Leuke winkel met goede service

Tas besteld als verjaardagscadeau, kwam mooi op tijd en ook nog in het juiste inpakpapier (ik had per ongeluk Sinterklaas aangevinkt :)

Goede en snelle service en mooi ingepakt

Goede en snelle service en mooi ingepakt

Erg tevreden

Super snel verzonden en enorm fijn dat het gratis ingepakt kon worden, dezelfde service als in de winkel dus!

Precies als gehoopt

Cadeautjes werden ingepakt verzonden, maar er zat op elk cadeau een briefje met wat er in zat. Dat was zeer handig!

Snel Verzonden en telefonisch goed geholpen en alles mooi ingepakt met post its erop voor wat erin zit

Heb bestellen als positief ervaren

Makkelijk menu en snelle levering. Via de mail goed op de hoogte gehouden.

..............

Goede website, snelle service en verzending

Goede, duidelijke website. Erg leuke producten voor onze dochter van 5 jaar.

Leuke stickerboekjes als cadeautjes voor de kinderen gekocht. Leuke prijs, leuk product en allemaal super leuk ingepakt als extra service

We hadden de ijsprinses portefeuille besteld en hebben een andere versie gekregen dan gevraagd.

Kindje niet zo blij omdat het ni bij haar tas past en geen tijd meer om alsnog een nieuwe te zoeken.

Prima en snel verzorgd

De levering was super snel en heel goed verzorgd. Dit is zeker een bedrijf wat ik aan zou raden!

Super snel in huis

Leuk ingepakt en snel geleverd

Goede ervaring

Nette snelle en bezorging. Mooi ingepakt.

klaar zonder wat dan ook, bestellen, ontvangen

Correct, better as goed kin net, zeggen we hier dan

Super snelle levering en prachtig ingepakt! Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en super leuk ingepakt!

Eerder bezorgd dan ik had verwacht.

Snel en erg leuk ingepakt

~Snel toegezonden - Onverwachts alle artikelen mooi ingepakt - Klein minpuntje, had een groter assortiment stickerboeken verwacht en hier en daar een leuke aanbieding was leuk geweest, blijven prijzige stickerboeken

Helemaal Top

Goede service, snel en de artikelen waren heel leuk ingepakt.

Goede ervaring

Snelle verzending, leuk ingepakt.

Top, op tijd en leuk ingepakt

Was prima op tijd, kleindochter us groot fan dus viel niet mee om nog uets nieuws tevinden. Maar gelukt

Goed product!

Nette webwinkel! Goed omschreven product en nette afhandeling.

Mooi product, snelle levering

Super snel en prachtig verpakt

Fijne webshop! Heel prettig een gratis inpakservice en heel mooi verpakt. Echt een meerwaarde vergeleken met andere webwinkels.

Snelle reactie

I.v.m. een verjaardag het nodige besteld bij de Topmodelwebwinkel. Bestelling werd onmiddellijk verzonden. Bij ontvangst bleek alles keurig ingepakt. Prima ervaring.

Jonker Fransstraat 99

3031AP Rotterdam