Bestelling is wel erg lang onderweg. Zondag besteld dan pas woensdag geleverd. Maar wel maandag al afgegeven aan gls.

Voldoet aan onze verwachtingen.

Mijn ervaringen met kaasspecialist Boomkamp is beslist positief, voldoet aan onze verwachtingen, kwaliteit en service.

Goede kazen.

De kazen van jullie zijn oké , maar de bezorging van DHL is ronduit beroerd ! Een week moeten wachten en uiteindelijk 3 okt. (20.30) werd het pakket ook nog in de lift van de flat achtergelaten ! Voor mij geen DHL meer !

Reliable

Reliable source for a wide variety of cheese-sorts at a good price.

Superfijn wij zijn fan

Heerlijke kazen, eerlijke prijzen en snelle levering! Favoriet hier is de bio boeren johan belegen en de Texel light extra belegen

Korting

Mijn eerste bestelling kon met 10% korting. Bestelling van 80euro geplaatst en betaald. Ik dacht dat de korting hier nog af ging......kortingscode was nodig bleek en kwam pas na de bestelling binnen. Op mijn vraag hierover kwam geen antwoord meer. Ik hoop de 8 euro nog wel te ontvangen Kaas is overigens wel lekker.

Heerlijke kaas en jullie verkopen mooie extra producten

Heerlijke kaas en jullie verkopen mooie extra producten zoals b.v. mosterd

Ik mis een vak voor opmerkingen op de website. Ik hoef bij een grote bestelling b.v. geen kaaspapier erbij. Ook ben ik minder blij met middenblokjes omdat ik die niet voor een groep mensen op tafel kan zetten. Verder zeer tevreden.

internet bestelling

ik koop altijd kaas bij boomkamp in Nord horn echter ik bestelde via internet en dit ging mis bij me boomkamp kan niets aan doen maar is de vervoerder verder kwaliteit is goed van hun alleen irritant dat zo lang moet wachten

Snelle levering, zeer goed verpakt.

Zie boven, Alleen jammer dat je zo’n hoog bedrag moet besteden om geen verzendkosten te hebben.

Guter Käse

Guter Käse, netter Kontakt.

Dagelijks genieten

Zonder kaas is mijn leven niet copleet

Zeer te vreden

We zijn zeer tevreden Veel keuze Leuke aanbiedingen En we bestellen er regelmatig wat

zeer lekkere kaas vlugge levering.

lekkere kaas vlug geleverd

Ruim assortiment, mooie prijzen, goed verpakt en netjes geleverd.

Zeer snelle levering

Nog nooit eerder een levering gehad die zoo snel was, in de ochtend besteld, avonds al thuis.

Prima levering!

Snel en netjes ingepakt geleverd.

geweldig

overzichtelijke site met heel veel keuzes makkelijk besteld en snel thuis bezorgd

Alles van A tot Z perfect verzorgd!

Vanaf de bestelling tot aan de deur perfect geregeld!

Snel geleverd en heerlijke kaas.

Ik bestelde Wasabi kaas. Deze werd snel geleverd. Ook de bezorger heeft erg zijn best gedaan om het af te leveren. En de kaas is heerlijk!

Lekker en snel!

Heerlijke kaas uit een groot assortiment, voor iedereen wat . We kijken al weer uit naar de volgende bestelling.

heel goed

lekkere kaas , in de ochtend besteld, zelfde dag in huis

Lecker und super schnelle Lieferung

Der Käse ist ein Gedicht: lecker, sehr aromatisch und einfach perfekt für eine gemischte Käseplatte. Sehr gerne wieder :-). Gestern bestellt und keine 24 Stunden später das Paket erhalten. Ganz herzlichen Dank !!!

Lekkere kaas

Goede kaas. Snelle en betrouwbare leveringen.

Prima kaas specialist

Makkelijk te vinden website en duidelijk wat betreft de spullen die zij kunnen leveren. Kaas is prima en van goede kwaliteit Bestellen gaat goed en snel en ook het leveren van de producten gaat prima.