Klantvriendelijk en zeer goede service

Mijn leveradres behoorde niet tot de reguliere regio's, maar er werd moeite gedaan om aan mijn vraag te voldoen. Mooi en duurzaam speelgoed!

Prima service en snelle bezorging.

Mooie producten, snelle levering

Ik heb 3 dingen besteld, allemaal cadeautjes en allemaal waren ze prachtig ingepakt! Erg leuk om te geven!

Uitstekend!

Snelle levering en heel leuke poppen!

Fijn speelgoed

Heel leuk beddengoed gekocht. Wat ik heel fijn en leuk vindt is dat het ook ingepakt wordt. Dank daarvoor!

Uitgebreide keuze, snelle levering, leuk gratis cadeaupapier

Uitgebreide keuze, snelle levering, leuk gratis cadeaupapier.

Mooi aanbod

Zeer fijn wat kleine kindjes betreft

Leuk aanbod, snelle en goed service

Leuk aanbod, snelle en goed service inclusief mooi ingepakt. Mijn neefje was heel blij met zijn kadootjes.

Supersnelle verzending van het mooiste speelgoed

Ontzettend veel keus in het mooiste speelgoed. Supersnelle verzending .

top service

Kwaliteit speelgoed

Supersnel bezorgd, ik had er zelfs nog niet op gerekend en prachtig ingepakt.

Super, snelle bestelling

Ik heb kinderservies besteld, mooie afbeeldingen en kleuren

Uitstekende service

Alles in orde

Topservice

Duidelijk en makkelijk te bestellen. Ik ontving mijn bestelling zelfs sneller dan verwacht en alles was mooi ingepakt zoals aangegeven bij de bestelling. Mooi en ruim assortiment (ik zocht een puzzel die ik nergens anders meer vond). Ik werd ook op de hoogte gehouden van de vorderingen en verzending van mijn bestelling wat ik toch wel belangrijk vond. Zeker een aanrader!

Goed.

Snelle levering, binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. €5 bezorgkosten wel aan de hoge kant voor een licht enveloppe-pakje. Verder prima.

Snel ontvangen

Makkelijk besteld en snel in huis. Goed verpakt. Ruime keuze in Haba spellen.

Duidelijke site maar lang wachten

Pakketje is nog steedsniet aangekomen

Ik zal zeker nog eens iets bestellen

De lappen poppen zijn precies wat ik bedoelde . Goed verzorgd ingepakt.

Snelle service en mooi ingepakt

Snelle en correcte levering! Alleen de verzendkosten zijn nogal duur.

Leuk assortiment, op tijd bezorgd

Voor mijn kleinzoon had ik een drinkbeker besteld. Hij kwam keurig ingepakt, op tijd en ziet er mooi uit.

Super service

Onze kinderen beleven altijd veel plezier aan de Haba spellen. Nu had ik iets besteld waarvan de doos licht beschadigd was (schuurplekken op de zijkant). Hierover ben ik vooraf geïnformeerd en werd de vraag gesteld wat ik er mee wilde. Ik heb de doos laten komen (want de inhoud was compleet en intact) en als compensatie is er nog een klein spelletje bij gedaan. Super service!

prettige communicatie en vlotte service

De bestelling was niet helemaal de juiste keuze waardoor ik wilde ruilen. Ik stond in direct contact met het bedrijf en kon snel ruilen. Binnen 2 dagen was alles geregeld. Heel fijn.

Super fijne site met ontzettend leuk speelgoed!

Ik bestel samen met mijn moeder altijd kraam cadeaus op deze site. Wij kiezen dan voor de mooie lappenpoppen. Deze zien er vrolijk uit en zijn zacht van stof. Mijn eigen zus heeft vroeger een vergelijkbare lappenpop gehad en deze is helemaal op gekroeld. Vandaar dat dit voor ons een ideaal kraam cadeau is. Wat ook fijn is dat er keuze uit een jongen of meisje is. Onlangs hebben wij nog twee lappenpoppen besteld. Wij zijn fan!

Goede kwaliteit

De bekers zijn van goede kwaliteit en mijn zoontje was er helemaal weg van, zo leuk gemaakt. En snelle levering, de volgende dag al in huis. Jullie zijn top!

Jonker Fransstraat 99

3031AP Rotterdam