snelle service

geweldig

Ontzettend fijn om hier iets te bestellen. Je wordt van iedere verandering van jde status van e bestelling, direct op de hoogte gehouden. Het werd ook zoals beloofd de volgende werkdag geleverd.

Zeer vlotte service

Zeer goede opvolging van de mails en een zeer snelle levering

Heel snelle en correcte levering

communicatie en afhandeling verlopen heel snel en producten zijn van hoogwaardige kwaliteit .

Super service

Per abuis was het verkeerde artikel geleverd, werd direct opgelost, volgende dag was het vervangende artikel al binnen.

mijn regentonkraantjes sluiten niet

bij de plaatsing van de regenton kraantjes viel het op dat deze niet perfect sloten , het water blijft druppelen

Snel en compleet

Snel geleverd en veel op voorraad

Helemaal geweldig

Mijn bestelling snel ontvangen, in goede staat. Ga zo door.

Snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen

Zie boven

super snel en goed

goed contact goed info snel opgestuurd

Niet zo goed

Het bestelde onderdeel tot nu toe nog niet mogen ontvangen

Snelle afhandeling.

De bezorging was binnen het aangegeven tijdvak.

Goede levererings service en snel

Goede ervaring en snelle levering.

Goede levering

Volgens afspraak geleverd

matig

goede service maar jammer van de transportschade, maar prima afgehandeld.

Goed geregeld

Goed geregeld

Snel en goed geleverd.

Prima na een vraag snel terug gebeld.

Prima bezorging. Volgende dag artikelen in huis.

Dik tevreden met de verzending. Spullen zeer snel in huis.

Na eenmisverstand is allesopgelost

Na mijn 1 ste beoordeling is gelijk contact met mij opgenomen en is het zeer netjes opgelost

Supersnel en keurig verpakt

Bestelling werd de volgende dag al geleverd, keurig verpakt.

Snelle levering .

Goed geleverd

Wel raar dat een pakje dat in de brievenbus kan passen op de man gebracht wordt. Er moet zelfs voor getekend worden. Waarde van het pakje in mijn geval 5 euro. Verzending 8 euro. En dan nog tekenen. Het had per post gekund. Maar het ging prima en mooi op tijd.

mwah

snelle goed elevering. problematische retour via postnl. moet eerst online aanmelden, jullie e-mailadres invoeren en etiket printen en naar servicepunt. heel gedoe. dhl is beter

Slechte kwaliteit

Ik heb een nieuwe brandweer slang gekocht en na aan te sluiten begon hij te lekken de draad waarmee de koppeling op de slang is gezet zit los waardoor de slang er af komt na twee keer te hebben geëmaild geen reactie niet eens een sorry of een oplossing heb duidelijke foto's gemaild maar geen reactie zou hier niets meer bestellen Arjan langelaan

Duurzaamheidstraat 33

8094SC Hattemerbroek

Over NexaParts B.V.

NexaParts B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de distributie van auto-onderdelen en -accessoires. Het bedrijf biedt een breed assortiment van hoogwaardige producten voor verschillende automerken, waaronder onderhoudsartikelen, technische componenten en accessoires. NexaParts B.V. richt zich op zowel garagebedrijven als particuliere klanten, met een focus op kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.