Prachtig ondergoed
Top review! Liefs Elise team Pavone
Het is fijn ondergoed van pavone. Een beschermd gevoel zonder inlegkruisjes. En de broekjes zijn nog mooi ook.
Praktisch en vrouwelijk :-) Fijn dat het zo ervaren wordt! Liefs Elise team Pavone
Zit lekker Zit mooi Geeft vertrouwen Blijft mooi Een aanrader voor iedere vrouw!
Top! Heel goed! Heel fijn! Super! Yeah :-) liefs Elise team Pavone
Mooi product ontvangen.
Top! Liefs Elise team Pavone
De vernieuwde de broekjes met verlengt kruisje nog beter. De broekjes dragen fijn en geen inlegkruisjes meer nodig.
Top dat het verlengde beschermende kruisje goed bevalt Soraya! Liefs Elise team Pavone
Pavone krijgt van mij 5 sterren, wat een fijne ervaring met deze webshop. De vrouwen die ik gesproken heb, zijn erg klantvriendelijk en hebben mij bijzonder goed geholpen met het vinden van het juiste model. Ik ben fan, hartelijk dank Pavone!
Lieve Jeanne, bedankt voor je mooie review. Liefs Elise team Pavone
Zo leuk, zijdepapier en een lieve wens op mijn pakketje. Wordt ik heel blij van
Lief! Wij worden ook heel blij van al jullie bestellingen :-) liefs Elise team Pavone
Goedewebsite, snelle en correcte levering
Hartelijk dank voor uw review! Liefs Elise team Pavone
De slips zitten ontzettend fijn en werken goed!
Super Julia! Bedankt voor je review. Liefs Elise team Pavone
Bedankt Pavone, blij met jullie merk! Inmiddels al 4 jaar klant en draag alleen nog maar Pavone.
Dank je wel Noor. Wat fijn! Eens Pavone altijd Pavone :-) Liefs Elise team Pavone
Zo zacht, vooral bij een gevoelige huid is dit ondergoed ideaal. Geen nare geurtjes meer.
Wat een fijne review, hartelijk dank! Liefs Elise Team Pavone
im ersten Bestellschritt geht nicht hervor dass die Ware aus dem Ausland mit entsprechend höherem Porto kommt Die Ware entspricht nicht vollständig der Beschreibung Bei Rücksendung fällt wieder das Porto für Ausland an Für die Rücksendung gibt es nur eine Gutschein , auch wenn man bestimmt nicht wieder einkauft
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie schade zu lesen, dass der Gesamteindruck nicht gut ist. Alle Artikel werden aus den Niederlanden verschickt, wir werden diese Information in die deutschen Versandinformationen aufnehmen. Sollten Sie Artikel umtauschen wollen, bieten wir diese kostenlos an, Rücksendungen gehen sowohl in den Niederlanden als auch im Ausland zu Lasten des Kunden. Wir sind ein relativ kleines Unternehmen, die gesamte Unterwäsche wird vom Niederländischen Inhaber entworfen und mit großer Sorgfalt hergestellt und versandt. Was genau meinen Sie damit, dass die Ware nicht ganz der Beschreibung entspricht? Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, können Sie sich jederzeit an unseren Kundenservice wenden: [email protected]. Wir werden uns freuen, gemeinsam eine Lösung zu finden. Liebe Elise Team Pavone
Ik vind de onderbroeken erg prijzig maar als ze in de uitverkoop zijn koop ik ze .
Wat fijn te lezen dat ze erg fijn zitten en alles droog blijft. Het ondergoed wordt gemaakt van 90% zuiver bamboe, we werken met hoogwaardige en duurzame materialen zodat alle Pavone items mooi blijven. Daarom kosten de Pavone slips meer dan ander ondergoed. Gelukkig is er 2x in het jaar uitverkoop omdat we nooit collecties vernietigen. Dank Manon voor je support en tot de volgende bestelling:) Liefs Elise Team Pavone
Via Stichting LS bij Pavone gekomen en besteld na goed advies over mijn maat. Fijn dat de klantenservice ook veel weet over LS. Ik ben heel blij met mijn aankoop, ga er nog meer bestellen.
Dankjewel Beatrijs voor je mooie feedback, we maken inderdaad erg veel vrouwen en mannen blij met ondergoed bij klachten zoals lichen sclerosus en lichen planus. En geweldig dat Stichting LS ons ondergoed onder de aandacht brengt. Liefs Elise Team Pavone
Bestelling prima afgehandeld maar t product maakt de belofte niet waar! Bij lichte incontinentie toch doorlekken. Spijt van mijn bestelling van 65 euro
Beste Mirella, wat ontzettend vervelend dat het product niet naar wens is. Ons ondergoed heeft een 3 laagse bescherming, de bescherming werkt als een inlegkruisje. en kan tot 50 ml opnemen. Wellicht heb je iets meer dan licht urineverlies? Ik zie dat je 4 slips hebt besteld. Mocht je de andere drie nog niet gedragen en gewassen hebben dan mag je deze retourneren. Je mag een mail sturen aan [email protected] tav van mij. Liefs Elise Team Pavone
Angenehmes Tragegefühl. Schnelle Lieferung. Schnelle Antwort bei Fragen.
Twee slips besteld om uit te proberen. Bevalt zo goed, en daarom wil ik graag meer bestellen. Maar helaas maat M is even niet leverbaar. Ik hoop dat ik gauw meer kan bestellen.
Bedankt Anna! Fijn dat het zo goed bevalt. De voorraden worden volgende week allemaal weer aangevuld. Yes! Liefs Elise team Pavone
Prachtig materiaal, goede pasvorm! Vlotte verzending!
Dank je wel Hilde! liefs Elise team Pavone
1) prachtige, goed afgewerkte broekjes met bamboe-viscose, zeer goed materiaal 2) uitstekende pasvorm, draagt heerlijk, nergens irritatie 3) heel goed doordacht wat betreft doelmatigheid 4) blijft prima in de was van 40 graden 5) Snelle levering, via de brievenbus 6) eindelijk lingerie waarbij nagedacht is over wat voor de consument belangrijk is. Daar word je blij van!
Wat een heerlijke review :-) Daar worden we blij van! Liefs Elise team Pavone
Goede pasvorm,lekker zacht
Dank je wel NIne!. De bamboe voelt als zijde. Liefs Elise team Pavone
Prettige eerste ervaring met Pavone. Ondergoed is zacht en doet zijn werking. Mooie pasvorm.
Wat fijn Erika! Bedankt voor de review. Liefs Elise Team Pavone
Eerst was ik niet zo tevreden van pavona lingerie.het paste niet goed,.verkeerde maat.na kontakt van de klantendienst,hebben ze mij geholpen om het juiste model en maat te vinden Dank u hiervoor
Beste Rita, wat vervelend. Heeft u contact opgenomen met de klantenservice? Wellicht heeft u niet het juiste model. We adviseren u graag welk model slip het beste bij u past. Liefs Elise team Pavone
Originele beoordeling
Ik had verwacht dat het dubbel stuk,zachter en soepel zou aanvoelen. Ik vind het niet zo aangenaam, ook de afronding schuurt een beetje Had maat L genomen ,heb maat 42 van broek,maar ze vallen ruim en blijven dus ook niet zo goed op de plaats zitten
Goede kwaliteit en zit fantastisch
Super Carla! Bedankt vor de review. liefs Elise team Pavone
Super mooi eindelijk me weer sexy voelen met deze prachtige pavone lijn. Voor vrouwen die net even anders zijn dan ze zouden willen.
Wat een mooie review! Dank je wel Margaret. Liefs Elise team Pavone
Verliefd op de strings.