Verademing bij LS
Via de Facebook pagina van de patiëntenvereniging Lichen Sclerosus kwam ik bij Pavone lingerie terecht. Ik was op zoek naar fijn ondergoed ivm LS. Tot nu gebruikte ik altijd wasbare inlegkruisjes maar ik wilde eigenlijk een 2 in 1 oplossing. Die heb ik gevonden bij Pavone. De maxi giorgia slip zit superfijn. Heerlijk zacht en door het speciale kruisje geen zorgen over zalfvlekken. Ik heb ook een paar strings van pavone, ook deze zitten super, fijn onder een iets strakkere broek en lekker luchtig in de zomer. Ik had een fietsbroekje ontvangen om te proberen, deze zit lekker zacht, ook fijn dat het speciale kruisje helemaal door loopt. De pijpjes zijn voor mij helaas net iets te kort om fijn te zitten onder een jurkje. Ze kruipen wat omhoog waardoor mijn benen dan weer tegen elkaar schuren. Ik draag het broekje nu ook gewoon onder een normale broek. Je ziet dan ook geen randjes zitten nl.
De service bij Pavone is fantastisch. Zeer vriendelijk contact gehad. Ik had in de sale nog een paar broekjes extra besteld en via de mail gevraagd of het diezelfde dag nog op de post kon zodat het mee kon op vakantie en dat hebben ze ook keurig gedaan, werd mooi op tijd bezorgd, kon ze nog even wassen en drogen en vervolgens mooi mee in de caravan!