Hele goede producten en vriendelijke mensen om je te helpen

Gewoon top

Zeer goed!

Prachtig ondergoed, kwaliteit, mijn eerste bestelling is van 3 jaar geleden en ondergoed is nog steeds goed. Ik ben blij met Pavone, voor vrouwen met Lichen planus is dit ondergoed zeer goed.

perfect

snelle levering, mooi verpakt en uitstekende kwaliteit

Praktisch, comfort en elegantie in één.

Mijn favoriete modellen zijn steeds vaker uitverkocht daarom vind ik het fijn dat ik nieuwe collecties kan pre ordenen. Ik zit met smart te wachten op de nieuwe kleur Berry Wine. Janneke komt elke keer weer met nieuwe collecties, ga zo door Pavone! Ik gebruik dit ondergoed ivm Lichen planus, het voelt voor mij als een hele opluchting, draagt zacht en ik voel me mooi in Pavone. De eigenaresse ontwerpt het ondergoed zelf daarom ook een vraag voor Janneke: komt de taille comfort ook in een midi model?

Excellent

In mijn wereld met LS is dit ondergoed van bamboe zeer noodzakelijk. Geen vette zalven meer in mijn kleding en nog beter: mijn LS is rustig nu ik geen inlegmateriaal meer gebruik. Diepe buiging voor Janneke van Pavone.

Aanrader bij LS

PAVONE geeft rust en vertrouwen, heel klantvriendelijk bedrijf en goed advies over mijn maat. Mooi verpakt en prachtige kleuren. Hoop dat donkerblauw weer terug komt in de collectie?

Functioneel maar ook prachtig ondergoed!

Hele fijne series met voor ieder wat wils (wat betreft vorm ondergoed of kleur). Erg blij mee en ik merk dat ik steeds meer alleen nog dit aan wil. Bedankt!

Kwaliteit

Zacht en mooi, kan niet meer zonder Pavone.

Gewoon heel goed

Beste ondergoed voor mijn LS, ik ben heel erg opgelucht. Via Roosevelt geadviseerd om Pavonelingerie te gebruiken. Kan niet meer zonder.

Unzufrieden

Für so eine kleine Sendung die man auch per Post hätte schicken können 8,95 Transport finde ich echt kundenunerfreulich. Sorry Ausserdem hatte das Produkt nach dem Auspacken einen sehr strengen Geruch , der sich aber nach dem Waschen gegeben hat.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles gut!

Kommunikation mit einem Ansprechpartner verlief sehr wertschätzend und professionell.

Sehr gute Qualität

Sehr angenehm zu Tragen und schnelle Lieferung. Schnelle Antwort bei Fragen. Sie zwar nicht ganz billig, aber jeden € wert. Ich werde mir auf jedenfall weitere Unterhosen bestellen.

Heel goed. Komen afspraken na.

Afspraken worden nagekomen. Bfn zeer tevredenbover telefonsch contact.

Excellent quality and loving customer support

Pavone's bamboo underwear is a rare combination of pretty and classic, while also being incredible soft and comfortable. I highly recommend Pavone to anyone with lichen sclerosus. Shipping was fast and Janneke's customer service was so loving and kind!

tolle Produkte, sehr angenehm zu tragen ,Größentabelle zuverlässig

unkomplizierte,schnelle Lieferung

Valetijn gevoel

Ik draag het Pavone ondergoed nu een paar jaar. Het bevalt supergoed, mooie kwaliteit en doet wat het belooft. Ook als ik contact op neem met een vraag wordt deze altijd snel en deskundig afgehandeld. Het ondergoed zit superfijn en zorgt ervoor dat ik me ondanks alle klachten goed voel.

Ich würde wieder bestellen..

Für mich ganz prima- Ware fällt jedoch etwas kleiner aus. Bei mir passt es geradeso - ich habe sonst immer M würde sogar L bestellen beim nächsten Mal.

heel goede service en snelle levering

aanbevelen doe ik uit principe nooit. Wat ik prettig vind hoeft een ander niet zo te vervaren

Alles perfect

Alles is perfect goede kwaliteit lingerie en heel vriendelijk

Heel fijn ondergoed!

Mooie kwaliteit, zit perfect en zorgt ervoor dat de vette zalf niet in je kleding komt. Heel blij mee!

Wat ze zeggen in de advertentie is waar gemaakt, Prima service

Ik ben zeer tevreden

Mijn bestellingen zijn gemakkelijk te plaatsen, de afwikkeling gaat zeer voorspoedig en naar tevredenheid, als er iets niet klopt is Pavone goed te bereiken en wordt er snel gereageerd en evt opgelost. Hartelijk dank daarvoor

Fijne producten en goede service

Ondergoed is prettig voor mijn LS problemen.

Weich und angenehm zum tragen

Sehr gut

Ik kreeg goede informatie over het latere aankomen van mijn bestelling! Dat was heel attent !