Snelle levering en goed verpakt, mooi speelgoed
Bedankt voor de 10 en de aardige woorden!
Zo goed dat ik gebeld werd dat ik een stuk knikkerbaan had besteld dat niet paste...en dat dat dan keurig uit de bestelling wordt gehaald en terugbetaald...echt fantastisch..!!!
Het zou natuurlijk zonde zijn als er niet daadwerkelijk met het speelgoed gespeeld zou kunnen worden. Bedankt voor de positieve review en het goede cijfer!
Voor mijn kleinkinderen blijft het leuk iets te kopen voor ze, zodat ze ook bij oma lekker kunnen spelen. Toevallig bestelde ik iets en liet mijn dochter weten te willen komen. Het nieuwe speelgoed had ik net de dag ervoor in huis. Het was gelijk een groot succes. De oudste met zijn nieuwe puzzels, de jongste met zijn mooie kleurige houten rammelaar en een tuimelaar. Zelfs oma kijkt met plezier naar het kleurige speelgoed. Jullie hebben een ruime keuze aan speelgoed en het blijft mooi. Wij hebben al heel wat van HABA in huis. Mooi spul! Duidelijke informatie over bestelling en verzending, altijd vlot geleverd. Een dikke pluim en graag tot een volgende keer!
Wat leuk om te horen, Willeke! Ik hoop dat de kleinkinderen er nog lang van kunnen genieten. Heel erg bedankt voor de complimenten en u bent natuurlijk van harte welkom!
Bedankt voor de aanbeveling en het goede cijfer!
De levering was top. De autotjes die bij de knikkerbaan zouden horen volgens haba krantje pasten niet op de baan. Grote teleurstelling. Zijn wel leuke autootjes. Maar niet voor op de knikkerbaan. Wat betreft de levering en afhandeling van de bestelling alles in orde.
Beste Anne, Bedankt dat u ondanks de teleurstelling ons toch een aanbeveling geeft! De auto's van Kullerbü zijn vooral geschikt voor de speelbanen, wat ook beschreven staat in de productinformatie. Deze sets hebben geen scherpe bochten, waar de auto's wat langzamer doorheen moeten rijden. Ondanks dat hebben de banen van zowel de knikkerbanen als de speelbanen de zelfde breedte, dus passen ze ook op een groot gedeelte van de knikkerbanen. De vraag is vooral wat uw verwachting van de auto's was. Omdat ze vrijwel allemaal een vliegwielmotor bevatten, moeten ze eerst geduwd worden om te rijden en daarna blijven ze langer in beweging. Ze zullen daarom niet vanzelf van een heuvel afrijden. Het blijven auto's die echt met de hand aangedreven moeten worden, in tegenstelling tot de houten knikkers.
De kleine onderdelen van het spel nodigden meteen uit in de mond te stoppen en zijn precies van het formaat dat dieper in de luchtwegen terecht kan komen.
Beste Marga, Jammer dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Het spel de Boomgaard is bedoeld voor kinderen van 3 jaar of ouder. Een gemiddeld kind van 3 jaar stopt in principe geen niet-eetbare spullen in zijn of haar mond. Om die reden worden bijvoorbeeld ook spelletjes met knikkers goedgekeurd voor kinderen van 3 jaar of ouder. Dit zijn normen die bij regelgeving zijn bepaald, die zijn niet bedacht door Haba zelf. Wat niet wegneemt dat Haba de veiligheid van kinderen hoog in het vaandel heeft en haar producten maximaal keurt. Het betreffende spel geeft Haba al 35 jaar uit. Nooit eerder is gebleken dat de onderdelen niet geschikt zouden zijn voor kinderen van 3 jaar of ouder. Als het spel is bedoeld voor jonger, dan adviseren wij de Eerste Boomgaard. Voor 2 jarigen wordt er inderdaad vanuit gegaan dat kinderen nog wel eens iets in hun mond steken en dus zijn de onderdelen in die versie groter.
Ik hou van haba speelgoed alsook de kindjes in mijn groepje in het kinderdagverblijf. De bestelling verloopt vlot dus moeten we niet lang wachten om plezier te maken en gelukkige gezichtjes te zien .
Wat fijn dat de kinderen er zoveel plezier aan beleven! Bedankt voor de review en voor de 10!
Toevallig woonde de eigenaar in de buurt, en hij stelde voor om persoonlijk het product te bezorgen. Super vriendelijk!
Bedankt voor de leuke review! We vinden het nooit een probleem om even langs te fietsen als het toch in de buurt is!
Snelle levering en mooi verpakt. Mooie producten. Zeer tevreden.
Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor de 10!
Speelgoed waar het aller meest mee gespeeld wordt. Blijft prachtig mooi! Deze winkel is super compleet en heeft altijd de beste service.
Bedankt voor de vriendelijke complimenten en de 10!
Wij kregen onze producten zeer snel thuis geleverd,netjes ingepakt. Op de website konden we kiezen uit een zeer uitgebreid gamma van prachtig speelgoed!
Wat leuk om te horen dat alles zo goed in de smaak is gevallen. Bedankt voor de vriendelijke complimenten en voor de 10!
De titel zegt het eigenlijk al Super dat je gratis laten inpakken!
Het is natuurlijk geen cadeautje zonder mooi inpakpapier! Bedankt voor de vriendelijke complimenten en de 10!
Mij kind heel blij van ook heel veel speel en slappen ook ! Heel leuk en moi find ...Heel bedankt!
Wat fijn dat het speelgoed zo in de smaak is gevallen en bedankt voor de 10!
Mooi speelgoed voor iedere leeftijdsgroep. Zeer goede kwaliteit!
Wat fijn dat het speelgoed zo in de smaak valt en bedankt voor de 10!
Mijn cadeaus voor de kleinkinderen zijn in erg leuk, kleurig kinderpapier ingepakt en er wordt veel mee gespeeld. De verzending was prima geregeld.
Wat fijn dat de bestelling bij zowel u als de kleinkinderen in de smaak valt! Bedankt voor de leuke review en de 10!
Ik zocht op het internet naar een popje van een oud mannetje en vond het bij Haba. Hij is geweldig ik hang hem een ketting om met 50 jaar en heb een abraham popje :)
Wat een creatieve oplossing! Bedankt voor de complimenten en de 10!
Superleuk speelgoed voor een goede prijs, plus fijne service. Cadeautjes allemaal gratis afzonderlijk ingepakt in een leuk papiertje (niet zoals bijvoorbeeld bij Bol). En bovendien, heel fijn, overal een discrete post-it op zodat we alles uit elkaar konden houden.
Wat fijn dat alles naar wens was. Bedankt voor de leuke complimenten en de 10!
Veel keuze op de website, met goede omschrijving van de artikelen.
Bedankt voor de complimenten en natuurlijk de 10!
Mooie site, snelle levering, mooie pop voor onze kleinzoon.
Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor de 10!
prima, voor herhaling vatbaar
Bedankt voor de complimenten en het goede cijfer!
Ideale webwinkel met gemakkelijke zoekfunctie voor verschillende leeftijden.
Bedankt voor de aanbeveling!
Wat een mooie website met een uitgebreid assortiment aan speelgoed. Onze interesse was vooral in het Haba dieren speelgoed. Een leuke keuze kunnen maken. Het bestel proces en de betaling gingen heel gemakkelijk. De bezorging was buiten gewoon snel. Zelfs in deze drukke coronatijd. We hebben gekozen voor de optie om het ingepakt te laten verzenden. Het waren namelijk cadeautjes. Het zag er mooi en feestelijk uit! Aanrader om bij deze winkel te komen!!!
Bedankt voor je leuke review, Karel. Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor de 10!
Cadeautjes erg leuk ingepakt ik ben heel tevreden over de winkel
Wat leuk om te horen! Bedankt voor het goede cijfer!
Kinderen vinden de spelletjes heel leuk.
Fijn dat de spelletjes in de smaak vallen en bedankt voor het goede cijfer!
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en de producten zijn van goede en mooie kwaliteit.
Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor de 10!
Jonker Fransstraat 99
3031AP Rotterdam