Mooie lingerie, snelle goede levering

Ik ben zeer tevreden over de lingerie , wat ik niet leuk vind is dat er vaak losse draadjes aanzitten, als je die niet meteen wegknipt gaat het steeds verder . Dit echter een heel klein minpuntje.

Topkwaliteit en vriendelijke klantenservice, echt goed ondergoed bij een gevoelige huid.

Heel zacht en mooie producten

Prachtige pasvormen en goede kwaliteit. Draagt Pavone al jaren, ik ben een heel tevreden klant.

Unterwäsche

Die Lieferung hat leider 1 Monat gedauert. Die Ware ist sehr gut verträglich, das einzige Manko ist, dass es an den Rändern etwas einschnürt.

Super fijn klantcontact

Ik heb al vaker bij Pavone besteld. Het contact gaat altijd soepel, er wordt snel gereageerd op de mail. En dat ik meerdere keren heb besteld zegt natuurlijk dat ik tevreden ben over de producten.

Wohlfühlgefühl

Ich trage jetzt den 2. Tag Ihre Unterwäsche und fühle mich total wohl damit. Ich werde noch weitere Slips bestellen.

Keurig verstuurd en ontvangen

Heel fijn ondergoed

Ik kan niet tegen inlegkruisje ,ondergoed van Pavone is daar een hele mooie vervanging voor . Service is top

Beste ondergoed voor vrouwen

Dikke 5 sterren voor Pavone, dit ondergoed had ik 10 jaar geleden al willen dragen.

Perfecte service

Fijn contact, snelle reactie en levering

Mooie artikelen en geweldige persoonlijke service

Helemaal verbaast over de persoonlijke service die daar gegeven wordt. Ik had dit nog nooit meegemaakt! Ga zo door. Geweldig

Mooi en duurzaam

Prachtig kant, mooie kleuren en fijne pasvorm!

Hele goede producten en vriendelijke mensen om je te helpen

Gewoon top

Zeer goed!

Prachtig ondergoed, kwaliteit, mijn eerste bestelling is van 3 jaar geleden en ondergoed is nog steeds goed. Ik ben blij met Pavone, voor vrouwen met Lichen planus is dit ondergoed zeer goed.

perfect

snelle levering, mooi verpakt en uitstekende kwaliteit

Praktisch, comfort en elegantie in één.

Mijn favoriete modellen zijn steeds vaker uitverkocht daarom vind ik het fijn dat ik nieuwe collecties kan pre ordenen. Ik zit met smart te wachten op de nieuwe kleur Berry Wine. Janneke komt elke keer weer met nieuwe collecties, ga zo door Pavone! Ik gebruik dit ondergoed ivm Lichen planus, het voelt voor mij als een hele opluchting, draagt zacht en ik voel me mooi in Pavone. De eigenaresse ontwerpt het ondergoed zelf daarom ook een vraag voor Janneke: komt de taille comfort ook in een midi model?

Excellent

In mijn wereld met LS is dit ondergoed van bamboe zeer noodzakelijk. Geen vette zalven meer in mijn kleding en nog beter: mijn LS is rustig nu ik geen inlegmateriaal meer gebruik. Diepe buiging voor Janneke van Pavone.

Aanrader bij LS

PAVONE geeft rust en vertrouwen, heel klantvriendelijk bedrijf en goed advies over mijn maat. Mooi verpakt en prachtige kleuren. Hoop dat donkerblauw weer terug komt in de collectie?

Functioneel maar ook prachtig ondergoed!

Hele fijne series met voor ieder wat wils (wat betreft vorm ondergoed of kleur). Erg blij mee en ik merk dat ik steeds meer alleen nog dit aan wil. Bedankt!

Kwaliteit

Zacht en mooi, kan niet meer zonder Pavone.

Gewoon heel goed

Beste ondergoed voor mijn LS, ik ben heel erg opgelucht. Via Roosevelt geadviseerd om Pavonelingerie te gebruiken. Kan niet meer zonder.

Unzufrieden

Für so eine kleine Sendung die man auch per Post hätte schicken können 8,95 Transport finde ich echt kundenunerfreulich. Sorry Ausserdem hatte das Produkt nach dem Auspacken einen sehr strengen Geruch , der sich aber nach dem Waschen gegeben hat.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles gut!

Kommunikation mit einem Ansprechpartner verlief sehr wertschätzend und professionell.

Sehr gute Qualität

Sehr angenehm zu Tragen und schnelle Lieferung. Schnelle Antwort bei Fragen. Sie zwar nicht ganz billig, aber jeden € wert. Ich werde mir auf jedenfall weitere Unterhosen bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed. Komen afspraken na.

Afspraken worden nagekomen. Bfn zeer tevredenbover telefonsch contact.