Super fijne en mooie lingerie

Super fijn en mooi ondergoed. Goede en duidelijke service.

Fijn LS ondergoed

Wat ben ik blij dat dit ondergoed wordt gemaakt voor vrouwen met LS. Draagt erg prettig, voelt zacht aan en ik voel me mooi in Pavona.

mooie kwaliteit

Eenvoudig bestelproces, alerte klantenservice en mooie producten.

Ich warte noch immer auf meine Ware.

Ich warte noch immer auf meine Ware. Ich bin sehr enttäuscht! Bitte nehmen Sie sofort Kontakt mit mir auf. Deshalb kann ich keinen Stern vergeben!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super tevreden.

Van de jeuk en de inlegkruisjes afgekomen.

Opluchting!

Pavone heeft mijn voorkeur nadat ik al het uitwasbaar incontinentie / menstruatie ondergoed geprobeerd heb. En het verschil is groot. Met vlag en wimpel geslaagd voor de eerste prijs, gefeliciteerd Pavone. Grootste doorslag voor mij was dat ik geen nare geurtjes meer ervaar, de pasvorm, zachtheid en elegantie van de ontwerpen. Jammer dat er geen bh’s zijn, bamboe topjes maken wel het gevoel van setje compleet. En het bamboe van Pavone is kwaliteit en heel zacht.

Meest zacht en vrouwvriendelijk ondergoed

Mooi ondergoed werd tot nu toe gemaakt van polyester, Pavone maakt het verschil met bamboe en kant waarin ik zelfs geen inlegkruisjes meer hoef te dragen. Op advies van mijn gynaecoloog mocht ik geen inlegmateriaal meer dragen omdat ik Lichen sclerosus heb. Ik maakte de stap naar katoen inlegmateriaal maar het was niet ideaal. Lichen gaat zoveel verder, het tast je vrouw zijn aan. Pavonelingerie gaf mijn zelfvertrouwen terug, mooi ondergoed waar over nagedacht wordt, dikke pluim voor Pavone.

Erg goede prijs/ kwaliteit, goede service en betrouwbaar!!

Betrouwbaar, goede kwaliteit/ prijs verhouding en service!!

Geeft een veilig gevoel

Heerlijk zittend, mooi ondergoed wat je een veilig gevoel geeft. Wat wil je nog meer

Mooi, zacht, kwaliteit, goede pasvorm, vrouwelijk, praktisch en geeft veiligheid en vertrouwen.

So grateful for this incontinence underwear!

I never would have imagined that an underwear would mean so much to me. Childbirth injuries left me with fecal incontinence and I have been struggling to accept this new reality. Remaining confident as a woman , as a partner is very challenging. Single-use incontinence pants are practical but surely don’t help forget the embarrassment. In addition, my extra small size makes it difficult to find the right products. This underwear brought my dignity back, fits perfectly and is leak-proof! I wish there were more like that! The only comment I have is that the bikini area can be a little bit irritated after wearing it the whole day.

Maat is goed. De boord mag wel wat elastischer. Is makkelijker met aantrekken

Zo fijn, zo zacht, heel goed product.

Zacht, geen klachten meer

Verzacht en irriteert niet in mijn liezen. Ideaal bij gevoelige huid.

Mooi en goede kwaliteit

Aanrader! Wat een verademing, had ik het maar eerder geweten..

Geweldig!

Ik heb 2 slips besteld en ze zijn heerlijk zacht. Vooral in het kruis van de slip. Gewone slips schuren erg en dit is een uitkomst! Had ik het maar eerder geweten.

Snelle levering en prima service

Had de verkeerde maat besteld en kon het artikel snel omruilen voor de juiste maat. Snelle levering en vriendelijke mail. Het ondergoed ziet er heerlijk zacht en draagbaar uit.

Uitstekend materiaal

Van binnen heel zacht, nog beter dan ik had durven hopen. Het was wel een kleine zoektocht naar mijn juiste model maar bij Pavone zijn ze heel behulpzaam en denken goed met je mee. Ik mocht de items omruilen naar een paar andere modellen. Uiteindelijk heel blij met het resultaat.

Erg fijne eerste Pavone ervaring, zeer vriendelijk te woord gestaan, mooie producten en super zacht. Gaat niet irriteren!

Zit heerlijk

Zacht

Lekker zacht ondergoed wat prima absorbeert

Zacht en goed absorberend.

Vlotte communicatie, snelle bezorging

Ik zocht ondergoed dat niet (meer) op de website stond. Een mailtje was voldoende om te horen dat er ergens nog wat lag en de volgende dag had ik het al in huis!

Cadeau

Mooi verpakt en fijne lingerie. Dit is mijn 5e aankoop, altijd kwaliteit met Pavone.

Super goede snelle service

De klantenservice is zeer behulpzaam, goede duidelijke voorlichting over welk ondergoed het beste bij mij zou passen.

Foto kwam niet overeen met ontvangen artikel

Op de foto stond een broekje met korte pijpen ontving echter een slip

Postbus 37123

3005 LC Rotterdam