Bestelling is wel erg lang onderweg. Zondag besteld dan pas woensdag geleverd. Maar wel maandag al afgegeven aan gls.
Mijn ervaringen met kaasspecialist Boomkamp is beslist positief, voldoet aan onze verwachtingen, kwaliteit en service.
De kazen van jullie zijn oké , maar de bezorging van DHL is ronduit beroerd ! Een week moeten wachten en uiteindelijk 3 okt. (20.30) werd het pakket ook nog in de lift van de flat achtergelaten ! Voor mij geen DHL meer !
Reliable source for a wide variety of cheese-sorts at a good price.
Heerlijke kazen, eerlijke prijzen en snelle levering! Favoriet hier is de bio boeren johan belegen en de Texel light extra belegen
Mijn eerste bestelling kon met 10% korting. Bestelling van 80euro geplaatst en betaald. Ik dacht dat de korting hier nog af ging......kortingscode was nodig bleek en kwam pas na de bestelling binnen. Op mijn vraag hierover kwam geen antwoord meer. Ik hoop de 8 euro nog wel te ontvangen Kaas is overigens wel lekker.
Heerlijke kaas en jullie verkopen mooie extra producten zoals b.v. mosterd
Ik mis een vak voor opmerkingen op de website. Ik hoef bij een grote bestelling b.v. geen kaaspapier erbij. Ook ben ik minder blij met middenblokjes omdat ik die niet voor een groep mensen op tafel kan zetten. Verder zeer tevreden.
ik koop altijd kaas bij boomkamp in Nord horn echter ik bestelde via internet en dit ging mis bij me boomkamp kan niets aan doen maar is de vervoerder verder kwaliteit is goed van hun alleen irritant dat zo lang moet wachten
Originele beoordeling
via trunkers zou me kaas bezorgt worden op de dag echter op de site gaf die aan dat ik hem had echter is niet zo heb ik nog steeds niks moest nood gedwongen kaas kopen in supermarkt dit zijn extra kosten die niet nodig waren als normaal geleverd woord ook als je klacht indient bij de vervoerder hoor je niks kortom je woord in de maling genomen door de vervoerder
Zie boven, Alleen jammer dat je zo’n hoog bedrag moet besteden om geen verzendkosten te hebben.
Guter Käse, netter Kontakt.
Originele beoordeling
Wer seinen Käse bezahlen möchte und dann darauf wartet ohne ihn zu bekommen ist hier richtig. Die Lieferung sollte am Montag kommen, kam aber nicht. Dienstag dann erneut. Da war angeblich niemand zu Hause, dann Mittwoch. Da das gleiche und dann heute, also Freitag. Der Fahrer kam, wendete sein Fahrzeug und fuhr wieder ohne auszusteigen. Angeblich war wieder niemand zu Hause. Helfen kann oder will niemand. Mal sehen ob ich mein Geld zurückbekomme!?
Zonder kaas is mijn leven niet copleet
Wat goed om te lezen dat u dagelijks geniet van onze heerlijke kaas! Hartelijk dank voor uw mooie review en graag tot snel. Boomkamp Kaas
We zijn zeer tevreden Veel keuze Leuke aanbiedingen En we bestellen er regelmatig wat
lekkere kaas vlug geleverd
Goed te horen dat u tevreden bent en dat uw bestelling vlot geleverd is. Graag tot een volgende keer. Boomkamp Kaas
Ruim assortiment, mooie prijzen, goed verpakt en netjes geleverd.
Nog nooit eerder een levering gehad die zoo snel was, in de ochtend besteld, avonds al thuis.
Geweldig! Daar doen we het voor. Geniet ervan! Groeten, team Boomkamp Kaas
Snel en netjes ingepakt geleverd.
overzichtelijke site met heel veel keuzes makkelijk besteld en snel thuis bezorgd
Vanaf de bestelling tot aan de deur perfect geregeld!
Ik bestelde Wasabi kaas. Deze werd snel geleverd. Ook de bezorger heeft erg zijn best gedaan om het af te leveren. En de kaas is heerlijk!
Heerlijke kaas uit een groot assortiment, voor iedereen wat . We kijken al weer uit naar de volgende bestelling.
lekkere kaas , in de ochtend besteld, zelfde dag in huis
Der Käse ist ein Gedicht: lecker, sehr aromatisch und einfach perfekt für eine gemischte Käseplatte. Sehr gerne wieder :-). Gestern bestellt und keine 24 Stunden später das Paket erhalten. Ganz herzlichen Dank !!!
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Wir sind sehr erfreut darüber. Genießen Sie die köstlichen Käsesorten und hoffen, Sie bald wiederzusehen. MfG Team Boomkamp Kaas
Goede kaas. Snelle en betrouwbare leveringen.
Makkelijk te vinden website en duidelijk wat betreft de spullen die zij kunnen leveren. Kaas is prima en van goede kwaliteit Bestellen gaat goed en snel en ook het leveren van de producten gaat prima.