Mijn leveradres behoorde niet tot de reguliere regio's, maar er werd moeite gedaan om aan mijn vraag te voldoen. Mooi en duurzaam speelgoed!
We vinden het alleen maar fijn dat we het toch hebben kunnen versturen. Veel plezier met het speelgoed en bedankt voor de 10!
Prima service en snelle bezorging.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de 10!
Ik heb 3 dingen besteld, allemaal cadeautjes en allemaal waren ze prachtig ingepakt! Erg leuk om te geven!
Als ze mooi zijn ingepakt zijn het natuurlijk pas écht cadeautjes! Heel erg bedankt voor de leuke review en de 10!
Snelle levering en heel leuke poppen!
Fijn dat de poppen zo in de smaak vallen. Heel erg bedankt voor de review en natuurlijk de 10!
Heel leuk beddengoed gekocht. Wat ik heel fijn en leuk vindt is dat het ook ingepakt wordt. Dank daarvoor!
Graag gedaan! Het is natuurlijk niet echt een cadeautje zonder een mooi papiertje er omheen. Bedankt voor de leuke review en de 10!
Uitgebreide keuze, snelle levering, leuk gratis cadeaupapier.
Bedankt voor de leuke review en de 10!
Zeer fijn wat kleine kindjes betreft
Bedankt voor de aanbeveling en het mooie cijfer!
Leuk aanbod, snelle en goed service inclusief mooi ingepakt. Mijn neefje was heel blij met zijn kadootjes.
Als de kinderen tevreden zijn, zijn wij dat ook. Bedankt voor het mooie cijfer!
Ontzettend veel keus in het mooiste speelgoed. Supersnelle verzending .
Bedankt voor de leuke complimenten en de 10!
Kwaliteit speelgoed
Bedankt voor de aanbeveling en de 10!
Supersnel bezorgd, ik had er zelfs nog niet op gerekend en prachtig ingepakt.
Met een mooi papiertje is het natuurlijk pas echt een cadeau. Bedankt voor de 10!
Ik heb kinderservies besteld, mooie afbeeldingen en kleuren
Wat fijn dat het servies in de smaak is gevallen en bedankt voor de positieve review!
Alles in orde
Bedankt voor de positieve review en de 10!
Duidelijk en makkelijk te bestellen. Ik ontving mijn bestelling zelfs sneller dan verwacht en alles was mooi ingepakt zoals aangegeven bij de bestelling. Mooi en ruim assortiment (ik zocht een puzzel die ik nergens anders meer vond). Ik werd ook op de hoogte gehouden van de vorderingen en verzending van mijn bestelling wat ik toch wel belangrijk vond. Zeker een aanrader!
Wat fijn om te horen dat het hele proces u zo goed is bevallen. Bedankt voor de leuke review en het positieve cijfer!
Snelle levering, binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. €5 bezorgkosten wel aan de hoge kant voor een licht enveloppe-pakje. Verder prima.
Heel erg bedankt voor de 10! Helaas rekent PostNL €5 per verzending (iets meer zelfs), ongeacht de grootte van het pakket.
Makkelijk besteld en snel in huis. Goed verpakt. Ruime keuze in Haba spellen.
Fijn dat alles zo goed is bevallen en bedankt voor de 10!
Pakketje is nog steedsniet aangekomen
Wat vervelend dat uw pakket nog niet is aangekomen. We hebben het pakket de dag van bestelling al verstuurd, waarna het pakket inderdaad wat vertraging heeft opgelopen. Hierin zijn we helaas afhankelijk van PostNL. We kunnen in het systeem echter ook zien dat PostNL al een poging heeft gedaan het pakket bij u af te leveren, maar dat dit niet gelukt is. Daarom vinden we het jammer dat u een negatieve review achterlaat. Als u eerst even had gebeld, dan hadden we u in kunnen lichten over de gang van zaken. Wel fijn dat u ons, ondanks de vertraging toch aanbeveelt, bedankt daarvoor!
De lappen poppen zijn precies wat ik bedoelde . Goed verzorgd ingepakt.
Bedankt voor het mooie cijfer en de aanbeveling!
Snelle en correcte levering! Alleen de verzendkosten zijn nogal duur.
Bedankt voor de 7 en de aanbeveling! Helaas zijn wij betreft de verzendkosten afhankelijk van de tarieven van de postbedrijven. We hebben echter wel gratis verzending in Nederland en een korting op verzending naar België vanaf 40 euro.
Voor mijn kleinzoon had ik een drinkbeker besteld. Hij kwam keurig ingepakt, op tijd en ziet er mooi uit.
Fijn dat alles zo naar wens was en bedankt voor de aanbeveling!
Onze kinderen beleven altijd veel plezier aan de Haba spellen. Nu had ik iets besteld waarvan de doos licht beschadigd was (schuurplekken op de zijkant). Hierover ben ik vooraf geïnformeerd en werd de vraag gesteld wat ik er mee wilde. Ik heb de doos laten komen (want de inhoud was compleet en intact) en als compensatie is er nog een klein spelletje bij gedaan. Super service!
Als we een misverstand op deze manier op kunnen lossen is dat natuurlijk alleen maar fijn! Bedankt voor de 10 en voor de aanbeveling!
De bestelling was niet helemaal de juiste keuze waardoor ik wilde ruilen. Ik stond in direct contact met het bedrijf en kon snel ruilen. Binnen 2 dagen was alles geregeld. Heel fijn.
Wat fijn dat het allemaal weer snel opgelost was! Bedankt voor de 10!
Ik bestel samen met mijn moeder altijd kraam cadeaus op deze site. Wij kiezen dan voor de mooie lappenpoppen. Deze zien er vrolijk uit en zijn zacht van stof. Mijn eigen zus heeft vroeger een vergelijkbare lappenpop gehad en deze is helemaal op gekroeld. Vandaar dat dit voor ons een ideaal kraam cadeau is. Wat ook fijn is dat er keuze uit een jongen of meisje is. Onlangs hebben wij nog twee lappenpoppen besteld. Wij zijn fan!
Bedankt voor de leuke review! Fijn om te weten dat de tijdloze lappenpoppen van HABA nog altijd in de smaak vallen!
De bekers zijn van goede kwaliteit en mijn zoontje was er helemaal weg van, zo leuk gemaakt. En snelle levering, de volgende dag al in huis. Jullie zijn top!
Wat fijn dat de bekers zo in de smaak vallen! Bedankt voor de 10 en de leuke complimenten!
Jonker Fransstraat 99
3031AP Rotterdam