Sehr gute Qualität

Sehr angenehm zu Tragen und schnelle Lieferung. Schnelle Antwort bei Fragen. Sie zwar nicht ganz billig, aber jeden € wert. Ich werde mir auf jedenfall weitere Unterhosen bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed. Komen afspraken na.

Afspraken worden nagekomen. Bfn zeer tevredenbover telefonsch contact.

Excellent quality and loving customer support

Pavone's bamboo underwear is a rare combination of pretty and classic, while also being incredible soft and comfortable. I highly recommend Pavone to anyone with lichen sclerosus. Shipping was fast and Janneke's customer service was so loving and kind!

tolle Produkte, sehr angenehm zu tragen ,Größentabelle zuverlässig

unkomplizierte,schnelle Lieferung

Valetijn gevoel

Ik draag het Pavone ondergoed nu een paar jaar. Het bevalt supergoed, mooie kwaliteit en doet wat het belooft. Ook als ik contact op neem met een vraag wordt deze altijd snel en deskundig afgehandeld. Het ondergoed zit superfijn en zorgt ervoor dat ik me ondanks alle klachten goed voel.

Ich würde wieder bestellen..

Für mich ganz prima- Ware fällt jedoch etwas kleiner aus. Bei mir passt es geradeso - ich habe sonst immer M würde sogar L bestellen beim nächsten Mal.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

heel goede service en snelle levering

aanbevelen doe ik uit principe nooit. Wat ik prettig vind hoeft een ander niet zo te vervaren

Alles perfect

Alles is perfect goede kwaliteit lingerie en heel vriendelijk

Heel fijn ondergoed!

Mooie kwaliteit, zit perfect en zorgt ervoor dat de vette zalf niet in je kleding komt. Heel blij mee!

Wat ze zeggen in de advertentie is waar gemaakt, Prima service

Ik ben zeer tevreden

Mijn bestellingen zijn gemakkelijk te plaatsen, de afwikkeling gaat zeer voorspoedig en naar tevredenheid, als er iets niet klopt is Pavone goed te bereiken en wordt er snel gereageerd en evt opgelost. Hartelijk dank daarvoor

Fijne producten en goede service

Ondergoed is prettig voor mijn LS problemen.

Weich und angenehm zum tragen

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik kreeg goede informatie over het latere aankomen van mijn bestelling! Dat was heel attent !

Prettig ondergoed

Zeer tevreden, blijft lang mooi. Ik draag Pavone al 3 jaar, voor het eerst gekocht bij de patiëntenorganisatie van Stichting LS. Alle complimenten voor de vrouw achter Pavone, Janneke ontwerpt het ondergoed en heeft alle touwtjes in handen. Het is mooi om te zien dat deze Nederlandse haar merk ijzersterk heeft gemaakt doordat ze het ondergoed zelf blijft testen en naar adviezen en tips luistert van vrouwen en specialisten. En ze blijft vernieuwen en komt een paar keer per jaar met nieuwe collecties.

Eindelijk, zeer prettig draagbaar en kwaliteit, luxe uitstraling, mooie kleuren. Ik gebruik dit ondergoed omdat ik last heb van urineverlies en LS. Aanrader.

GEWELDIG

Gebruikte altijd inlegkruisjes tot ik de diagnose kreeg van Lichen sclerose. Na gegoogeld te hebben wat het beste ondergoed is bij deze ziekte werd mij Pavone geadviseerd. Eerst 1 slip besteld om te proberen. Het overtreft mijn verwachting. Irritatie en jeuk verdwenen gelijk en het draagt zeer comfortabel! Ondergoed is niet goedkoop maar een absolute aanrader.

Luxe medisch ondergoed

Voelt als een opluchting, geeft rust en vertrouwen. De kleuren en pasvormen, gebruik van zacht kant en bamboe geven mijn vrouwelijkheid terug. In een leven met vulva kanker is dit ondergoed van Pavone heel erg welkom.

Super vorallem mit LS, Hipster fällt klein aus

Ich habe Midi Magdalena, Aurora und die Hipster gekauft. Bin mit der Passform von Midi und Aurora sehr zufrieden, auch wenn mir die Nähte im Schrittbereich erst sehr dick vorkamen. Die Hipster passten aber leider nicht. Sie sind an der Hinterhose zu kurz und daher unangenehm. Eine Größe grösser sind sie deutlich besser.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig en draagt heerlijk!

Aanrader als je last hebt van een gevoelige huid.

Mooie producten van kwaliteit bamboe stoffen en goede pasvormen.

Mooie kwaliteit

Broekje ziet er mooi uit, hopelijk blijft dat na het wassen ook zo

Prachtig ondergoed

Fijn ondergoed zonder naden!

Blij met Pavone, hele goede kwaliteit en zacht ondergoed. Ik voel me goed en mooi in dit ondergoed en mijn huidklachten zijn ook veel minder geworden sinds ik dit ondergoed draag.

Heel fijn ondergoed en perfecte snelle service

Hele goede en snelle service en het ondergoed zit heel fijn en luchtig