Snel, correct en niet duur

Snel, correct en niet duur(der)

Topzaak

Snelle en goede service

Uitstekende prijs, kwaliteit en service!

Online zoekende naar een vuurtafel bij het mij onbekende GardenTrail terecht gekomen. Met de belofte 'laagste prijsgarantie' een prachtige set voor een superprijs aan kunnen schaffen. Er waren enige problemen met levering van een besteld artikel door foutieve verzending door de leverancier. Dit is door klantenservice GardenTrail uitstekend opgevolgd/afgehandeld. Zeer tevreden over prijs, kwaliteit en zeker de klantenservice. Top!!!

Ik ben super tevreden met het product.

De service was erg goed en het product werd de volgende dag al bezorgd. Het was een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zal iedereen zeker aanraden hier te bestellen.

Goede en snelle service

Snel en compleet geleverd. Na de bestelling kregen we een mail dat er een tweede kans artikel ook voor ons geschikt zou zijn. Ongebruikt, maar een aangebroken doos. Met korting konden ze deze ook snel leveren. Snelle en heldere communicatie. Zeer tevreden

Goede, snelle service, doen wat ze beweren

Goede, snelle en klantvriendelijke service. Doen wat ze beweren, ze geven echt de laagste prijs.

Super service en klantgerichte werknemers

Heel vriendelijk en goed geholpen door het personeel en heel klantgericht en meewerkend. Dikke complimenten.

Waanzinnig

Levering dezelfde avond in huis, via de chat heel goed geholpen!

Supergoed

Artikel besteld, bleek iets niet goed te zijn Mail gestuurd wat te doen. Snel een reactie terug gekregen. Artikel mocht omgeruild worden. Het 2e item was er weer supersnel. Dat was gelukkig wel in orde Bestellen bij Gardentrail is een aanrader Lian

top service aan een zeer scherpe prijs

doe ik zeker nog zaken mee!!

Snel, betrouwbaar en zeer uitstekende service

In minder dan 24 uur werd onze vuurtafel geleverd. De communicatie met de verkopers liep uitstekend. Via mail nog een paar extra vragen gestuurd, en daar kreeg ik ook meteen antwoord op. Uitstekende service ! Wij verheugen ons op veel plezier tijdens de koudere periodes !

In één woord fantastisch!

Wij zijn erg tevreden over het contact met Garden Trail. Wij gaan jullie zeker promoten bij bekenden. In het bijzonder Annemijn die ons bijzonder goed heeft geholpen en zelfs na de koop nog voor je klaar staat. Dank je wel daarvoor, Annemijn. Fijne dagen!

Goed advies, zeer klantvriendelijk

Goed geholpen met onze vragen en echt meegedacht voor oplossingen. Vervolgens ook nog snel geleverd. Super service van Annemijn van de klantenservice.

Snelle levering en uitermate tevreden over de service van Gardentrail

Levering was snel en zonder problemen. Een heel prettig bedrijf met een uitstekende klantenservice!

Top!!

Super blij met de service en de mooie tafel!

Snel correct en vriendelijk

Wij hebben een vuurtafel besteld met accesoires De laagste prijsgarantie werd effectief en heel correct geregeld. Levering werd door dhl afgehandeld. Alles netjes verpakt op pallet. Telefonisch contact verliep vlekkeloos een mail werd onmiddellijk beantwpord Een pluim voor dit bedrijf.

Goede en snelle service.

Helaas slechte en ingedeukte verpakking.

Goed gecommuniceerd met het bedrijf!

Snelle reactie per mail, bezorging heel vlot en als het later wordt bezorgd wordt dit goed gecommuniceerd

Fantastische klantenservice bij GardenTrail!

Ik heb onlangs een geweldige vuurtafel gekocht bij Gardentrail en had hierover nogal veel vragen. Annemijn van de klantenservice nam de tijd voor mijn vragen en heeft mij goed geholpen.

Top ervaring!

Top ervaring! Dank.

Goede service!

Goede en snelle service, ook bij omruilen van een beschadigd product. Top!

Uitstekend!

Na problemen met de levertijd van de leverancier, alles alsnog in orde gemaakt en prompt geleverd daarna! Zeer goed contact met de klantenservice met snelle reacties.

Goede service, denken mee.

Ik heb voor de BBQ een pizza oven besteld, ze vertelde dat ze er ook nog een hadden met een kapotte omdoos die ik met korting kon krijgen. Super snel en goed verzonden. En zelfs de kapotte omdoos viel me mee. Product was nog nieuw en zonder beschadigingen. Super blij mee. Echt top service.

Oplossing gericht, indien iets niet op voorraad dan komen met een goed alternatief.

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

Over GardenTrail

Op Gardentrail vind je exclusieve producten waarmee je alles uit je tuin of terras kan halen. Naast comfortabele tuinmeubelen en barbecues, bieden wij ook producten aan om het nog aangenamer te maken in je tuin. Denk aan: tuinverlichting, vuurkorven, terrasverwarmers, vuurtafels, tuindecoratie en nog veel meer!