De slips zitten super fijn, maar ik gebruik wel een verbandje erin want de absorptie neemt helaas met de tijd af. Pavlone heeft geadviseerd de slips niet heter te wassen dan 40 graden en niet in de droger. Ik ga dat zeker aanhouden nu.
Lieve Marjon, bedankt voor je bericht. Dat zou niet moeten, want dan schieten we ons doel voorbij. Ik ga je even prive een mail sturen en zoeken naar een passende oplossing. Liefs, Elise team Pavone
Originele beoordeling
Draag niks anders ,en heb geen klachten meer
Dat is toch geweldig! Wat super fijn om te horen. liefs, Elise team Pavone
Mooi om te zien en ‘n goed draagcomfort
Top, precies wat we graag willen bereiken :-) Liefs, Elise team Pavone
Vielen Dank Claudia! Liefs, Elise Team Pavone
Verliefd op de strings
Ja! Wij ook ! Liefs Elise team Pavone
In de wereld van LS is dit bamboe ondergoed een heel mooi lichtpuntje.
Wauw :-) Bedankt. Liefs Elise team Pavone
Fijn materiaal dat goed vocht/ongelukje opvangt. Mooi kant waardoor je er toch een sexy gevoel van krijgt Zou voor mij in nog veel meer kleuren mogen
Bedankt Audrey! Goed nieuws in het voorjaar komt er een nieuwe kleur. Elk jaar ontwerpen we de slips een limited edition kleur. Dit jaar zal het de bordeaux rood zijn. Een hele zwoele kleur :-) Liefs Elise Team Pavone
Het voelt degelijk en in de spiegel ziet het er mooi uit. Voel me weer vrouw, inlegkruisjes zouden verboden moeten worden, wat een fijne oplossing is dit. Zoveel zachter dan ander ondergoed en geen nare geurtjes. Heb lang getwijfeld of ik het zou proberen, toch duurder dan ander lekvrij ondergoed. Je koopt uiteindelijk kwaliteit, dat voel je en zie je.
Wat goed dat je het toch hebt geprobeerd en het zo bevalt ! Inlegkruisjes zouden inderdaad verboden moeten worden :-) Liefs Elise team Pavone
Lekker onbezorgd op pad
Super! Wat fijn dat je het zo ervaart. liefs Elise team Pavone
Mooie kwaliteit en met zorg verpakt.
Met liefde gemaakt. liefs Elise team Pavone
Ik heb met een van de vrouwen van Pavone gesproken, ze nemen alle tijd voor je en al mijn vragen werden erg prettig beantwoord. De volgende dag lag mijn bestelling al in de brievenbus met een persoonlijk kaartje. Heel mooi ingepakt, met zorg en aandacht.
Goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen! Veel draagplezier. liefs Elise team Pavone
Kwaliteit & modieus!
Dank! Liefs Elise team Pavone
Beste boxers voor mannen, zit perfect en werkt perfect.
Perfecte review :-) Liefs Elise team Pavone
Nachdem das von mir bestellte Slip doch nicht das passende Modell für mich war, hat mich Elise von Pavone Lingerie prima beraten. Mit einem neuen Modell bin ich jetzt rundum zufrieden. Vielen Dank für die tolle Dienstleistung.
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie ärgerlich, dass es nicht erfüllt hat, was Sie erwartet haben. Wir werden Ihnen eine E-Mail schicken und sehen, ob wir gemeinsam eine Lösung finden können. Elise team Pavone
Originele beoordeling
Modell: Giorgia Das Material ist sehr schön, der Zwickel ist weich und erfüllt seinen Zweck prima. Da auf der Vorderseite Spitze aufgenäht ist, ist der Naht, resp. Saum an der Vorderseite des Beinausschnitts für mich zu hart und zu kratzig. Dieser Slip wäre perfekt ohne aufgenähte Spitze auf der Vorderseite.
Geweldige service
Geweldige klanten :-) liefs Elise team Pavone
Package has not arrived, I have no way of tracking it
Goodmorning dear Anne, Thank you for your message. I checked the track and trace and the package is on its way. We posted your package at 8th of February. We sent you a link for the track and trace by email. It says the PostNL has delays (but not why). Hope you have a little more patience. Please let us know when nothing happened in the delivery process (after the weekend) Then we will contact PostNL. And when needed sending you the package again. And we hope you will change the review after your package is deliverd 😊 Kind regards
Alles gut gelaufen
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Elise team Pavone
Ik heb van meerdere merken absorberend ondergoed geprobeerd. Maar van Pavone zijn echt het fijnst. Je hebt niet door dat je een absorberende boxer aan hebt. Bij andere voelt het alsof je een luier aan hebt. En de Pavone boxers zien er ook nog eens sportief uit.
Wat een top review Herke, mooie omschrijving van ons product. Liefs Elise team Pavone
Ben heel goed geholpen door Janneke u medewerker Had alle begrip voor mij problemen,
Wat fijn om te lezen! U heeft het getroffen, Janneke is de baas en designer van het Pavone ondergoed :-) Maar ons hele team staat graag voor u klaar. We weten hoe vervelend de vaginale klachten kunnen zijn. Liefs Elise team Pavone
Een nadeel, het duurt erg lang voor ze droog zijn
Bedoelt u na het wassen? De 3 laagse bescherming heeft idd wel wat meer tijd nodig om te drogen. Even in de wind hangen of op de kachel leggen? Liefs Elise team Pavone
Nice cut and fabric, suits really well.
Thank you Clarisse, so nice of you. Elise team Pavone
Sehr gute Qualität. Ich habe Pavone zufällig gefunden und bin ganz begeistert. Die Unterwäsche löst ein großes Problem für mich. Sie zwar nicht ganz billig, aber jeden € wert. Ich werde mir auf jedenfall weitere Unterhosen bestellen. Empfehlenswert.
Vielen Dank für Ihre lebhafte Kritik! Und wie schön, dass es Ihr Problem gelöst hat. Glücklicherweise haben wir regelmäßig einen schönen Verkauf, dafür können Sie ein Auge auf der Website und Newsletter halten. Das spart sowieso ein bisschen :-) Elise team Pavone
In het echt nog mooier en zachter, goed bezig Pavone.
wat goed! ons bamboe voelt inderdaad zijde zacht aan. Liefs Elise team Pavone
Basic shorts ontvangen. Zeer tevreden.
Super! Fijn dat we de mannen nu ook van dienst kunnen zijn. Liefs Elise team Pavone
Prachtig ondergoed
Top review! Liefs Elise team Pavone