Zo fijn, zo zacht, heel goed product.

Zacht, geen klachten meer

Verzacht en irriteert niet in mijn liezen. Ideaal bij gevoelige huid.

Mooi en goede kwaliteit

Aanrader! Wat een verademing, had ik het maar eerder geweten..

Geweldig!

Ik heb 2 slips besteld en ze zijn heerlijk zacht. Vooral in het kruis van de slip. Gewone slips schuren erg en dit is een uitkomst! Had ik het maar eerder geweten.

Snelle levering en prima service

Had de verkeerde maat besteld en kon het artikel snel omruilen voor de juiste maat. Snelle levering en vriendelijke mail. Het ondergoed ziet er heerlijk zacht en draagbaar uit.

Uitstekend materiaal

Van binnen heel zacht, nog beter dan ik had durven hopen. Het was wel een kleine zoektocht naar mijn juiste model maar bij Pavone zijn ze heel behulpzaam en denken goed met je mee. Ik mocht de items omruilen naar een paar andere modellen. Uiteindelijk heel blij met het resultaat.

Erg fijne eerste Pavone ervaring, zeer vriendelijk te woord gestaan, mooie producten en super zacht. Gaat niet irriteren!

Zit heerlijk

Zacht

Lekker zacht ondergoed wat prima absorbeert

Zacht en goed absorberend.

Vlotte communicatie, snelle bezorging

Ik zocht ondergoed dat niet (meer) op de website stond. Een mailtje was voldoende om te horen dat er ergens nog wat lag en de volgende dag had ik het al in huis!

Cadeau

Mooi verpakt en fijne lingerie. Dit is mijn 5e aankoop, altijd kwaliteit met Pavone.

Super goede snelle service

De klantenservice is zeer behulpzaam, goede duidelijke voorlichting over welk ondergoed het beste bij mij zou passen.

Foto kwam niet overeen met ontvangen artikel

Op de foto stond een broekje met korte pijpen ontving echter een slip

Prettig bamboe ondergoed, goede klantenservice

Zou het ook graag bij een lingeriezaak willen kopen ipv alleen online. Misschien een idee? Prachtig ondergoed, goede kwaliteit, goed draagcomfort en ziet er vrouwelijk en elegant uit.

Via Stichting LS Facebook pagina dit merk geadviseerd door veel enthousiaste vrouwen, ik ben ook om, ideaal.

Als je ondergoed maar goed zit*****

Met Pavone super veel zachtheid aan de bibs, zeer goed ondergoed. 5 sterren plus!

Prachtige sets

Werkelijk prachtig, mooi materiaal en heel netjes gemaakt. Dikke pluim Pavone!

Mooi ondergoed gemaakt van bamboe

Mooi en zacht, ik raad het iedereen aan in mijn omgeving.

Kwaliteit & klantvriendelijk. Hartelijk dank dames van Pavone Lingerie.

Perfecte klantenservice namen meteen contact op. Producten zijn prima en een aanrader

Je wordt vriendelijk te woordt gestaan bij vragen over de bestelling

Blij mee

Wat een opluchting, heel prettig en zacht. Ideaal bij een zeer gevoelige huid. Comfort sensitieve heb ik nu geprobeerd, fijn dat deze ook in een lichte kleur online staat. Ga weer opnieuw bestellen.

Heerlijke onderbroeken, leuk verpakt, goede service

Ik vind het erg fijne onderbroeken, ze blijven mooi. Het wordt netjes verpakt en verstuurd, het zijn net cadeautjes.

Heel goed advies gehad, Pavone is klantgericht, denkt met je mee. Goed gecommuniceerd dat er vertraging was. Kunnen veel bedrijven van leren. En nog beter, dit ondergoed is verslavend zacht en fijn.

Super ondergoed

Nieuwe taille comfort is mijn favoriet, wat een luxe!