Perfecte aflevering, prachtige producten

Binnen een dag kreeg ik een mooi ingepakte knikkerbaan van Haba bezorgd, We zijn er erg blij mee. Ik kom zeker de winkel eens bezoeken, want dit smaakt naar meer.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Snelle reactie, snel ontvangen

uitstekend

Vriendelijk personeel bij speelgoedwinkel Carrabas in Rotterdam, dat de het bestelde kledingsetje ballerina feestelijk heeft ingepakt.

Ruime keuze, prima kwaliteit!

Makkelijk, vanuit huis rustig bekijken wat je zoekt. Ruime keuze aan vrolijk gekleurd speelgoed, waarvan zelfs mijn hart als oma nog sneller gaat kloppen. Vlotte levering en keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de aflevering. Er zat ook nog een verrassing bij mijn bestelling in de vorm van een leuk spelletje, iets wat ik zeer waardeerde. Ik kom graag bij jullie terug, om weer iets leuks uit te zoeken voor mijn kleinkinderen. Helemaal TOP!

Uitstekende service, prachtig materiaal, mooi ingepakt.

Heel mooi materiaal, fijne spellen om samen te spelen, goede opbouw van niveau met uitdagende strategische mogelijkheden. Erg leuke attentie erbij gekregen vanuit de winkel na de aankoop van twee spellen. Erg goede service. Duidelijk te horen gekregen wanneer de levering zou worden bezorgd. De spellen waren superleuk en netjes ingepakt. Bij deze winkel komen wij zeker terug.

Prima geregeld, speelgoed leuk ingepakt en in een stevige doos. Afspraak is goed nagekomen

Snelle en goede levering

Popjes werden mooi ingepakt en snel geleverd

Producten goed omschreven, snel en in topconditie aangekomen.

Snelle levering, mooi verpakt

Tja, wat moet ik er nou van zeggen... Het cadeautje voor mijn kleinzoon was ook echt als een cadeautje verpakt en dat vond ik heel leuk. Jammer dat ik niet meer besteld had bij Haba. Ga een volgende keer eerst bij Haba kijken.

Vlotte en correcte levering

Zeer vlotte levering.

Snelle levering, prachtig ingepakt

Wat een schitterende collectie speelgoed. Er is veel keuze

Snelle service mooi materiaal, inpakken in gerecycled materiaal en een cadeautje. Blij

Gewoon goed

Mooi speelgoed

Snel geleverd en mooi verpakt!

Helemaal goed

Snelle levering en service is goed!

snelle levering en servicegericht

Fantastische service

Mooi speelgoed en een fantastische service!

Prima.

Kwaliteit goed, snelle levering.

Alles compleet en in goede staat ontvangen, leuk verpakt als kadootjes

Ik heb de spellen in goede staat, binnen een paar dagen ontvangen. De kadootjes waren leuk ingepakt.

Prachtig artikel. Hele snelle levering, zelfs in kadopapier

Goede ervaring en service

Mijn bestelling was snel binnen en netjes verpakt in cadeaupapier.

De bestelling is prima verlopen.

Wij hebben geen klachten.

Zeer goed en zeer snel geleverd

Aanrader!

Website is heel mooi en duidelijk. Levering een paar dagen later dan vooraf gemeld. Dus heb je snel iets nodig is het niet zo handig. Wij waren ruim op tijd dus dat was prima. Ingepakt toegestuurd in prachtig papier, super!!

keurig alles op tijd en netjes ingepakt

het enige waarom jullie geen 5 sterren krijgen is de standaard 5 euro verzendkosten

Jonker Fransstraat 99

3031AP Rotterdam