Snel goedkoop en correct geleverd

Super echt Super

Mail van geen voorraad - bellen meteen de juiste man - meekijken voor vervangende - kreeg nog korting waar ik zelf niet om vroeg - snelle levering

Prima, snelle levering

Gebruiksvriendelijk. Snelle levering.

prettige en vlotte medewerking.

Kon zelf de spullen ter plaatse ophalen waarbij de verzendkosten werden gerestitueerd.

Top bedrijf

Heel goede service merci

Snel gevonden, snel geleverd, TOP !

Het pakkingkoord die ik zocht had Techniparts gewoon liggen. binnen de dag verzonden zodat wij snel geholpen waren.

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd!

Snelle bezorging

Voor 2e maal besteld en alweer correcte levering en snelle bezorging. Zoals beloofd.

Terugslagklep filter op de overloop van de regenton gemonteerd,werkt perfect.

geen probleem

Snel

Mijn bestelling is snel aangekomen….

top

gewoon goed

Leuk ingepakt maar kon goedkoper

Top bereikbaar helder en snel

Super keer op keer

Doen wat men beloofd, een snelle en correcte levering,

Het bestelde product werd zoals de website vermeld de dag nadien netjes geleverd.

Groot assortiment van goederen en goede kwaliteit ,bestelling de volgende dag reeds geleverd

Zowel de levering als het product, zeer tevreden.

Zoals het hoort

Snelle en goede service

Snel en correct geleverd

Vlot het bestelde geleverd

zeer goed

Niks mis mee!

Een bestelling geplaatst, betaald en een paar dagen later in huis. Dit was mijn eerste bestelling, heb geen ervaring met de klantenservice, geen problemen. Product voldeed aan de verwachtingen. (Bij een eerste bestelling 5 sterren geven, terwijl ik niet weet hoe het zit met afhandeling garantie, of retourneren, vind ik teveel van het goede. Ik ben in ieder geval blij met wat ik gekregen heb!)

Netjes geleverd

alles snel en goed geleverd

alles snel en goed geleverd

goede service, snelle levering

top

Duurzaamheidstraat 33

8094SC Hattemerbroek

Over NexaParts B.V.

NexaParts B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de distributie van auto-onderdelen en -accessoires. Het bedrijf biedt een breed assortiment van hoogwaardige producten voor verschillende automerken, waaronder onderhoudsartikelen, technische componenten en accessoires. NexaParts B.V. richt zich op zowel garagebedrijven als particuliere klanten, met een focus op kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.