Mannenboxers werken uitstekend! Komt er ook nog een lichte kleur voor de zomer?

Heerlijke lingerie bij vulvaire lichen planus

Geen irritatie meer door super zacht en verdikt kruisje. Voel me weer vrouw!

I have not received my goods.

Have not received my goods. Where are they?

• Would you recommend us? No

Mijn derde bestelling, dat zegt genoeg denk ik. Heel tevreden.

Geweldige service

Op de Libelle beurs verkeerde maat meegekregen. Supersnelle reactie op mijn mail en omruilen geen probleem. En nog een extra item gekregen voor het ongemak, dat is toch geweldig!

Beste lingerie bij Lichen

Opluchting alom, hartelijk dank dames van Pavone!

De broekjes zitten goed en beschermen goed

Ik hoef geen inleg kruisje meer te gebruiken. De lingerie kun je heel lang gebruiken

Fijne broekjes en goede service.

Ik ben blij met het product. Tevens goed contact met klantenservice die zonder probleem een deel van de bestelling (die nog niet geleverd was) kon omzetten naar een maatje kleiner.

Een verademing

Wat een prachtige lingerie, heel comfortabel en super zacht materiaal. Totaal niet irriterend op geen enkel moment. Goed zittende onderbroekjes. Ze hebben een verzachtend effect en kalmeren de last die je kunt hebben bij urineverlies. Ze beperken sterk de jeuk klachten , vooral bij lichten sclerose. Zeer goede absorptie. Geen geurtjes. Zijn gemakkelijk om te wassen. Drogen vlot aan de lucht. Super elegant beschermend ondergoed. Je hebt op geen enkel moment het gevoel dat je anti lek ondergoed aan hebt. Geeft een fijn gevoel!

Helemaal top!!

Wat een prachtige lingerie. Op de Libelle zomerweek gevallen voor de prachtige slips! Voor mijn moeder twee gekocht (urine verlies) en voor mijn dochter (menstruatie). Beide zijn super enthousiast! Voelen zich mooi én hoeven zich geen zorgen te maken!! Voor mijn dochter al bijbesteld, voor m’n moeder volgt wrs ook nog een bestelling! Echt top!

Op de Libelle week gekocht, blij mee

Draagt bijzonder prettig, heb Pavone al vaker voorbij zien komen. Maar dit ondergoed maakt het verschil.

Ziet er super uit

En de pasvorm en de stof zijn boven verwachting ik zal zeker weer bestellen!

Draagt heel comfortabel.

Lang gezocht naar bamboe ondergoed, ivm Lichen Sclerosus, maar niet kunnen vinden in stenen lingerie zaken. Op de website van Stichting Lichen Sclerosus vond ik een artikel over Pavone lingerie. Na goed advies van eigenaresse Janneke kwam ik uit op de midi Aurora. Het ondergoed draagt comfortabel, is mooi om te zien en het zorgt er mede voor dat ik minder of geen klachten heb. Kortom zeer tevreden.

Blij met de hipsters!

Eindelijk

Wat een opluchting, verademing bij LS

Seht gute Qualität

Die Wäsche ist sehr angenehm zu tragen. Qualität sehr gut Toll ,dass es so eine Alternative für uns Frauen mit „ Handicap“ gibt Die Lieferung hat leider etwas verzögert

Fijn

Precies wat ik zocht, geen inleggertjes meer en geen synthetisch menstruatie ondergoed. Blij mee.

Bij LS beste ondergoed

Luxe oplossing bij licht urineverlies

Ik voel me weer vrouw, mooie en elegante oplossing.

Verslavend zacht

Aanrader!

Comfortabel

De onderbroeken zitten comfortabel en helpen prima tegen licht urineverlies.

Geweldig zacht

Draag alleen nog Pavone

Super zacht

Topje is perfect, onderbroek is ook super zacht van binnen maar heeft helaas aan de beentjes een harde rand wat weer wrijving veroorzaakt. Verbeterpunt

Goede bescherming.

Goede kwaliteit en prima bescherming

Geweldig zacht, top!