Snel en vlot voor een aantrekkelijke prijs!

Goed zo.

Snel en keurig ingepakt

Zou zo weer bij jullie bestellen

Snelle service, mooi speelgoed.

Snel geleverd, leuke winkel

Erg tevreden. Prima webshop, snelle levering

Uitstekende service

Mooi assortiment. Cadeautje met zorg ingepakt, als in de winkel. Correcte levering.

helemaal top!!!

keurig verzorgd bezorgd, ben echt heel blij met bestelling

Fijne spellen van HABA

Snel en goed

Hele snelle levering, zelfs in deze corona tijd. Producten van Haba zijn ook helemaal top. Prima service van Carrebas

Snelle levering, prachtig gratis ingepakt

Prachtige pop, goede kwaliteit. Snelle levering

Snel, goed en compleet

Snelle levering, goed ingepakt en een mooi en compleet set! Geweldig!

Prima levering snel en zonder problemen

Prima levering snel en zonder problemen

Prima in orde

Alles goed ontvangen.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste spullen geleverd en netjes ingepakt.

Snelle bezorging naar een apart adres. Leuke ingepakt. En kon direct worden uitgepakt als cadeautje. Top

Prima kwaliteit en goede service

Vriendelijke winkeldame , prachtig speelgoed

Goed geleverd

Snelle levering en mooi en veilig product voor de kinderen

Het product werd verpakt in prachtig inpakpapier en de service bleek fantastisch na het ontbreken van een onderdeel.

Tevreden klant

Goede service. Super leuk ingepakt. Tuimelaar is een groot succes en van goede kwaliteit.

keurig ingepakt en snel in huis

Besteld, betaald en snel in huis. Alles keurig ingepakt. Niets op aan te merken, dus zeker aan te bevelen!

TOP service

In deze drukke Kersttijd was de betaling voor de spelletjes onverwachts mislukt. Na tel. overleg bleek dat de ophaaldienst die dag ook reeds was langgewenst, waardoor het pakket pas maandag zou worden verstuurd. Zaterdag kreeg ik echter een mailtje met het bericht dat het pakket toch al was verstuurd en maandag had ik de bestelling in huis; net op tijd om onder de Kerstboom te leggen voor de kleinkinderen.

Goede en snelle afhandeling. Geleverd materiaal van uitstekende kwaliteit.

Nog niet eerder had i kvia internet een bestelling gedaan. Ik ben supporter van de plaatselijke winkels maar... wat ik wilde hebben, kon ik nergens vinden vandaar mijn 'toevlucht' tot internet. Was een goede ervaring toch blijf ik het liefst boodschappen doen bij de plaatstelijke middenstand!

Gewoon goed!

Snelle levering, super leuk en netjes ingepakt en gratis ook nog! Service!

Mooi en handig servies

Zowel de kommen als borden zijn 8deaal door de antislip-laag onderaan. Daarnaast gaan ze niet snel kapot mochten ze vallen.

De bestelde producten werden snel geleverd en waren mooi ingepakt.

Jonker Fransstraat 99

3031AP Rotterdam