Professioneel materiaal

Prima parts en mogelijkheden voor noties te bezorgen betreft veilige’’ dropplaats’’aan vervoersservice Dpd.

Gezocht, gevonden, besteld

We vonden en niet auto gerelateerd product voor onze melktank

Zeer snelle verzending

Niet alleen de verzending was zeer snel maar er werd per handeling informatie door gegeven. Het product zelf was van een zeer hoge kwaliteit.

Bestellen en snel geleverd Goeie service dus

Goede juiste slang geleverd

Had een slang besteld. Correct geleverd

nous sommes dans l'attente du colis

Bonjour, j'attend encore le colis merci 047554515

Goed advies Snelle informatie Snelle levering

GEWOON GOED

GOED

Zeer te vrede

Alles mooi aangeleverd en een snelle reactie bij vragen. Gewoon toppie

Helemaal zoals verwacht

Snelle levering en correct qwa levering en tijdstip ervan!

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Bedrijf heeft echt praktisch alles in huis op het gebied van o.a. sanitair en installatiemateriaal. Heb onderdelen besteld via de webshop; levering was direct de volgende dag, keurig verpakt en via een mailbericht eerder aangekondigd met een track & trace. Kortom, uitstekende service!

niets ontvangen

nog steeds niets ontvangen ook niet bij de buren

Top !!

Top !!

Heel Goed

Pakketje keurig op tijd afgeleverd.

Gewoon goed, zoals het hoort.

schitterend

heel goed. Ik heb een hele deskundige uitleg gekregen. De meneer bij jullie had veeeeeel geduld met mij ( een amateur) en ik heb 100 % goei uitleg gekregen. Voor 15.00 besteld en de dag er op, s morgens om 10.oo had ik mijn postpaketje hier in België. Ik ben zeer tevreden over jullie firma en de deskundige uitleg mvg Jef Van Goethem Rectorijstraat 16 Ransberg. België

Prima prijs en goede levering

top

alles volgens wens verlopen.

Top materiaal snelle levering

Band is perfect

Band is perfect,alleen de aflevertijd moet sneller

Duurzaamheidstraat 33

8094SC Hattemerbroek

Over NexaParts B.V.

NexaParts B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de distributie van auto-onderdelen en -accessoires. Het bedrijf biedt een breed assortiment van hoogwaardige producten voor verschillende automerken, waaronder onderhoudsartikelen, technische componenten en accessoires. NexaParts B.V. richt zich op zowel garagebedrijven als particuliere klanten, met een focus op kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.