Die Unterwäsche ist sehr angenehm auf der Haut .

Habe bereits 3 verschiedene Modelle Unterhosen gekauft und bin mit allen sehr zufrieden.

Fijn bedrijf, fijn ondergoed

Ben erg blij met deze broekjes.

Aanbeveling v iedereen!

Verademing bij LS

Heerlijk ondergoed, aanrader!

Erg prettig ondergoed

Met LS is dit ondergoed een hele fijne ervaring. Top dat Pavone zoveel kennis in huis heeft over dit onderwerp. Hartelijk dank voor het maken van dit vrouwvriendelijke product.

Fijn contact met klantenservice, goed advies over maat en nog belangrijker, heel fijn ondergoed.

Zeer prettig incontinent mannen ondergoed

Heel fijn ondergoed bij LS

Wat fijn dat dit bestaat. Dankzij mijn gynaecoloog bij Pavone gekomen. Ik draag het liefst de maxi, midi en fietsbroek. Wacht nu op de levering van de taille sensitive. Nieuwe collectie is ook bijzonder mooi. Voel me super vrouwelijk in dit ondergoed.

Zit en voldoet prima

Fijne lingerie

Luxe ondergoed, kwaliteit en blijft mooi. Topjes zijn ook erg fijn. Ik ben fan.

Dit zit perfect

Ze hadden dit aangeraden omdat ik Colitis heb. Zonder enige twijfel besteld. Zit gewoon zo goed, heb minder accidentjes met deze onderbroek.

Geweldig!

Zeer comfortabele ondermode. Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van de klantenservice. Zij hebben mij perfect geadviseerd.

Goede service , snelle levering

Had een keer de per ongeluk de verkeerde maat besteld , en met een telefoontje is dit snel aangepast

Goede service en hele goede slips kwaliteit

Heerlijk zachte mooie slips

Klantgericht

Mooie spullen, goede prijzen. Hele goede service als er iets een keertje niet goed is

Superzacht draagcomfort en goede kwaliteit

Mooi ondergoed welke ook lekker en confortabel zit. Geen jeukende eindjes zoals soms wel gebeurt bij kant.

Snel en netjes verzorgd

Goed verzorgd

5 sterren voor dit merk, wat een luxe gevoel van zachtheid. Ruikt niet en gaat niet irriteren. Zit heerlijk.

Heel fijn ondergoed

Zeer tevreden, mooie kwaliteit en zachte randen van de maxi. Ik ga weer bestellen.

Heerlijke onderbroeken

Goede pasvorm zitten lekker

Fietsbroekjes besteld. Zitten comfortabel en drogen snel na het wassen .

Beste ondergoed bij LS

De bescherming is gemaakt van bamboe, het kruisje is heel zacht en zorgt ervoor dat mijn zalf niet in de kleding komt. Hele mooie pasvorm, beste aankoop.

Snel en goed geleverd

Bestelling gedaan die snel en netjes verpakt geleverd werd. Zeer mooie en goed passende slips. Al vele van besteld. En als iets niet goed is snel antwoord en oplossing. Voor mij altijd pavone slips.