Duurde te lang en dat voor binnen Nederland.

Duurde te lang.

Heeeeeeerrrrrlllliiijjjjkkkkkk

Heel snel geleverd, en zoals gewoonlijk weer heerlijke kaas!

Ze doen wat ze beloven en echte en heerlijke boerenkaas

Heerlijke verse producten kazen voor prima prijzen

Goede kaas snelle levering

Ze zien er goed rond uit een echte Hollandse Kaaskop

We geven ze aan de 6 kinderen verdeeld over Nederland en brengen ze morgen weg Een kompleet pakket met worst (Roemeense gril) Plus chocolade krakelingen Samen met de kaas op een ovale schaal We wachten alleen nog op het kado wat bij de bestelling had moeten zitten Wellicht volgt dit nog??????? Mvrgr Folkert en Wilma

Gut, schnell, immer wieder

Bestellvorgang wie immer einfach, Lieferung einfach und hervorragend. Der Käse ist wieder gut verpackt und kühl angekommen. Lieferung erfolgte zügig. Einfach nur zu empfehlen

Goed verpakt, vrij snel geleverd

jammer dat er altijd zoveel aan verzendkosten bijkomt

Uiterst tevreden

We zijn altijd zeer tevreden over zowel de bezorging als levering en een goede kwaliteit

Top kazen voor scherpe prijzen

Verschillende top kazen besteld. De kazen worden strak gevacumeers en heel goed ingepakt verzonden. De aanbiedingen zijn ook heel goed. Boomkamp is een topbedrijf voor het bestellen van een breed assortiment kazen.

Mooie producten en goede service

Goede ervaringen. Mooie producten, snelle levering en mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan is er een uitstekende customer service.

Lekkere kaas en goed verpakt en er zat ook een extra kadootje bij een opener . Dit is een goede en betaalbare winkel...

Goede kwaliteit

Many to choose from and good quality

Zeer vriendelijke en snelle service

Recent een bestelling gedaan tbv kerstpakketten. Kaas komt in mooi gesneden stukken gevacumeerd aan, kaas en potjes chutney goed verpakt en snel gekeverd. Bij deze ‘grote’ bestelling qua hoeveelheden was er iets even mis gegaan maar dat werd snel en heel vriendelijk opgelost.

Prima kaas eindelijk zonder gedoe en snel geleverd in Duitsland.

, n stukje Nederland in Duitsland door door Boomkampkaas. Helpt echt tegen heimwee!

Geleverde kaas is prima en keurig verzorgd ingepakt.

Bestelling bij Boomkamp op maandag 4 november jl.werd vlot en accuraat afgehandeld. De bezorging daarentegen door DHL was slecht. Pakket pas donderdag 7-11 afgehaald bij Boomkamp. Vrijdag 8-11 om 7.07 uur bericht dat pakket bezorgd zal worden, wijzigingen in leverplaats en levertijd kunnen nog door geadresseerde aangepast worden. Dit klopt niet want dezelfde dag om 8.11 uur werden wij wakker gebeld door DHL met het pakket. Hoezo Track en Trace?? Slechte bezorging is dus reden om een volgende keer dan maar niet bij Boomkamp te bestellen!

Fouten : Te weinig geleverd. Deel niet gevacumeerd.

Onze eerste bestelling hier. Het geleverde gewicht was lager dan waarvoor betaald. Een deel van alle kaas was niet gevacumeerd wat heel vervelend is omdat het nu te kort houdbaar is. Men beweerd dat het goed gevacumeerd was, welnu ,dat is dus NIET zo. De verpakking was niet goed: alle kaas lag onderin met een berg stro erbovenop, ja , dat helpt niet he . Ze schuiven deze klacht af en nemen geen enkele verantwoordelijk We lezen dit vaak terug in hun revieuws. Helaas lazen we dit pas nadat onze bestelling binnen was Daarom is dit ook gelijk onze laatste keer , al was de kaas zelf smakelijk. Als je een fout maakt hoor je dit netjes op te lossen, dan kun je weer verder samen. .Nu dus niet.

We zijn met de Texelse komijn begonnen, heerlijk! De andere moet nog getest. De Kaltbachfondue kennen we al en ligt klaar voor de Kerst, die is bij jullie zeer voordelig

Ich werde wieder hier bestellen

Alle Käse sehr köstlich , Lieferung zügig, gut verpackt plus extra Käsepapier. Preis Leistung auch gut...immer wieder gerne.

Prima service en fijn dat er bij vragen persoonlijk cointact wordt opgenomen.

FANTASTISCH BEDRIJF

Wij genieten ontzettend van de bestellingen en nu ook de toegevoegde bakleverworst!! Maar zo jammer dat de zachte kazen niet bezorgd kunnen worden. Dat is echt heel erg balen.

zeer slechte ervaring kaas

jammer, na vol verwachting kwam 1 kilo jonge kaas aan, heb een toasti kaas gemaakt na een hap veranderde kaas in een rubber achtige kauwgom ik kreeg ook nog last van mijn maag, heb 1 kilo in vuilnis weg gegooid hiervoor wel 22 euro voor betaald

Gewoon lekkere kaas!

Gewoon heerlijke kaas alleen zijn we de laatste paar keer behoorlijk verwend omtrent de bezorging het was vandaag besteld en morgen al in huis via Trunk maar er is weer gekozen voor DHL en daar gaat dan een paar dagen overheen als je de kaas bezorgd krijgt wel jammer maar we moeten gewoon weer rekening houden met wanneer we gaan bestellen. Maar nogmaals de kaas is verrukkelijk!

Een goede service

Kwaliteit is prima

Goede kwaliteit maar…

Kaas is prima maar het bezorgen duurde 5 dagen…de gout lag bij de vervoerder.