Een super pakket

Was een goed pakket, we hadden er 13 besteld en onder de familie verdeeld en iedereen was tevreden

top

zag er goed uit alleen zijn er ook pakketten zonder alcohol ?

Op tijd geleverd. Pakket was erg leuk. Net als op het plaatje. Zeker voor herhaling vatbaar.

super pakketten

Geleverd op de aangegeven datum. Wat op de foto stond zat er ook daadwerkelijk in. Wij waren zeer tevreden!

Geheel naar wens, op tijd met een prima inhoud

De aflevering van de pakketten vond plaats op de afgesproken datum. Als vanouds viel de inhoud bij de ontvangers in de smaak. We hopen komend najaar weer te kunnen bestellen

Leuk pakket, zonder extra verpakking echter niet te versturen

Deze doos zag er heel erg leuk uit (glimmend zwart met gouden strik). Ik heb deze ook (zonder omdoos) laten versturen door DHL, maar toevallig kreeg ik er 1 terug. Helemaal kapot. Dus voortaan toch met een omdoos er om heen versturen. De inhoud was prima.

betrouwbaar, veel pakketten tegelijk bestellen ivm tr kn

op tijd, kort voor kerst besteld, 40 euro transportkosten voor 9 pakketten is wel aan de prijs

snelle service, leuk pakket

Voor het beperkte budget dat ik ter beschikking had, heb ik toch een leuk, winters kerstpakket kunnen bestellen voor mijn bezorgers van de wijkkrant. Zag er gezellig uit, gelukkig geen wijn en werd door hen erg op prijs gesteld.

een ho3se service

Ondanks dat er 1 item gebroken was in het pakket nadir vermeld te hebben dirrect een reactie en het gebroken item nieuw toegezonden en ontvangen goede service.

Mooi pakket, snelle levering

Met het mexicaanse kerstpakket van 2020 waren we heel blij! Mooi om weg te geven en makkelijk geregeld! Helemaal top.

Kerstpakket

Kerstpakket besteld heel lang blijven wachten krijg andere product retour aangevraagd lang gewacht op antwoord.nu krijg ik na 4 weken mag retour op eigen kosten.geen goede service en lang wachten op een antwoord.eerste en laatste keer. Jozef

Fantastisch!!!!!

Dit jaar 40 kerstpakketten bij Makro Kerstpakketten besteld, levering was top en inhoud van de pakketten super! Volgend jaar komen wij zeker terug!

Waardeloos!

Leveren niet op tijd en de klantenservice vind je bestelling niet meer terug omdat deze niet meer in hun systeem zou staan! Van de 11 bestelde pakketten maar 3 binnen gekregen en de rest niet! Eerste en gelijk laatste keer Makro.

Prachtige pakketten!

Snel geleverd, mooie pakketten

Zeer slecht, bestel bij een ander

Ik adviseer hier geen kerstpakketten te bestellen. Klantenservice is één grote puinhoop waar meldingen zoek raken. Na 8 keer contact hebben gehad met de klantenservice wachten wij nog steeds op een kerstpakket van kerst 2018 (4 van de 5 bestelde pakketten ontvangen). Nooit een reactie of een excuus gekregen.

Mooie pakketten weer besteld

Bestellen ging makkelijk en snel, nu nog wachten tot het kerst is!

Super!!

Erg fijne samenwerking!

Altijd een fijne samenwerking

Goede samenwerking

Alweer besteld voor dit jaar!

Altijd mooie pakketten. Beter te vroeg dan te laat.

Goed verzorgd en betrouwbaar

Goede en heldere communicatie door het gehele (bestel)proces, afspraken rondom levering nagekomen. Kerstpakketten zijn goed ontvangen door onze medewerkers.

Al jaren vaste klant

Altijd mooie pakketten en goed geregeld.

Fijne samenwerking

Elk jaar mooie pakketten

Pluspunten

Veel keus en snelle levering, top!

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en snelle service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Dijkgraaf 21

6921RL Duiven

026-3195484

Over Makro Kerstpakketten

Makro Kerstpakketten is al ruim 50 jaar een vertrouwd gezicht op het gebied van eindejaarsgeschenken. Met zorg en aandacht helpen wij je het ideale kerstgeschenk voor jouw medewerkers en relaties te vinden.