Pluspunten

Als zeer prettig, goed advies en uitleg betreffende de installatie. Daarnaast is het telefonisch contact met medewerkers goed en helpen je weer op weg.

nvt

Pluspunten

Snelle levering van Directveilig.nl

geen specifieke opmerkingen

Pluspunten

Ik werd gestalkt door mijn ex vriend. dankzij directveilig.nl is het gestalk snel gestopt.

ik had het veel eerder moeten doen

Pluspunten

Voor ons vakantiehuisje een alarmsysteem aangeschaft via Directveilig.nl. Super goed geregeld en makkelijk te bedienen.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Perfecte set gekocht met camera, videorecorder en beeldscherm. Echt alles dat nodig was voor het opstellen van de onderdelen zat er bij. De monteur heeft alles netjes geïnstalleerd en de uitleg was duidelijk en niet gecompliceerd. Steekt met kop en schouders boven de massa van producten uit die je doorgaans kunt bestellen.

Geen verbeteringen

Pluspunten

Erg net bedrijf, had een probleem met mijn alarmsysteem en na het aangeven was het al vrij snel opgelost.

Pluspunten

snelle service

geen verbeteringen

Pluspunten

Prachtig bedrijf

Pluspunten

Perfect!

Geen tips voor DirectVeilig.nl. Ga zo door.

Pluspunten

Heel netjes geïnstalleerd. Dikke duim voor de monteur. Heeft mij ook alles duidelijk uitgelegd. Ik ben een leek in dit soort dingen.

De monteur was een paar minuten te laat. Hij heeft mij gebeld maar ik had geen gemiste oproep gekregen.

Pluspunten

Gewoon goed

Niet van toepassing

Pluspunten

Pluspunten

Super goed geregeld, voor de cafetaria hadden wij een camerasysteem nodig. Ons oude systeem was overdatum. Ben heel blij met mijn nieuwe camerasysteem.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Had voor mijn verzekering een alarmsysteem nodig. Snel en goed geregeld.

Nee

Pluspunten

Uitermate tevreden over de dienstverlening van directveilig.nl, alles is duidelijk en strak geregeld. Wanneer ik iets mis heb met het systeem word het direct voor mij opgelost. Ik betaal 1 vast bedrag per maand en sta nooit voor een verrassing.

Helemaal niets. Directveilig.nl is zeer innoverend en hebben sinds kort ook dat ik al mijn facturen online kan inzien. Ideaal.

Pluspunten

Zeer tevreden.

Geen.

Pluspunten

Wij hebben als pizzeria vaak te maken met een overval en kunnen hier helaas niets aan doen. De camera's die wij voorheen hadden waren gedateerd en wij waren toe aan nieuwe camera's. Wij hebben ons laten adviseren door DirectVeilig.nl en inmiddels hangen de 7 camera's al. Het beeldkwaliteit die wij er momenteel op hebben is ook haarfijn. Hopelijk zal de aantallen van de overvallen stoppen.

Die zijn er niet, vanaf het begin had ik gelijk een goed gevoel bij directveilig.nl en na de oplevering werd het bevestigd.

Pluspunten

Na een inbraak bij ons thuis hebben wij gelijk actie ondernomen en binnen 2 dagen na het eerste contact waren wij al eigenaar van een vakkundig geïnstalleerde alarmsysteem. Nu inmiddels een paar maanden later maken wij er iedere dag flink gebruik van en hopelijk gebeurt er niet weer een inbraak.

Pluspunten

Helaas heb ik iets langer moeten wachten omdat de monteurs allen waren volgeplant. Uiteindelijk wel mijn bestelling netjes geleverd gekregen. Voor de rest is het prima verlopen.

Ik had de bestelling eerder geplaatst willen hebben.

Pluspunten

- klantenservice - monteur - prijs kwaliteit

geen verbeterpunten

Pluspunten

Net bedrijf, vriendelijke klantenservice medewerker die mij goed te woord stond. Vervolgens een adviseur voor mij ingeplant om op locatie de situatie te beoordelen. Met de adviseur ook mijn keuze gemaakt. Deze is gevallen op het uitgebreide alarm pakket. De monteur heeft de volledige installatie gedaan en ik had er geen omkijken naar. Van A tot Z was alles piekfijn verlopen. Ik beveel hierdoor DirectVeilig.nl zeker aan.

Geen verbeterpunten. Alles verliep van A tot Z zoals het hoort.

Pluspunten

Sinds kort mijn alarmsysteem besteld, ben zeer tevreden over de service van directveilig. Professionals die mij telefonisch goed konden helpen en vervolgens vakkundig laten installeren. Ik dacht dat het lastig zou zijn qua gebruik, eenmaal na de uitleg bleek dat toch anders te zijn. Hierom geef ik directveilig een 9.

Pluspunten

Snelle levering, alles is soepel verlopen

Pluspunten

Snel en professioneel geregeld

Eekboerstraat 28

7575 AX Oldenzaal