Pluspunten

We zitten met meerdere buren bij directveilig.nl. Het aansluiten was door het draadloze systeem erg makkelijk. Doordat buren kunnen worden gebeld bij een melding, is er relatief snelle alarmopvolging zonder dat kosten in rekening komen. De eerste inbraakpoging is geweest en het lawaai van de sirene en een buurman die op de directveilig.nl alarmmelding afkwam, heeft de inbreker verjaagd. We weten nu ook waar bijzetsloten nodig zijn :-). Een aanrader om samen met buren te doen.

Pluspunten

compleet conform verwachting, simpel, eenvoudig

Pluspunten

Wellicht zou de sirene iets harder mogen maar desgewenst kun je een (buiten) versie aansluiten. Wat mij betreft aanrader. Ook de app en de website duidelijk en zonder problemen geinstalleerd.

Pluspunten

Beveiliging begint al met een sticker op het raam Ik ben zeer tevreden over het directveilig.nl systeem. Ook bij stroomuitval word je geattendeerd zodat je kan ingrijpen en de vriezer niet nodeloos ontdooit. Dit werkt echter alleen bij volledige stroomuitval.

Pluspunten

Zeer goed systeem Ik gebruik nu een half jaar directveilig.nl, en ben zeer tevreden over het systeem. Systeem werkt altijd, nog nooit een probleem mee gehad. Nadeel: accessoires zijn erg duur. Nadeel: Sirene is iets wat te zacht. En ja, er is een extra sirene met zwaailamp te koop, maar zoals hier boven accessoires vind ik erg duur. 225 euro voor een extra sirene vind ik erg veel. Graag zou ik de accessoires wat goedkoper zien. Ik zou ook graag willen dat ik zelf een sirene zou kunnen aansluiten (heb er toevallig nog 1 liggen) maar die kan ik niet aansluiten. Tenzij ik de centrale openmaak en met een kroonsteentje de interne sirene doorlus. Maar ik weet niet of dat gaat werken, en vind het daarom een te groot risico om aan te gaan knutselen. Voor de rest top systeem! Online alles bekijken en bedienen ook goed!

Pluspunten

Ik kan DirectVeilig.nl van harte aanbevelen. Gebruikersgemak, zekerheid en veiligheid voor een alleszins redelijke prijs.

Pluspunten

Ik kan niets anders zeggen dan dat DirectVeilig.nl een waanzinnig goed bedrijf is. Ik had continue een probleem met mijn camerasysteem. Ik gaf DirectVeilig.nl iedere keer de schuld hiervan terwijl het uiteindelijk kwam door de internet modem. Hier zat een instelling niet goed. Ik ben DirectVeilig.nl erg dankbaar voor hun service. Ik dank jullie wel en bied mijn oprechte excuses aan voor het beschuldigen van de problemen.

Pluspunten

De monteur was echt super. Wat een aardige vent die echt met ons mee heeft gedacht.

Pluspunten

Correcte presentatie, houdt zich aan afspraken, vakkundige medewerkers. Snelle reactie, ook bij storingen.

Pluspunten

Vlotte behandeling en installatie.. Netjes opgeleverd. Vriendelijke, joviale monteur.

Pluspunten

Er kon op zeer korte termijn een afspraak gemaakt worden. Technisch probleem is goed opgelost en hiervoor is de tijd genomen. Tevens onderhoud uitgevoerd op een iets eerder tijdstip dan volgens contract.

Pluspunten

Zeer prettige monteur, behulpzaam, aangenaam beleefd en deskundig

Pluspunten

Helemaal prima. Keurige, professionele monteur en duidelijke uitleg.

Pluspunten

Zeer tevreden over het geheel

Pluspunten

Sinds augustus 2016 een systeem van directveilig.nl met 4 draadloze camera's. Zowel het systeem als de service zijn top.

Pluspunten

Geweldig beeldkwaliteit. In het begin moeite met 1 camera, 1 telefoontje en klaar. Super.

niets ben zeer tevreden

Pluspunten

Altijd snel bereikbaar en oplossingsgericht

Pluspunten

Ik had thuis al eerder een set van DirectVeilig.nl geïnstalleerd. Toen wij op de zaak ook een camerasysteem wilde was de keuze snel gemaakt. Beide set werken naar volle tevredenheid mooie scherpe beelden en ik kan op elk moment van de dag via de app op mijn telefoon kijken wat er op de zaak gebeurd.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en een goede service

Pluspunten

Duidelijke antwoorden zeer tevreden hierover

Pluspunten

Een aantal jaar geleden hebben wij een compleet camera systeem bij DirectVeilig.nl aangeschaft. Afgelopen week bleek echter de voeding van één van de camera's stuk te zijn gegaan. Na DirectVeilig.nl gebeld te hebben werd direct een nieuwe voeding opgestuurd. Super!

Pluspunten

Ik kan niet anders zeggen dat dit een TOP bedrijf is. Waanzinnig goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam. Na wat problemen met 1 camera hebben ze er alles aan gedaan om dit probleem met succes te verhelpen. Edwin nogmaals bedankt hier voor!!! Ik kan iedereen aanraden om hier je camera's te kopen.

Pluspunten

Zeer goed bedrijf, alles werkt perfect, zeer deskundig personeel en nog vriendelijk ook. Heb zeker zes keer gebeld met vragen en die werden allemaal keurig beantwoord. Kan het iedereen aanbevelen dit bedrijf.

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Snel, professioneel, advies op maat!

Eekboerstraat 28

7575 AX Oldenzaal