Prima kaas specialist

Makkelijk te vinden website en duidelijk wat betreft de spullen die zij kunnen leveren. Kaas is prima en van goede kwaliteit Bestellen gaat goed en snel en ook het leveren van de producten gaat prima.

Goed en lekker

Lekkere kazen voor een redelijke prijs en snel bezorgd.

Snelle en correcte levering van fijne kazen

Toevallig bij Boomkamp terecht gekomen tijdens het zoeken naar een bepaalde kaas. Verrast door het grote aanbod een bestelling gedaan. Na enkele dagen al levering van fijn vacuüm verpakte heerlijke kazen. Heb al diverse soorten mogen proeven en allemaal heerlijk! Ook een fijn aanbod aan "light" kazen trouwens...

erg goed

lekkere goede kazen

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede producten, nette en snelle levering. Het enige dat ik niet prettig vind, zijn de houten stro opvullingen in de doos: dat zit overal.

Hoge verwachting maar toch een teleurstelling

Geachte, +Punt - Hele snelle bezorging van het product... +Punt - Zeer lekkere smaak , maar . . . -Punt - . . . Dan een ZEER STERKE ZOUTIGE nasmaak... Zal dit product niet meer aankopen...

We hebben ‘s avonds besteld en de volgende dag was het er al.

Beste Kaas

Kaas i goed aangekomen, toll prijs was jammergenoeg net zo duur als jullie prijs, leuk als Holender in Noorwegen

Snel en overheerlijk

Mijn eerste ervaring met Boomkamp is direct een en al positief. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. TOP. Mooi, afgesneden stukken kaas, strak in het vacuum met een foutmarge aan gewicht in het voordeel van de klant. Wederom TOP. En de eerste kaas uit het vacuum gehaald, Oude Bodegraven, 100 weken gerijpt. Een smaak om door een ringetje te halen. Dus, ik weet het voor de volgende keer. Dan verwen ik weer mijn smaakpupillen om bij Boomkamp Kaas mijn bestelling te doen.

goed en lekker product

heerlijke kaas in vele soorten.

Heerlijke kaas

Het is een duidelijke sait om je kaassoort te kiezen. Snelle levering en heel goed verzorgd verpakt.

Wij kopen al jaren kaas bij deze fantastische kaaswinkel. Topservice ook online!

Snel bezorgd en lekkere producten

Superlekkere kaas en fudge. Verpakking kan beter. Kaas was niet vacuüm verpakt en de fudge bakjes waren allemaal gebarsten.

Hele lekkere kaas en in verhouding stuk goedkoper als winkel als ah of jumbo alleen betaal je wel verzendkosten maar je hebt dan wel Veel meer keus.

Voor de eerste maal kaas besteld en dit werd snel geleverd. De bestelde kaas is goed verpakt en smaakt prima. Volgende kaas wordt ook weer bij jullie besteld.

Omdat ik altijd online bestel, keurig geleverd, verschillende kaassoorten, keurig omschreven en vacuüm verpakt, ideaal! Er valt veel te kiezen met prima omschrijving.

Heel goed snelle levering

Lekkere kaas en vacuüm verpakt blijft dan ook vers service en snelle levering Heb bij vrienden ook aan bevolen

Niks om aan te merken

Snelle , duidelijke afhandeling van bestelling .

Gute Auswahl, gute Preise, schnelle Lieferung

Nach dem ich aktuell nicht mehr so häufig nach Amsterdam komme, um Käse direkt mitzubringen, habe ich eine Alternative gesucht und bei Boomkamp gefunden. Die Auswahl ist für mich super, die Lieferung nach Deutschland schnell, Preise sprechen für sich.

zeer goede kwaliteit

Lekkere kaas en vlugge en goede service

Heel snel bezorgd prima verpakt en erg goede kwaliteit kaas!

Verrassend zonder aankondiging wanneer er bezorgd zou worden, werd de kaas in de avond geleverd.. Gelukkig waren we op dat moment thuis.

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Heerlijke ervaring om te kunnen kiezen uit de vele smaken

Om de zes weken weer te genieten van zes soorten kaas die je nog niet op smaak hebt geproefd

Snelle service en heerlijke kaas!

Erg handig dat we onze favoriete kaas, vacuüm verpakt thuisgestuurd krijgen.

Makkelijk bestellen

Ik ben super blij dat ik de rookkaas met ham bij jullie kan bestellen ,want je kunt nergens meer zo,n lekker stukje kaas kopen dus ik bestel heel graag bij jullie gr annie