Goed product en een snelle levering

Goede website

Snel gevonden, besteld en geleverd

Wat vragen gesteld via de Whatsapp die binnen een paar minuten beantwoord waren. Prima service!

Snel geleverd Goed product Duidelijke factuur.

ben telefonisch goed geholpen en kon meteen mijn opdracht volgen. Helemaal goed

prime, geen opmerkingen

alles gladjes verlopen, geen opmerkingen

Best

Ok.

Wat ik had besteld werdt netjes verpakt thuis gestuurd

Snel bezorgd

Snel bezorgd voor een nette prijs.

Goede ervaring

snelheid, nauwkeurigheid, goede opvolging jammer dat het alleen in het Nederlands is

Goed product ,wel lange levertijd

Zie boven

Snelle reactie, wat er gebeurt met de bestelling is te volgen in de mail . Top..

Goede service maakt warm

Van bestellen tot het bezorgen, weet je waar je aan toe bent.

Goed geholpen

Ik heb telefonisch contact gehad met Danny over een spoedje en hij heeft mij hier goed mee geholpen.

Snelle levering en prima communicatie

Vlot en plezierig

Snelle informatie, duidelijke website, goede afhandeling.

goed bevallen

leidingen van 8mm rvs laten leveren , waren netjes met houten balk als ondersteuning geleverd. Top !

Snelle, correcte levering!

Een 8 op 10, waarom geen 10/10? Het transport was duurder dan het product….daar zou nog iets op moeten gevonden worden, al bij al een goede service !

super snelle levering

goede ervaring door snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit!

Dit bedrijf doet gewoon wat het moet doen: goede producten leveren binnen een redelijke termijn. Prima bedrijf dus!

Snel en correct

Wegens mij fout ook nog eens prima service, op mijn email werd terug gemaild en daarna na gebeld, top.

Supersnelle levering

Goede producten snel geleverd

Vlot en gemakkelijk

Duidelijke website met correcte beschrijving. Snelle levering ook van zaken die niet op voorraad waren volgens website

goeie producten enin goeie verpakking

Alles was goed behalve levertijd die op desite staat

Duurzaamheidstraat 33

8094SC Hattemerbroek

Over NexaParts B.V.

NexaParts B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de distributie van auto-onderdelen en -accessoires. Het bedrijf biedt een breed assortiment van hoogwaardige producten voor verschillende automerken, waaronder onderhoudsartikelen, technische componenten en accessoires. NexaParts B.V. richt zich op zowel garagebedrijven als particuliere klanten, met een focus op kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.