Bin sehr zufrieden. Prompte Lieferung. Allerdings fallen noch Annahmegebühren an, was so nicht beschschrieben ist. Das finde ich sehr schade!
Liebe Jasmine, Wie ärgerlich, gut, dass du uns das mitteilst. Wir waren uns dessen nicht bewusst. Kannst du uns eine E-Mail mit dem Betrag schicken? Dann erstellen wir Ihnen einen Gutscheincode, den Sie bei Ihrer nächsten Bestellung verwenden können. Und was die Zahlung vor Erhalt betrifft, so werden wir das überprüfen, um zu sehen, ob das anders gemacht werden kann. Elise team Pavone
Met LS is dit ondergoed een uitkomst, heel blij mee! Via mijn gynaecoloog bij Pavone gekomen, fijn dat ze samples kon laten zien. Als je de stof voelt begrijp je direct waarom je dit wil dragen.
Steeds meer gynaecologen en bekkenfysiotherapeuten weten van Pavone en hebben samples om aan de patienten te laten zien. Fijn dat ons ondergoed jou helpt. liefs Elise team Pavone
Producten worden snel verzonden. De kwaliteit van het ondergoed is goed en het ziet er mooi uit. De service is ook goed. Toen ik een kleur bestelde die niet op voorraad was werd ik gelijk op vriendelijke wijze gemaild met het voorstel voor een vervangend artikel. Prima dus!
Goed om te horen :-) Wij vinden de klanttevredenheid erg belangrijk! Liefs Elise team Pavone
Wat een verademing, heel blij met dit ondergoed!
Dank je wel Dirkje! Liefs Elise Team Pavone
Echt een top ervaring. Top gekocht bij een beurs. Thuis kwam ik erachter dat hij kapot was. Mail gestuurd en ik kreeg een nieuwe toegestuurd!
Dank je wel voor de review Tessa. Enjoy Pavone! Liefs Elise Team Pavone
Ik ben heel tevreden met de slips. Goede kwaliteit en pasvorm. Ik kocht ze eerder en ze BLIJVEN ook mooi.
Wat fijn om te horen Anja! Liefs Elise team Pavone
Fijn ondergoed, inleggers niet meer nodig. Voel me zoveel schoner. En ziet er ook nog mooi uit.
Praktisch, sexy en vrouwelijk, echt Pavone. Dank je wel VEra. Liefs Elise Team Pavone
Zeer vriendelijk personeel bij Pavone, geven goed advies en klant is weer echt koning(in), ga zo door Pavone!
Elke klant is voor ons uniek. Wij vinden klanttevredenheid heel erg belangrijk. Fijn dat het ook zo wordt ervaren Petri, dank je wel. Liefs Elise team Pavone
Beste bamboe ondergoed voor vrouwen met een gevoelige huid. Ik kan niet meer zonder mijn Pavone’s.
Beste E. wat fijn om te horen! Liefs Elise team Pavone
De stof voelt comfortabel en geen sprake van doorlekken. Ik heb 3 slips asn kijn moeder gegeven die veel last heeft van lichen sclerosis. Zij is zo tevreden dat we nog een bestelling gaan plaatsen.
Wat super fijn voor je moeder! Pavone lingerie kan inderdaad klachten van LS verlichten. Dank je wel voor de mooie review. Liefs Elise team Pavone
Mooie slips en functioneel. Prettig om te dragen. Mooi verpakte pakketjes, leuk om te ontvangen. Uitstekende retour/ruilservice.
Super leuke klanten hebben wij. Lieve woorden, dank je wel Jeanette. Liefs Elise team Pavone
Goede kwaliteit, snelle levering en mooi en persoonlijk ingepakt.
Elk pakketje wordt met zorg en liefde ingepakt. Fijn dat dat wordt gezien :-) Liefs Elise team Pavone
Al eerder broekjes gekocht. Heel fijn! Zelfs de donkerrode, uit de eerste collectie, draag ik nog steeds.
Wauw, wat goed om te horen dat je al zo lang klant bent en de donkerrode slip nog steeds goed draagt! Inmiddels zijn we al zoveel collecties verder. Heel erg bedankt Marga. Liefs Elise team Pavone
Alle bestellingen die ik heb gedaan en gekregen is met zorg en liefde ingepakt! De lingerie is van een hoge kwaliteit en blijft heel mooi.
Super lieve woorden. Dank je wel Jacqueline! Liefs Elise team Pavone
Super blij met dit ondergoed van Pavone, draagt erg prettig en zacht, voel me weer helemaal vrouw. Strings zijn ideaal tijdens sporten, inlegkruisjes definitief de deur uit, opluchting alom.
Ben ik helemaal met je eens. Het nieuwe model van de string zit erg comfortabel tijdens het sporten. Door de bredere taille band snijdt het minder in de heup. Goed om te horen dat je zo enthousiast bent. liefs Elise team Pavone
Ich bestelle nicht gern online, weil das bei mir mit der Zustellung oft chaotisch ist. Hier aber brachte mir ein freundlicher Hermesbote die bestellte Ware nach Mailankündigung. Die Wäsche ist sehr schön, trägt sich gut und ist eine Entlastung für meinen Unterleib
Liebe Christine, wie schön, auch einmal eine Bewertung von einem unserer deutschen Kunden zu erhalten. Und schön zu hören, dass die Unterwäsche angenehm zu tragen ist. Viele Grüße Elise Team Pavone
Op zondagavond 10 december besteld en na 5 dagen toch maar eens informeren waar mijn bestelling blijft. Ik zou mijn bestelling vóór de kerst nog ontvangen als het goed is, werd me op 15 december verteld door Elise. Allemaal leuk en aardig… maar ik vind de tijd tussen bestellen/betalen en info ontvangen (na zelf vragen) te lang duren! Ik ga dus niet meer bij jullie bestellen.
Beste Marianne, wat vervelend dat je het zo hebt ervaren. Wanneer een product niet gelijk leverbaar is (omdat het nog wordt geproduceerd in ons atelier) dan staat dit altijd vermeld op de website en staat er ook bij in welke week wij verwachten dat het bij ons binnenkomt in het Warehouse. Wanneer we deze datum niet gaan halen dan informeren we de klanten per mail. In dit geval stond erbij dat de Maxi Giorgia Mystic Black in de week voor kerst bij ons binnen zouden komen en wij alles voor de kerst nog gingen verzenden. Jammer dat u niet meer bij ons gaat bestellen. We hopen wel dat de slips die u hebt aangeschaft wel fijn zitten. Anders horen we graag van u en zullen we zoeken naar een passende oplossing. liefs Elise team Pavone
Via de mail kreeg ik snel een reactie, omdat het kopen van een cadeaubon niet werkte. Ze hebben het meteen opgelost en ik heb de bon gekocht. Verder is het ondergoed (voor mijn vriendin) ook van goede kwaliteit en erg fijn bij klachten van LS.
Wat fijn Karim! En ook voor je vriendin dat het de klachten van LS verlicht. We weten hoe vervelend het is om LS te hebben. Liefs Elise team Pavone
Klantvriendelijk, snel verzonden, mooi ingepakt, zacht materiaal en draagt erg fijn. Inlegkruisjes de deur uit.
Zo is het :-) bye bye inlegkruisje! Bedankt voor de review T. Liefs Elise team Pavone
besteld, heel snel binnen, zit heerlijk en waar voor mijn geld.
Yes! Bedankt voor de mooie review. Liefs Elise team Pavone
Ik heb lang met klachten gelopen want ik kan niet tegen inlegkruisjes oa schimmelinfectie maar sinds ik pavone ondergoed gebruik ben ik van de klachten af en ik wil nooit meer anders .ik ervaar het als zeer positief .
Wat geweldig om te horen Marjan ! Bedankt voor je mooie review. Liefs Elise team Pavone
Super fijn ondergoed, ik ben fan!
Wat fijn om te horen Yvon, dat we er weer een fan bij hebben ! Liefs Elise team Pavone
Vroeger droeg ik badstof ondergoed van de Zeeman, mijn moeder was streng op mijn ondergoed, het moest van katoen worden gemaakt. Later ontdekte ik het ondergoed van Ten Cate ook met een badstoffen kruisje. Toen ten Cate hiermee stopte was het een enorme zoektocht naar het juiste ondergoed. Bijna alles wordt gemaakt van polyester, dat is synthetisch (lees plastic) en dat is zeer slecht voor de ph waarde van de vulva. Het gaat irriteren en de zuurgraad raakt uit balans. Het is een opluchting om het bamboe ondergoed van Pavone te dragen. Het hoge bamboe percentage en het badstoffen kruisje, de pasvorm en het zachte kant. Hier is over nagedacht! Mijn moeder (van 90) is ook groot fan van Pavone. Ze heeft al haar vriendinnen inmiddels ook in dit luxe ondergoed gekregen.
Heel verstandig van je moeder Sophie. Dat is inderdaad het beste voor de huishouding van de vagina. En super van je moeder dat ze al haar vriendinnen ook enthousiast maakt voor Pavone lingerie. Heel erg bedankt voor je uitgebreide review. Liefs Elise team Pavone
Zeer goede kwaliteit, snelle verzending en mooi ingepakt!
Dank je wel Erna! Elk pakketje wordt met liefde ingepakt :-) Liefs Elise team Pavone
Proffesionele, duidelijke website, snelle levering, heel goede producten
Dank je wel Ann! liefs Elise team Pavone