Gewoon top
Lieve Ria, Bedankt voor je positieve reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Prachtig ondergoed, kwaliteit, mijn eerste bestelling is van 3 jaar geleden en ondergoed is nog steeds goed. Ik ben blij met Pavone, voor vrouwen met Lichen planus is dit ondergoed zeer goed.
Hoi, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed al zo'n lange tijd een uitstekende oplossing is voor je LS. Daar is ons ondergoed dan ook juist voor ontworpen. Met deze reactie help je dan ook andere vrouwen met LS. Bedankt voor je positieve review! Liefs, Amelle Team Pavone
snelle levering, mooi verpakt en uitstekende kwaliteit
Lieve Anja, Bedankt voor je positieve reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Mijn favoriete modellen zijn steeds vaker uitverkocht daarom vind ik het fijn dat ik nieuwe collecties kan pre ordenen. Ik zit met smart te wachten op de nieuwe kleur Berry Wine. Janneke komt elke keer weer met nieuwe collecties, ga zo door Pavone! Ik gebruik dit ondergoed ivm Lichen planus, het voelt voor mij als een hele opluchting, draagt zacht en ik voel me mooi in Pavone. De eigenaresse ontwerpt het ondergoed zelf daarom ook een vraag voor Janneke: komt de taille comfort ook in een midi model?
Lieve Greetje, Dankjewel voor je mooie review (ook namens Janneke). Janneke werkt inderdaad aan de taille comfort in een midi uitvoering. Ze verwacht dat dit model deze zomer online komt. Als je zeker wilt zijn van je favoriete model in een nieuwe collectie kleur dan adviseren we inderdaad om te pre-orderen. Liefs, Amelle Team Pavone
In mijn wereld met LS is dit ondergoed van bamboe zeer noodzakelijk. Geen vette zalven meer in mijn kleding en nog beter: mijn LS is rustig nu ik geen inlegmateriaal meer gebruik. Diepe buiging voor Janneke van Pavone.
Lieve An, Dankjewel voor je mooie review en wat fijn om te lezen dat je LS rustig is. We krijgen inderdaad veel reacties van vrouwen met LS die positieve ervaringen hebben met dit ondergoed. Liefs, Amelle Team Pavone
PAVONE geeft rust en vertrouwen, heel klantvriendelijk bedrijf en goed advies over mijn maat. Mooi verpakt en prachtige kleuren. Hoop dat donkerblauw weer terug komt in de collectie?
Lieve Kim, Dankjewel voor je reactie. De collectie Magic blue was inderdaad prachtig. Heel misschien komt deze collectie in de winter terug. Janneke werkt nu aan een nieuwe collectie kleur: lavendel blauw, ook heel mooi :). Liefs, Amelle Team Pavone
Hele fijne series met voor ieder wat wils (wat betreft vorm ondergoed of kleur). Erg blij mee en ik merk dat ik steeds meer alleen nog dit aan wil. Bedankt!
Lieve Renate, Wat fijn om te horen dat alles je zo goed bevalt. Dit horen we graag! Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Zacht en mooi, kan niet meer zonder Pavone.
Lieve Eef, Wat fijn om te horen dat alles je zo goed bevalt. Dit horen we graag! Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Beste ondergoed voor mijn LS, ik ben heel erg opgelucht. Via Roosevelt geadviseerd om Pavonelingerie te gebruiken. Kan niet meer zonder.
Lieve Pien, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed perfect aansluit bij je LS. Daar is ons ondergoed dan ook juist voor ontworpen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Für so eine kleine Sendung die man auch per Post hätte schicken können 8,95 Transport finde ich echt kundenunerfreulich. Sorry Ausserdem hatte das Produkt nach dem Auspacken einen sehr strengen Geruch , der sich aber nach dem Waschen gegeben hat.
Hallo, vielen Dank für Ihre Bewertung. Ihr Paket wird von unserer Niederlassung in den Niederlanden mit einem Track & Trace Code versendet. Der deutsche Markt ist neu für uns und sobald es mehr deutsche Bestellungen gibt, können wir unsere Versandkosten anpassen. Leider ist dies noch nicht möglich, da wir diese Kosten aufbringen müssen, um auch nach Deutschland liefern zu können. Wir gehen davon aus, dass wir im Jahr 2026 bessere Versandpreise anbieten können. Wie ärgerlich, dass Sie beim Auspacken einen starken Geruch wahrgenommen haben. Wir denken, dass dies mit dem goldenen Geschenkpapier zu tun hat. Wir entschuldigen uns dafür. Liebe Grüße, Amelle Team Pavone
Kommunikation mit einem Ansprechpartner verlief sehr wertschätzend und professionell.
Lieber Romana, wie schön zu hören, dass der Kontakt mit unserem Kundenservice so gut gelaufen ist. Wir versuchen immer, unsere Kunden so gut wie möglich über ihre Bestellung zu informieren und ihnen bei allen Fragen zu helfen. Vielen Dank für deine Antwort! Liebe Grüße! Amelle Team Pavone
Sehr angenehm zu Tragen und schnelle Lieferung. Schnelle Antwort bei Fragen. Sie zwar nicht ganz billig, aber jeden € wert. Ich werde mir auf jedenfall weitere Unterhosen bestellen.
Wie schön zu hören, dass Ihnen alles gefällt. Das hören wir natürlich sehr gerne! Vielen Dank für Ihre Reaktion. Liebe Grüße, Amelle Team Pavone
Afspraken worden nagekomen. Bfn zeer tevredenbover telefonsch contact.
Hoi, Wat fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice zo goed verliep. We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Pavone's bamboo underwear is a rare combination of pretty and classic, while also being incredible soft and comfortable. I highly recommend Pavone to anyone with lichen sclerosus. Shipping was fast and Janneke's customer service was so loving and kind!
Dear Anna, How nice to hear that our underwear is the perfect solution for your LS. That's what our underwear is made for. With this review you are helping other women who also have LS. Thank you for your positive feedback! Love, Amelle Team Pavone
unkomplizierte,schnelle Lieferung
Liebe Elisabeth, vielen Dank für Ihre positive Antwort! Liebe, Amelle Team Pavone
Ik draag het Pavone ondergoed nu een paar jaar. Het bevalt supergoed, mooie kwaliteit en doet wat het belooft. Ook als ik contact op neem met een vraag wordt deze altijd snel en deskundig afgehandeld. Het ondergoed zit superfijn en zorgt ervoor dat ik me ondanks alle klachten goed voel.
Lieve Erica , Wat fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice zo goed verliep. We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Für mich ganz prima- Ware fällt jedoch etwas kleiner aus. Bei mir passt es geradeso - ich habe sonst immer M würde sogar L bestellen beim nächsten Mal.
liebe Sybille, Vielen Dank für Ihre Bewertung. es ist immer gut, wenn Sie über Ihre Größe unsicher sind, uns zu kontaktieren. wer weiß, vielleicht können wir Ihnen damit helfen. Liebe Grüße, Amelle Team Pavone
aanbevelen doe ik uit principe nooit. Wat ik prettig vind hoeft een ander niet zo te vervaren
Lieve Lieke, Wat fijn dat je toch een review hebt willen schrijven. Dit is natuurlijk niet verplicht maar we vinden het heel fijn dat je toch de moeite hebt genomen. Liefs, Amelle Team Pavone
Alles is perfect goede kwaliteit lingerie en heel vriendelijk
Lieve Ria, Wat fijn om te horen dat alles zo goed bevalt. Dit horen we natuurlijk graag! Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Mooie kwaliteit, zit perfect en zorgt ervoor dat de vette zalf niet in je kleding komt. Heel blij mee!
Wat ze zeggen in de advertentie is waar gemaakt, Prima service
Hoi, Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Mijn bestellingen zijn gemakkelijk te plaatsen, de afwikkeling gaat zeer voorspoedig en naar tevredenheid, als er iets niet klopt is Pavone goed te bereiken en wordt er snel gereageerd en evt opgelost. Hartelijk dank daarvoor
Lieve Hanneke, Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij als Team Pavone doen dan ook erg ons best om onze klanten zo veel mogelijk te helpen en te informeren. Liefs, Amelle Team Pavone
Ondergoed is prettig voor mijn LS problemen.
Lieve Rita, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed de perfecte oplossing is voor je LS. Daar is ons ondergoed dan ook voor ontworpen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Sehr gut
Liebe Martha, Wie schön zu hören, dass Dir unsere Unterwäsche so gut gefällt. Das hören wir gerne! Vielen Dank für Ihre Reaktion! Liebe Grüße, Amelle Team Pavone
Ik kreeg goede informatie over het latere aankomen van mijn bestelling! Dat was heel attent !
Lieve Hannie, Wat fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice zo goed verliep. We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone