Fantastisch lekkere kaas, blijft ook vers.

Heel tevreden op tijd geleverd en goed verpakt.

Nur gute Erfahrungen, bereits aus dem Kauf im Einzelhandel in NL

Wir haben bereits mehrfach im Einzelhandel an der Deutsch-Niederländischen Grenze gekauft und damit nur gute Erfahrungen gemacht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Riesenauswahlauch Käse, von dem ich noch nie gehört habe, moderate Preise

Ich bin Neukunde und war doch sehr überrascht von der Vielfalt des Sortiments. Da steht mir einiges bevor. Schneller und recht ansprechender Preis für Verpackung und Versand. Jetzt hab ich ertmal für eine Zeit genug Käse für einen 2-Personen Haushalt.

Insgesamt alles top

Lieferzeit: Mittwoch bestellt, Freitag geliefert. Ware: top! Gesamtbewertung: Perfekt

Super Produkt

Tolles Produkt, sehr lecker. Schneller und sicherer Versand. Top!

Geen service / 'frommelige" stukjes voorgesneden kaas

Vanmorgen speciaal omgereden om verse !! kaas bij U te kopen. Vaak liggen er al voorgesneden stukjes, 2 hadden we er al gevonden maar de oude Leidse kaas zag er wat "oud" en frommelig uit dus vroegen wij aan de toonbank een stukje, uw medewerkster liep naar de winkel en pakte dat stukje, dat volgens haar vanmorgen was afgesneden, zag er voor ons niet zo uit, ik zei "dat willen wij niet" ze was wat verbolgen en bood ons geen vers stukje aan, later met ander kaas vroeg ik erom en kreeg een vers afgesneden stuk. Wij komen bij U voor vers afgesneden kaas, dan verwacht ik geen verbolgen reactie. U wilt toch kaas verkopen, het was 1 van de laatste 2 stukjes die op een grote kaas lagen, waarschijnlijk wilde zij die niet aansnijden SLECHTE service.

Blij verrast

Mijn eerste bestelling bij Boomkamp Kaasspecialist ben ik heel tervrede, snelle levering en de kaas ziet er heel vers uit wat je niet altijd meemaakt bij andere online kaasspecialisten

Geweldig goed vezorgd aangeleverd

Prima aangekeverd vacuum en met kaaspapiertjes erbij kaas is uitstekend van smaak!

Snelle service, beste kaas

Ik eet al boomkampkaas sinds ik geboren ben. Altijd van de markt in De Wijk. Nu super blij met jullie webshop. Lekkerste kaas die ik ken.

goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs.

Geweldig service .

Was goed verpakt en thuis geleverd zekers herhaling vatbaar.

Geweldig weer

Ik bestel ieder kaas om mee te nemen voor onze vrienden op vakantie. Ze zijn weer helemaal blij en gaan ervan genieten. Bestelling wordt altijd keurig netjes verpakt en op tijd verzonden. Volgend jaar bestel ik zeker weer.

Goed verpakt

Kwam in goed conditie aan. telefonisch contact: jecwerd zeer adequaat te woord gestaan.

Grob umschrieben, einfach perfekt!

Gute Qualität, schneller Versand! Schön wäre es, wenn das Produkt mit dem Namen des Artikels vermerkt wäre.

Super Qualität, sehr schnelle Lieferung, lange Lagerung

Ich bestelle in unregelmäßigen Abständen und bin sehr zufrieden mit der schnellen Abwicklung. Sehr gut ist, dass der Käse im Sommer gekühlt geliefert wird. Um Versandkosten zu sparen, bestelle ich immer mehr und der Käse ist wirklich lange haltbar. Bei uns hat der Käse z.T. 2 Monate bis zum Verzehr im Kühlschrank gelegen.

Zoooo lekker!

Kaasjes, worstjes, zoutjes, nootjes, dips, snacks…… je moet het ervaren. Je proeft het verschil ! De Beste

Altijd gezellig, goede service en kwaliteit. Dank jullie hiervoor.

Toplekkersnel !

Kommst Du nicht zum Käse, kommt der Käse zu Dir ! Schnell und super verpackt !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer lekkere kazen, mooi aan huis geleverd.

Zeer uitgebreid assortiment aan (light) kazen, die snel aan huis worden geleverd. Alleen jammer dat er voor België altijd nogal hoge leveringskosten gelden.

geweldig, wat een lekkere kaas

Heerlijke kaas, bestaat er ook een oude variant van?

Lekkere kaas

Goede ervaringen

Super,sehr zu empfehlen

Sehr zu empfehlen. Preis, Leistung und Geschmack +++

Seit Jahren einer meiner "musts" auf dem Rückweg eines jeden Besuch in NL. Aber auch die Abwicklung online sehr zu empfehlen,

Prima ervaring

Snelle levering ! De kaas zoals vanouds heerlijk v smaak. Fijn om op grote afstand toch Boomkamp kaas te kunnen krijgen.Kortom v herhaling vatbaar

Haben sonst bei der Durchfahrt Richtung Nordhorn immer angehalten und gekauft, einfach lecker, dass er aber auch versendet wird finden wir noch besser. Wir wohnen in Wismar daher freuen wir uns über die Möglichkeit. Lieferung war schnell alles sehr gut verpackt wir bestellen wieder.