Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen die ik vrijdagavond gedaan heb. Mijn bestelling bestaat uit 4 items en ik heb gebruik gemaakt van de (gratis!) inpakservice. Elk item was afzonderlijk, keurig en leuk ingepakt, echt klaar om kado te geven. Ik beveel deze website dus zeker aan!
Bedankt voor de positieve review en de 10. Een cadeautje is natuurlijk pas echt een cadeautje als het in een mooi papier is ingepakt!
Groot assortiment.
Bedankt voor de review, de aanbeveling en uiteraard het hoge cijfer!
Wat besteld voor een verjaardag (en verzendkosten betaald) helaas duurde het toch te lang dat het product binnen was (te laat voor de verjaardag )
Bedankt voor de review. Wij balen er zelf al even erg van dat het pakket te laat is afgeleverd. Wij zijn hierin helaas afhankelijk van PostNL, die hierin een fout hebben gemaakt. Normaliter is het ook echt de volgende dag geleverd, maar heel af en toe gaat het mis, zoals nu. Het spijt ons dat u daar de dupe van bent geworden, maar toch bedankt dat u ons ondanks de late levering toch aan zou bevelen.
Leuke site waar je alles van Depeche kan vinden. Ze hebben een ruim aanbod, voldoende voorraad en snelle levering 1-2 (werk)dagen. Fijn dat er ook een inpakservice is. Ik vond het alleen jammer dat het inpakpapier niet van Top Models was maar 1 of ander jungle thema.
Bedankt voor de positieve review en de complimenten. Wij hebben helaas geen beschikking over TOPModel gerelateerd inpakpapier, dus we gebruiken het inpakpapier van onze fysieke winkel. Het past misschien niet helemaal binnen het plaatje, maar we hopen dat de cadeaus er desondanks erg vrolijk uitzagen!
Snel verzonden, producten zoals omschreven in de webshop, netjes verpakt.
Bedankt voor de positieve review en de 10!
Makkelijk duidelijk site leuke spullen. Makkelijk besteld en snel in huis!!!
Wat fijn om te horen dat het proces u zo goed is bevallen. Bedankt voor de complimenten en het hoge cijfer!
Mooie producten, snelle levering… wat wil een mens meer !
Bedankt voor de mooie complimenten en het hoge cijfer!
Ik heb als notitie vermeld is dat het voor een verjaardag is. Jarige krijgt pas aanstaande donderdag . Was ban dat het niet op tijd zou verstuurt worden ! Maar kreeg binnen 3 dagen helemaal mooi ingepakt ☺️
Wat fijn dat het cadeau op tijd in huis is! We hopen dat de jarige er erg blij mee is. Bedankt voor de review en de 10!
Snel,betaalbaar,en goede levering,alles top
Bedankt voor de positieve review en het hoge cijfer!
Super leuk winkel, kleindochters erg blij gemaakt met zowel etui, als pop . Zal zeker terug komen
Wat fijn dat uw kleindochters er zo blij mee waren! Bedankt voor de leuke review en het hoge cijfer!
Bestelling is snel geleverd, goed verpakt en een goede prijs.
Wekkertje was stevig verpakt. Snelle levering. En de batterij zat erbij dat is geweldig
Mooie spullen altijd leuk voor de meiden En super fijn dat we het in sinterklaas papier konden laten inpakken! Gratis nog wel
Zonder een mooi papiertje is het natuurlijk geen echt cadeau! Fijn dat alles zo is bevallen en bedankt voor de 10!
Juiste product, goede informatie, perfecte levering
Fijn dat alles zo naar wens was. Heel erg bedankt voor de review en de 10!
Aantal artikelen gekocht voor onze kleindochter. Duidelijke webwinkel en snelle levering. Ziet er allemaal goed verzorgd uit!
Bedankt voor de complimenten en het hoge cijfer. We hopen dat uw kleindochter er veel plezier van heeft!
leuke site en snelle levering en leuk in gepakt
Aardige mensen aan de telefoon!
Fijn dat er uiteindelijk een oplossing is gekomen. Bedankt voor de review en het mooie cijfer!
Een super product voor een mooie prijs. Goed verpakt en op tijd geleverd!
Wat leuk dat alles zo goed is bevallen. Heel erg bedankt voor de review en voor de 10!
Reserve inktpatroon voor de vulpen was leeg. Niet zo leuk … Superservice heb 2 volle inktpatronen toegestuurd gekregen. Top geregeld!!!
Wat vervelend dat het reserve inktpatroon leeg was. U kunt hier uiteraard ook al melding van maken voordat u een verzoek voor een review krijgt, want dan kunnen we het meteen voor u oplossen. We hebben u twee nieuwe patronen voor de zelfde pen toegestuurd, zodat er lekker lang mee kan worden geschreven. We hopen dat de andere cadeaus wel in de smaak zijn gevallen. Dankuwel dat u ons, ondanks dit kleine akkefietje, toch aanbeveelt! Misschien dat u na het ontvangen van de patronen wel tevreden bent en wellicht de review wilt herzien?
Originele beoordeling
Reserve inktpatroon voor de vulpen was leeg. Niet zo leuk …
snel geleverd, dit was de enige plek waar ik het product wat ik zocht nog kon vinden, kind erg blij.
Wat fijn dat u het toch nog heeft kunnen vinden! Veel speelplezier aan uw kind toegewenst en bedankt voor de 10!
Goede service en leuk verpakt. Er is een meisje heel blij!
Als de kinderen blij zijn, zijn wij ook tevreden. Heel erg bedankt voor de 10 en de leuke review!
Panda stiften top
Wat fijn dat de bestelling zo in de smaak valt. Bedankt voor de 10!
Mijn bestelde artikel was niet op voorraad, werd alternatief geboden maar ook de mogelijkheid om het bij binnenkomst direct naar degene te versturen voor wie het presentje bestemd was. Heel mooi ingepakt.
Nogmaals onze excuses voor het niet op voorraad hebben, maar toch fijn dat u de rest zo goed heeft ervaren. Heel erg bedankt voor de review en het hoge cijfer!
Snel bezorgd en netjes gratis ingepakt! Top!
Bedankt voor de 10 en de leuke review!
Zo blij om een winkel te vinden die er echt werk van maakt. ik had een paar kleine cadeautjes besteld en vroeg of het mogelijk was om in te pakken of en papier bij te doen. Niet alleen waren de cadeau 's mooi ingepakt met lintjes eraan maar er stond ook nog een op de achterkant in het klein wat het was. echt super
Zonder mooi papier is het natuurlijk niet echt een cadeau. Heel erg bedankt voor de leuke review en de 10!
Jonker Fransstraat 99
3031AP Rotterdam