Op tijd geleverd

Goede service op tijd binnen

Super!!

Snelle levering, kadootjes mooi ingepakt en de jarige Jet was erg blij met haar cadeaus! Voldeed aan haar verwachtingen!

Producten komen overeen, snelle levering, nette levering.

TOP

duidelijke omschrijving, precies gekregen wat ik had verwacht.

Top! Mijn nieuwe favoriete winkel voor kindercadeautjes

Snelle levering en alles mooi ingepakt en met een Post-it stond er op wat er in zit. Fantastisch geregeld!

Goede, snelle service

Ik ben erg tevreden over mijn aankopen, mijn dochter vindt TOP-model geweldig en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Het is erg duur, maar de pennen, potloden, stiften en etuis zijn wel van een goede kwaliteit. Onze bestelling is snel geleverd en was goedkoper dan in de winkel.

Duidelijke website en snelle levering

Mijn dochter wou een portemonnee die helaas in alle winkels uitverkocht was. Deze heb ik besteld. Dit ging snel en vakkundig. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Leuk pluspunt was dat het gratis werd ingepakt in een kadopapiertje. Mocht ik weer Iers van topmodel nodig hebben van een website zalik direct hier bestellen.

GEWELDIG

Tot mijn grote verrassing zag ik toen ik voor de eerste keer ging bestellen dat Topmodelwebwinkel een gratis inpakservice heeft. Niet alleen was alles prachtig ingepakt, er zat ook nog een klein geeltje op ieder pakje met vermelding van de inhoud van het betreffende pakje. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Mijn kleindochter vond de cadeautjes prachtig en ging er gelijk mee aan de slag. Hartelijk dank.

Leuke spullen

Alles was goed leuk ingepakt

Vlotte levering en leuk ingepakt

Vlot geleverd en met aandacht in leuk pakpapier ingepakt!

Heel snel en heel erg leuk in gepakt

leuke website, overzichtelijk. Bestelling was snel geleverd zonder problemen.

Betrouwbaar

Via deze webshop heb ik cadeaus van Topmodel gekocht voor mijn nichtjes. Een zéér ruim assortiment! Een ruimer assortiment heb ik bij geen andere webshop gevonden. Ik ben tevreden over hoe het aankoopproces is gegaan. + Fijn dat ze gratis inpakservice aanbieden mét leuk speels motief. Daar pak ik nog wel eens op mis bij andere webshops. + Gevraagd of ze erbij wilde schrijven welk cadeau waar ingepakt zat, daar hebben ze gehoor aan gegeven met een post-it. + vriendelijk personeel, reageren adequaat. + Goed dat ze circulair de producten opsturen door de dozen van de leverancier te hergebruiken. Er zijn wel wat 'schoonheidsfoutjes' gemaakt. - Ik kreeg geen track-and-trace code opgestuurd. Gebeld met de vraag óf het wel was opgestuurd. Gesproken met een mannelijke medewerker en het bleek dat een van de medewerkers het e-mailadres verkeerd had ingevoerd. Kan gebeuren, maar dit gaf mij wel stress omdat er spoed achter zat. - Later via de mail heb ik om een digitale factuur gevraagd, echter kreeg ik in eerste instantie een verkeerde factuur van een andere klant toegestuurd. Eén gratis tip van een marketeer: de webshop kan best een upgrade gebruiken. Naast dat het niet gebruikersvriendelijk is (ik kon bijvoorbeeld écht niet vinden waar het winkelmandje zat en de zoekfunctie is een drama), komt het ook niet heel betrouwbaar over. De website gaf mij een goedkope-thema-van-Wordpress gevoel. Het is dat ik reviews had gelezen én dat ik zag dat er een fysieke winkel achter de webshop zat, anders had ik er niet besteld.

pakket is er nog niet

waar blijft mijn pakket

Leuke proucten, snelle levering

Veel keuze, uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Top klantenservice !!!

Heel snelle levering en ze bellen je op als er iets niet op voorraad blijkt te zijn en geven een goed en duidelijk advies Aanrader voor iedereen die artikelen van Topmodel zoekt!!!

Ruim assortiment, snel geleverd

Deze winkel heeft een zeer ruim assortiment van merken als Topmodel, Fantasy Model en Miss Melody. Veel keuze dus voor de verjaardag van mijn nichtje. Het bestelproces verliep erg gemakkelijk en het pakket werd snel geleverd.

Net bedrijf

Het bestelde was goed verpakt en snel geleverd

Snelle en correcte afhandeling.

Ik was op zoek naar een specifiek artikel van Topmodel. Bij diverse speelgoedwinkels uitverkocht en bij bestellen kon ik niet kiezen welke variant. Bij de topmodelwebwinkel kon dat wel. Het werd snel bezorgd en nog ingepakt voor 5-12.

Top service en uitgebreide collectie

Goede, vriendelijke en snelle service. Uitgebreide topmodel artikelen. Een 10+

Alles was netjes

Alles was netjes op tijd

Goed duidelijk en snel

Fijne dat de cadeaus waren mooie ingepakt

Doen wat je hoopt, levert op tijd en communiceert duidelijk

Nergens was het product te vinden. Gelukkig wel op deze webshop en het werd snel geleverd!

Goeie service

Snelle service en denkt met de klant mee

Jonker Fransstraat 99

3031AP Rotterdam