Mooi ingepakt

Mooi ingepakt

Goede service!! En snel.

Zelfs nog gratis ingepakt met een Post-it wat er in welk kadootje zit, top! Ga zeker nog eens bestellen.

Snel geleverd. Netjes ingepakt!

top

Verzending en retourneren ging goed

Service van de winkel is goed. Helaas hebben we de bestelling retour gestuurd. We vonden de prijs/kwaliteit niet in orde. En dat kun je alleen beoordelen als je het daadwerkelijk in huis hebt.

Product netjes geleverd, maar met vertraging

Soms vraag ik mij af waarvoor Track en Trace nu eigenlijk goed is. Ik krijg bericht van het bedrijf dat mijn bestelling is geaccepteerd, is verwerkt en dat de bestelling overgaat naar het bezorgbedrijf. In mijn geval Post.NL. Vanaf dat moment gaat het niet geweldig. In eerste instantie wordt gezegd dat aflevering één werkdag later is, dan blijkt dat later twee of drie werkdagen te worden. Met een aangegeven tijdstip van bezorging: tussen 18.00 en 20.00. Op de ochtend van die dag een gewijzigd tijdstip van bezorging: tussen 17.30 en 19.30. Ik deed even een boodschap; toen ik 17.20 thuiskwam bleek het pakketje om 16.45 te zijn aangeboden. Niet bij buren bezorgd, maar naar een afhaalpunt van Post.NL. Daar kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen. Dit is niet de eerste keer dat het zo gaat met Track en Trace!

Goede kwaliteit snel geleverd

Goede kwaliteit en ook snel geleverd. Tevreden.

Zeer snelle levering. Goed te bereiken per telefoon

Perfecte behandeling en ook echt de volgende morgen geleverd.

Een lampje wat mijn zoon al heel wat jaren heeft is kapot gegaan. Gezocht via google en kwam bij deze winkel uit. Supersnel geleverd en een heel blij kind :-) Bedankt!

Goede service, snelle levering. Niks op aan te merken.

Fijne winkel, goede service en cadeaus heel mooi ingepakt

Drie cadeaus gekocht, deze werden goed op tijd en heel leuk ingepakt geleverd. Alle cadeaus van goede kwaliteit!

zeer gebruikelijke website en gemakkelijk bestellen

Mooi mooi. Extra punten omdat het bestelde ook ineens zeer mooi ingepakt was en dus direct klaar om af te geven. Gepast kaartje eraan. Echt fijn!

Uitstekend!

Snelle levering, maar helaas was mijn bestelling niet compleet. Contact opgenomen en bijzonder snel en positief opgelost. Met een keurige verontschuldiging. Altijd goede ervaringen met deze leverancier, ook al kan er natuurlijk altijd een foutje gemaakt worden.

Goed bereikbare site, eenvoudige besteltijden, snel geleverd!

Mooie spelletjes, uitmuntende service

Leuke spelletjes voor onze peuter. Er werd voor verzending nog contact opgenomen vanwege een beschadiging aan verpakking, wat jullie wilden compenseren. Heel vriendelijk, De beschadiging bleek echt minimaal, zou ik niet over klagen maar de extra verrassing voor de kleintjes is wel leuk :-) dank daarvoor!

Kwalitatief mooi speelgoed

Kwalitatief mooi speelgoed. Cadeautjes waren met een heel mooi papier ingepakt alleen was het wel jammer dat na het uitpakken bleek dat het prijsje nog op een cadeautje was blijven zitten.

De bestelling is snel en netjes afgehandeld

Haba Speelgoedwinkel heeft een groot assortiment en verzond bij mij meerdere bestellingen snel en netjes

Het speelgoed was snel thuisbezorgd

Ik heb mooi houten baby speelgoed van habba besteld. Het was de dag er na al thuisbezorgd! Top

Zeer tevreden, snelle levering, prachtige eerste spellendoos in prima staat ontvangen. De doos was goed uitgevoerd, stevige kaarten en mooie houten spelfiguren, met boekje erbij met uitstekende beschrijving van de mogelijkheden. Er is door de peuter direct enorm van genoten, het uitpakken en uitdrukken van de kaartjes alleen was een feestje!

Snelle levering, mooi ingepakt en elk item zelfs apart benoemd met een Post-It :-)

Niets op aan net merken

Keurig op tijd. Mooie website. Leuk ingepakt in kadopapier.

Goede en snelle bezorging.

Kwalitatief goed speelgoed. Snelle en goede levering.

Snel en duidelijke info, goed assortiment

Groot aanbod met speelgoed wat je niet overal kunt vinden en een perfecte webshop met bijhorende service

Mijn dochter is erg blij met haar nachtlamp.

Online zending op tijd geleverd en ingepakt en hele blije kleuter. Top speelgoed!

Zoals beloofd op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd

Jonker Fransstraat 99

3031AP Rotterdam