Ik had een verkeerde maat slip besteld. Ik belde voor een retour formulier, ze hebben toen meteen de juiste slip opgestuurd. Terwijl ik de verkeerde maat nog niet eens retour had gedaan. Fijn dat ze vertrouwen hebben in de klanten

Ondergoed is een verademing, heel zacht en mooi, ik draag alleen nog maar Pavone.

Jammer

Kruisje van slip heeft zeer harde randen. Niet fijn voor iemand met zeer gevoelige huid

Goede kwaliteit, snelle levering en mooi en persoonlijk ingepakt. Was mijn tweede bestelling en er volgen er vast nog meer.

Pavone heeft heel mooie functionele lingerie en beschikt over een uitmuntende service!

Fantastisch deskundig advies en geweldige service. De lingerie is van super kwaliteit.

Ruilen van één slip (ik had er twee gekocht) voor een ander model vanwege de pasvorm (die voor mij niet geschikt bleek), was totaal geen probleem. Keurig verpakt met vriendelijk kaartje erbij.

Vanwege mijn LS was ik al een tijdje op zoek. Ben blij dat ik nu het juiste heb gevonden

Prima mannenboxers, geen gedoe meer dankzij de tip van mijn fysio.

Qua dienstverlening is het top.

Mijn bestelling paste niet, ik heb hierover gebeld. Ben prima te woord gestaan,heb de bestelling retour gedaan en binnen drie dagen werd de goede maat geleverd. Top!!

Comfortabel ondergoed

Snelle levering, ben tevreden over materiaal en maat

Goede service, snelle levering, omruiling ging heel soepel en beste ondergoed!

Uitstekende herenboxers, voelt en oogt normaal. Draagcomfort is top.

Vriendelijk

Behulpzaam en kwaliteit ondergoed.

Efficiënt, mooi, veilig & comfy, kortom: perfect!

Wat een fijne ervaring met Pavone, klantenservice is bijzonder liefdevol en producten zijn bijzonder fijn!

Als Neukundin konnte ich mich davon überzeugen, dass die Unterwäsche hält, was mir versprochen wurde: Sie sieht gut aus, hat einen angenehmen Tragekomfort, hält dicht, lässt sich gut auswaschen. Kein Nässegefühl, kein Schwitzen, keine Flecken von Pflegeprodukten, die durch das Gewebe dringen. Kurz: ein Lichtblick auf meinem langen Leidensweg mit Lichen sclerosus.

Ik had jaren eerder van het bestaan van dit ondergoed willen weten ❣️

Geen gesjor meer, geen stress bij lach of niesbui, geen gedoe met inlegkruisjes.....ik voel niet dat ik hem (of haar ;-)) aan heb. Zalven voor Lichen vormt geen enkel probleem meer. En last but not least!!!!!! een sjieke/ mooie onderbroek aan!! Zoooooo blij mee.

Zeer tevreden klant

Super service, super ondergoed. Voel me weer vrouw.

Zoals steeds perfect

Mijn favoriete model is even uit collectie geweest. Toen het terug was heb ik er meteen zes besteld!

Zuverlässige Lieferung, bequemer Slip

Die Slips fallen klein aus, bin froh, dass ich XL genommen habe. Leider ist der Slip zum Reiten in der Leiste etwas eng. Es wäre toll, wenn da wieder was passendes auf den Markt käme.

Hele fijne service

Topservice

Sehr angenehm zu tragende Unterwäsche

Die Lieferung erfolgt sehr pünktlich. Die Beschreibungen der Artikel ist genau und zutreffend. Mir ist aufgefallen, dass die Größe 4XL nur noch bei wenigen Artikeln zu finden ist. Leider ist man dadurch in der Auswahl beschränkt.

Fijne mannenboxers!

Meerdere merken geprobeerd, Pavone echt het beste. Bij anderen voelt het als een luier, bij Pavone voelt het als een normale boxer en ziet er sportief uit.

Lekker onbezorgd op pad