te merken

Pluspunten

Toppie! Vlug in reactie als er een alarm is geconstateerd. Helemaal blij mee.

Pluspunten

Veel verschillende systemen gehad op verschillende locaties. De directveilig.nl systemen zijn makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. De App op de telefoon gebruik ik zelf altijd het meeste. Ook mijn vriendin vind hem zeer makkelijk!!

Pluspunten

Na eerdere inbraak hebben we besloten het systeem van DirectVeilig.nl aan te schaffen. De recensies op internet waren veelbelovend en na aanschaf is gebleken dat deze juist waren. Het systeem is zeer makkelijk in te regelen en tijdens het testen bleek het doormelden goed te functioneren. Uiteraard de DirectVeilig.nl App, op de telefoon geïnstalleerd en ook dit werkt prima. Het abonnement heeft de juiste prijs. Uitbreiden is niet goedkoop maar nog altijd een stuk voordeliger in vergelijking met de kosten die wij hadden na de inbraak. De stickers die meegeleverd worden hebben een preventieve werking dus hopelijk pakken de inbrekers volgende keer de buren... Al met al een meer dan uitstekende keus geweest...

geen

Pluspunten

Het systeem is zeer betrouwbaar. Het geeft nooit een vals alarm. De aanschafprijs is zeker niet duur, daarom raad ik ieder die beveiliging voor zijn huis zoekt dit systeem aan. Ook is het vakkundig geïnstalleerd. Groet Karel van Dam

Niets op aan te merken.

Pluspunten

Voor mij was het in eerste instantie abracadabra. Na de uitleg van de monteur had ik het door en kan ik me eenvoudig redden met het systeem. Vindt het fijn om het te gebruiken en wil nu niet meer anders. Ik kan het iedereen aanraden die graag een beveiliging nodig heeft.

Pluspunten

Volledig netjes geregeld. Snelle levering. Vakkundig geïnstalleerd door de monteur. Duidelijke uitleg betreft het systeem. Heel eenvoudig in gebruik. Overal perfect!

Nvt

Pluspunten

Voldeed geheel aan mijn verwachting

Eekboerstraat 28

7575 AX Oldenzaal