Wat een bijzonder fijn ondergoed, 90% bamboe maakt het verschil. En uitstekende klantenservice, altijd super vriendelijk, ik ben blij met Pavone.
Wij zin blij met jou :-) Bedankt voor de lieve review! Liefs Elise team Pavone
heb 4 slips besteld maat XL 2 zijn veel te groot jammer zit niet zo prettig
Lieve Marga, bedankt voor je berichtje. Ik heb gezien dat de klantenservice inmiddels contact met je heeft opgenomen. En dat er slips in een andere maat naar je toe worden gestuurd. We hopen dat je dan een betere ervaring hebt met Pavone lingerie. We horen het graag van je! liefs Elise team Pavone
Ik heb al meerdere merken geprobeerd, maar deze blijven de meest zachte en zeker ook de mooiste. Het kruisje tegen de vulva is zuiver bamboe, geen mengvezel, en voor gevoelige huidjes maakt dit het verschil.
Wauw, bedankt voor je mooie review Marleen! Liefs Elise team Pavone
Mooie lingerie met net dat stukje extra comfort, ik ben er blij mee!
En wij zijn heel blij met jou als klant :-) Bedankt voor je review. Liefs Elise team Pavone
In het echt zijn ze nog mooier. En de zachtheid is geeft een hele fijne luxe ervaring.
Als een Rolls Royce om de billen hoorden we laatst. Dat vonden we een mooie omschrijving :-) Wat fijn dat je het ook zo ervaart. Liefs Elise team Pavone
Heerlijk zacht en zit fijn
Dank je wel Lenie voor je review! Bamboe is van nature een heel zacht materiaal en ons ondergoed is gemaakt van minimaal 90% bamboe. Fijn om te horen dat het ook zo wordt ervaren. Liefs Elise team Pavone
Heb ondergoed van verschillende merken en Pavone blijft mijn favoriet. Ik merk toch dat ik altijd naar dat ene Pavone broekje zoek in de schone was. Dus inmiddels meer aangeschaft. Ik voel me ook nog eens heel mooi in Pavone, ik ben fan.
Wat goed om te horen Fiona! Dat is precies wat Pavone moet doen, praktische bescherming bieden en tevens een mooi en sexy gevoel geven. Liefs Elise team Pavone
Omdat ik zalf gebruik I.v.m. lichen sclerosus was ik op zoek naar ondergoed die mijn kleding beschermt tegen vetvlekken. Bij de eerste slipjes die ik heb gekocht was de dubbele laag (kruisje) te kort. Het moet naar achteren ook meerdere lagen hebben, tot de taille dus. Inmiddels had ik gezien dat Pavone dat ook biedt. Er zijn broekjes die speciaal zijn ontworpen voor mensen met ls. Ik vond het wel lastig de juiste maat te bepalen, maar ik heb via de klantenservice goed advies gekregen. Dat heeft me enorm geholpen de juiste keuze te maken en ik ben nu blij met de 6 broekjes die ik heb gekocht.
Wat fijn Stiny! Goed om te horen dat het advies je geholpen heeft. De slips zijn inderdaad heel fijn bij klachten van LS. Niet alleen geeft het 3 laagse kruisje bescherming tegen de vetvlekken van de zalf. De slip is gemaakt van bamboe en daarom ademend, wat zoveel beter is dan de synthetische inlegkruisjes, die verergeren vaak de LS klachten. We wensen je nog heel lang plezier van Pavone lingerie. Liefs Elise team Pavone
Originele beoordeling
Omdat ik zalf gebruik I.v.m. lichen sclerosus ben ik op zoek naar ondergoed die mijn kleding beschermd tegen vetvlekken. Bij de slipjes die ik heb gekocht is de dubbele laag (kruisje) te kort. Het moet naar achteren ook meerdere lagen hebben, tot de taille dus. Inmiddels heb ik gezien dat Pavone dat ook biedt, maar de zijkanten van de slip zijn dan helemaal van kant. Ik twijfel nu of het iets voor mij is. Is het kant wel sterk genoeg? Staat het wel netjes? Ik zou de broekjes heel graag in het echt willen zien, maar ik zie geen verkoopadressen. De broekjes kosten toch €30,00 + verzendkosten.
Blij met mijn nieuw bamboe ondergoed! String is ideaal tijdens sporten.
De string is echt een heel fijn model! Heel vrouwelijk en door de bredere taille band snijd het niet in je heup. Bedankt voor je review Claudia! Liefs Elise team Pavone
Er was een probleem met de verzending en dat werd uitstekend opgelost. Goede service en heel vriendelijk. Prima kwaliteit.
Dank je wel Gitta! liefs Elise team Pavone
Erg mooie lingerie, goede kwaliteit en heel zacht. Blijft mooi uit de was komen.
Dank je wel Loes! Liefs Elise team Pavone
Goed contact en advies. Prima kwaliteit. Snelle levering.
Bedankt voor je lieve review, Martha! Liefs Elise team Pavone
Pavone op de Winterfair aangeschaft. Meteen getest en opnieuw ingekocht. Fijn contact, goed advies en het is waar. Als je dit eenmaal draagt, wil je niet anders.
Heel verslavend Pavone ondergoed :-) Dank je wel Pia! Liefs Elise team Pavone
Zeer tevreden klant, ga zo door Pavone.
Dank je wel Ilse. Gaan we zeker doen! Liefs Elise team Pavone
Beetje verlaat maar alsnog ontvangen.
Fijn dat je het in goede orde hebt ontvangen! De post heeft het erg druk gehad door de Black Friday sale. Hierdoor hadden veel van onze pakketjes wat vertraging. Liefs Elise team Pavone
Originele beoordeling
Niks ontvangen wel betaald. Dus kan nog geen beoordelingen geven.
Broekjes dragen fijn. Zitten lekker en goed tijdens sporten en fietsen.
Wat super Elna! We willen in de toekomst ook nog een speciaal fietsbroekje maken. Liefs Elise team Pavone
Opluchting! Bij LS is Pavone het fijnste ondergoed. Dankzij vulvapoli in Delft heb ik bij Pavone gekocht.
Fijne service, ondergoed is inderdaad verslavend zacht. Ik wil alleen nog Pavone.
Dank je wel Sandra. Liefs Elise Team Pavone
Een foutje werd hartverwarmend vriendelijk onmiddellijk opgelost.
Fouten kunnen gemaakt worden, maar moeten wel opgelost :-) We doen het met liefde. Dank je wel voor je review Hilde. Liefs Elise team Pavone
Ik durf gewoon te winkelen zonder angst dat het misgaat. Gewoon geweldig.
geweldig!! Liefs Elise team Pavone
Prachtige producten (heb al veel reclame gemaakt voor jullie), erg mooi verpakt (dan krijg ik altijd een kadootjes-gevoel, ook al heb ik het zelf betaald haha) en altijd netjes te woord gestaan (en altijd leuk als Janneke zelf opneemt of terugbelt). Ga zo door!!! Volgens mij hoorde ik bij de eerste 100 Pavone klanten en draag de slipjes iedere dag! ;-) Stukken sexy-er dan mijn grote onderbroeken van voorheen haha.
Wat een ontzettend lieve review, dank je wel Anja! Liefs Elise team Pavone
Zeer betrokken en uitstekend advies. Geen moeite is teveel!
Wat lief Alice! We helpen onze klanten graag per mail, telefonisch en het liefst komen we jullie ergens tegen op de beurs of een lotgenoten dag. Liefs Elise team Pavone
Mooie kwaliteit lingerie. Eenvoudig te bestellen, snelle levering. En mooi ingepakt :-) Ondergoed zit mooi en draagt fijn. Alleen het model van Boxer vind ik niet fijn dragen, door de naad aan de achterkant in het midden. Andere modellen allemaal top!
Hoi Elise, bedankt voor je mooie review en feedback. We snappen je feedback betreft de boxer. Dit model is ook uit de collectie. Mocht het weer terug komen dan met een verbeterd design! Liefs Elise Team Pavone
Snel en vriendelijke klantenservice. Snelle en nette verzending en producten erg goed
Dank je wel Marleen! Dat horen we graag :-) Liefs Elise team Pavone
Alleen maar lof, eindelijk vrouwvriendelijk ondergoed, blije klant!
Wat fijn Syl! Bedankt. Liefs Elise TeamPavone