Duurde te lang.
Heel snel geleverd, en zoals gewoonlijk weer heerlijke kaas!
Ze doen wat ze beloven en echte en heerlijke boerenkaas
Heerlijke verse producten kazen voor prima prijzen
We geven ze aan de 6 kinderen verdeeld over Nederland en brengen ze morgen weg Een kompleet pakket met worst (Roemeense gril) Plus chocolade krakelingen Samen met de kaas op een ovale schaal We wachten alleen nog op het kado wat bij de bestelling had moeten zitten Wellicht volgt dit nog??????? Mvrgr Folkert en Wilma
Bestellvorgang wie immer einfach, Lieferung einfach und hervorragend. Der Käse ist wieder gut verpackt und kühl angekommen. Lieferung erfolgte zügig. Einfach nur zu empfehlen
jammer dat er altijd zoveel aan verzendkosten bijkomt
We zijn altijd zeer tevreden over zowel de bezorging als levering en een goede kwaliteit
Verschillende top kazen besteld. De kazen worden strak gevacumeers en heel goed ingepakt verzonden. De aanbiedingen zijn ook heel goed. Boomkamp is een topbedrijf voor het bestellen van een breed assortiment kazen.
Goede ervaringen. Mooie producten, snelle levering en mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan is er een uitstekende customer service.
Lekkere kaas en goed verpakt en er zat ook een extra kadootje bij een opener . Dit is een goede en betaalbare winkel...
Many to choose from and good quality
Recent een bestelling gedaan tbv kerstpakketten. Kaas komt in mooi gesneden stukken gevacumeerd aan, kaas en potjes chutney goed verpakt en snel gekeverd. Bij deze ‘grote’ bestelling qua hoeveelheden was er iets even mis gegaan maar dat werd snel en heel vriendelijk opgelost.
, n stukje Nederland in Duitsland door door Boomkampkaas. Helpt echt tegen heimwee!
Bestelling bij Boomkamp op maandag 4 november jl.werd vlot en accuraat afgehandeld. De bezorging daarentegen door DHL was slecht. Pakket pas donderdag 7-11 afgehaald bij Boomkamp. Vrijdag 8-11 om 7.07 uur bericht dat pakket bezorgd zal worden, wijzigingen in leverplaats en levertijd kunnen nog door geadresseerde aangepast worden. Dit klopt niet want dezelfde dag om 8.11 uur werden wij wakker gebeld door DHL met het pakket. Hoezo Track en Trace?? Slechte bezorging is dus reden om een volgende keer dan maar niet bij Boomkamp te bestellen!
Onze eerste bestelling hier. Het geleverde gewicht was lager dan waarvoor betaald. Een deel van alle kaas was niet gevacumeerd wat heel vervelend is omdat het nu te kort houdbaar is. Men beweerd dat het goed gevacumeerd was, welnu ,dat is dus NIET zo. De verpakking was niet goed: alle kaas lag onderin met een berg stro erbovenop, ja , dat helpt niet he . Ze schuiven deze klacht af en nemen geen enkele verantwoordelijk We lezen dit vaak terug in hun revieuws. Helaas lazen we dit pas nadat onze bestelling binnen was Daarom is dit ook gelijk onze laatste keer , al was de kaas zelf smakelijk. Als je een fout maakt hoor je dit netjes op te lossen, dan kun je weer verder samen. .Nu dus niet.
Bedankt voor uw review. Wij willen hier graag op reageren, omdat een aantal belangrijke feiten ontbreken/ informatie is weg gelaten. Het gaat niet om 'een deel' van uw bestelling die niet meer gevacumeerd was, het ging om 1 van de 7 stukken. Wij hebben u uitgelegd dat een vacuumzak gevoelig is voor stoten en schuiven, soms gebeurt dit tijdens het transport, er treedt een lek op. De stukken gaan bij ons altijd goed gevacumeerd weg, helaas kan er een kleine beschadiging optreden aan de vacuumzak wanneer deze vervoerd wordt, dit hebben wij ook toegelicht. Daarmee is er gelukkig nog niets aan de hand; de kaas blijft nog enkele weken goed, hierbij hebben we u gewezen op onze bijgevoegde flyer, hierin staan bewaartips. Ook hebben wij benoemd dat wij het heel spijtig vinden dat dit gebeurd is ondanks onze zorgvuldige verpakkingsmethode en hiervoor excuses aangeboden, maar ook aangegeven dat wij hiervoor geen compensatie aanbieden. Zo staat dit ook beschreven op onze site, dus hiermee doen wij niets dat niet van tevoren beschreven is. U had inderdaad tot onze grote spijt 50 gram te weinig truffelkaas ontvangen (hier had u 5 stukken van besteld), wij hebben u direct dit geld terug betaald en onze welgemeende excuses voor aangeboden. Wij doen er alles aan om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk klaar te maken en te verpakken zodat deze in de best mogelijke conditie aankomt bij de klanten, gelukkig ontvangen wij ook heel veel positieve feedback en reviews, hier zijn we erg blij mee.
We zijn met de Texelse komijn begonnen, heerlijk! De andere moet nog getest. De Kaltbachfondue kennen we al en ligt klaar voor de Kerst, die is bij jullie zeer voordelig
Dag Geertje, Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen, geniet van de kaas en straks ook van de heerlijke Kaltbach fondue!
Alle Käse sehr köstlich , Lieferung zügig, gut verpackt plus extra Käsepapier. Preis Leistung auch gut...immer wieder gerne.
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Gut zu hören, dass Sie zufrieden sind, dafür tun wir es und wir hoffen, Ihnen bald ein weiteres köstliches Paket schicken zu können.
Prima service en fijn dat er bij vragen persoonlijk cointact wordt opgenomen.
Wij genieten ontzettend van de bestellingen en nu ook de toegevoegde bakleverworst!! Maar zo jammer dat de zachte kazen niet bezorgd kunnen worden. Dat is echt heel erg balen.
Bedankt voor uw mooie review! Geniet ervan en graag tot een volgende keer. Wellicht treffen wij u eens op een van onze markten of in onze winkel, om u ons assortiment zachte kazen te laten zien, wij sturen deze inderdaad helaas niet op, omdat deze gekoeld vervoerd moeten worden.
jammer, na vol verwachting kwam 1 kilo jonge kaas aan, heb een toasti kaas gemaakt na een hap veranderde kaas in een rubber achtige kauwgom ik kreeg ook nog last van mijn maag, heb 1 kilo in vuilnis weg gegooid hiervoor wel 22 euro voor betaald
Goedendag, Wat jammer te lezen dat u niet tevreden was met de bestelde kaas. U mag ons altijd bellen of mailen, dan doen wij ons best samen tot een goede oplossing te komen. Helaas hebben wij op onze mail nadat we uw beoordeling lazen, niets meer vernomen, hopelijk bereikt dit bericht u.
Gewoon heerlijke kaas alleen zijn we de laatste paar keer behoorlijk verwend omtrent de bezorging het was vandaag besteld en morgen al in huis via Trunk maar er is weer gekozen voor DHL en daar gaat dan een paar dagen overheen als je de kaas bezorgd krijgt wel jammer maar we moeten gewoon weer rekening houden met wanneer we gaan bestellen. Maar nogmaals de kaas is verrukkelijk!
Kwaliteit is prima
Kaas is prima maar het bezorgen duurde 5 dagen…de gout lag bij de vervoerder.
Vervelend dat er vertraging was bij de vervoerder. Hopelijk was verder alles naar wens.