Hele goede en snelle service en het ondergoed zit heel fijn en luchtig
Lieve Alice, Wat fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice zo goed verliep. We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Top producten, zowel de slip als de top zitten geweldig!
Lieve Patricia, Wat fijn om te horen dat alles als gegoten zit! Dat horen we graag. Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Der Stoff ist super angenehm und das Design ist echt schön. Die Größe passt, nichts ziept oder quetscht. Klare Kaufempfehlung.
Liebe Sam, Wie schön zu hören, dass alles schön fällt. Das hören wir gerne! Vielen Dank für Ihren positiven Kommentar. Liebe Grüße, Amelle Team Pavone
Heerlijk zacht, draag alleen nog Pavone.
Lieve Helen, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over Pavone Lingerie! Bedankt voor je bericht. Liefs, Amelle Team Pavone
Ik vind het heel fijn ondergoed en vrouwelijk
Lieve Ieske, Wat fijn om te horen dat het ondergoed zo erg bevalt. Dit horen we graag! Liefs, Amelle Team Pavone
Heerlijk ondergoed Draag het graag ivm LS Zacht en zit lekker .
Lieve Ellen, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed fijn aansluit bij je LS. Daarvoor is ons ondergoed dan ook ontworpen. Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Blij met dit merk, geeft me vertrouwen om ook weer lichte kleding te dragen. Omdat ik moeten smeren met zalven komt deze vettigheid zonder bescherming in mijn kleding. En met LS zorgt inlegmateriaal voor opvlammingen. Het beschermde kruisje van Pavone is fijn en zacht en gaat niet irriteren.
Hoi, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed je weer comfortabeler laat voelen in lichtere kleding. Daar worden we erg blij van. Bedankt voor je positieve reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Mijn LS is rustiger nu ik Pavone draag.
Lieve Ilona, Fijn om te horen dat je LS rustiger is geworden met ons ondergoed. Dit horen we graag! Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Lieve Cisca, Wat fijn om te horen dat onze service goed beviel. We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Heel goed, ideaal voor de gevoelige huid. Fijn dat dit er is!
Lieve Mies, Wat fijn om deze positieve review te lezen! Dat zien we graag. Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Erg tevreden met deze mooie lingerie voor vrouwen met een vervelende ziekte/afwijking. Functioneel kan zeker ook mooi zijn.
Lieve Jacqueline, Je hebt helemaal gelijk! Functioneel kan ook zeker mooi zijn. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons lingerie. Liefs, Amelle Team Pavone
Ik had wat vragen en daar krijg ik meteen antwoord en oplossingen voor, top
Lieve Monique, Wat fijn om te horen dat je goed contact had met onze klantenservice! We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Sinds de bevalling heb ik last van urineverlies tijdens sporten. De string is prettig, heel blij ook dat het oude model Donatella weer terug is. Dit model vangt net iets meer op, geen gedoe met inleggertjes meer. En ruikt niet en gaat niet irriteren.
Lieve Irma, Wat fijn om te horen dat je zo'n fan bent van ons model Donatella. Dit is dan ook een erg fijne string. Bedankt voor je positieve reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Ondergoed van veel verschillende aanbieders geprobeerd. Pavone is het allerbeste voor mij met mijn LS.
Hoi! Wat fijn om te horen dat ons ondergoed het allerbeste bij jou past! Het is dan ook gemaakt voor vrouwen met LS. Fijn om te horen dat dit ook goed bij jou aansluit. Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Goed advies over maat en model, vriendelijke klantenservice en kwaliteit ondergoed. Draagt prettig en blijft mooi uit de was komen.
Lieve Bernadette, Wat fijn om te horen dat het concact met onze klantenservice zo goed verliep. We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Betrouwbaar bedrijf en product
Lieve Fabienne, Wat fijn om te horen dat je ons een betrouwbaar bedrijf vindt! Dat horen we graag. Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Vanwege Lichen Sclerosus deze lingerie aangeschaft en ik moet zeggen, erg tevreden. Mooi, zacht, netjes afgewerkt en precies op de plaats waar het nodig is extra textiel.
Lieve Jacqueline, Wat fijn om te horen dat onze lingerie mooi bij je aansluit. Het is dan ook juist ontworpen voor vrouwen met LS. Bedankt voor je review. Liefs, Amelle Team Pavone
Geurvrij en lekvrij, mooi design, zacht en elegant. Voor vrouwen die moeten smeren ivm LS is dit ondergoed de oplossing. Geen opvlammingen meer sinds ik Pavone gebruik. Soms moet je langer wachten omdat modellen niet op voorraad zijn maar is het wachten heel erg waard. Hoop dat de taille comfort ook in andere kleuren nog online komt? En de nieuwe rode kleur, wanneer komt deze collectie online?
Lieve Suus, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed je zo erg bevalt. Het komt inderdaad voor dat de voorraden op zijn er dat er een tijdje gewacht moet worden op een nieuwe levering. Zodra er een nieuwe levering binnen komt proberen we wel altijd zo snel mogelijk iedereens bestelling te verwerken. De nieuwe collectie Berry Wine is nu te bestellen op de website! Liefs, Amelle Team Pavone
Te lang gezocht naar dit ondergoed. Mooi lichtpuntje in mijn leven met LS. Gewoon heel erg goed.
Lieve Geertje, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed fijn aansluit bij je LS. Daar is ons ondergoed dan ook voor ontworpen. Bedankt voor je positieve reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Taille comfort is heel fijn voor mijn gevoelige huid. Ik heb maat 38 en draag maat M. Zit heerlijk!! Ik voel me prachtig in het setje van de midi Aurora en topje met bijpassend kant. Heel blij met dit merk.
Lieve Maud, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed je niet alleen maar comfortabeler laat voelen maar ook nog eens mooier! Hier worden we erg blij van. Bedankt voor je positieve reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Betreft de heupbroekjes van Rosa Mystic Black Plus. Ik heb deze nu een week in gebruik. Normaal maat xl en nu 2 xl besteld bij dit model. Deze zitten goed. Bij stevige bovenbenen zit het broekje om de bovenbenen wel wat strak. Dit is even wennen. In principe kun je dit broekje zonder inlegkruisje of maandverband dragen maar vindt het met verbandje frisser omdat je vooral op zwart anders de zalf (die ik gebruik vanwege LS) zo ziet zitten. Het zijn grote stoffen broeken, dat is wennen, maar door het kant even goed sexy.
Hoi, Bedankt voor je bericht. De Taille Rosa is oorspronkelijk ontworpen voor vrouwen met vecale incontinentie vandaar dat je deze ervaart als veel stof. Bij dit model loopt de drielaags bescherming volledig door naar de voor en achterzijde. Dit is bij het andere ondergoed van Pavone niet het geval. Vrouwen met LS waarderen de volgende slips het meest: Taille Comfort, Midi Aurora, Maxi Giorgia en de Bikeshorts. Van deze modellen adviseren we je maat XL te bestellen. Dat is een maat kleiner dan de Taille Rosa die je nu hebt. Mocht je nog advies of overleg wensen dan staat het Pavone team altijd voor je klaar. Liefs, Amelle Team Pavone
Prachtige broekjes met goede kruisjes. Je voelt je er heel vrouwelijk in.. Mooie kleuren. Ik ben er heel blij mee,
Lieve Tatiana, Wat fijn om te horen dat je je zo prettig voelt in ons ondergoed! Dit horen we graag. Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Als ik een vraag heb dan krijg ik binnen korte tijd daar een duidelijk en bruikbaar antwoord op
Lieve Tineke, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze service. We proberen dan ook altijd om onze klanten zo veel mogelijk te informeren over hun bestelling en hun te helpen bij eventuele vragen. Bedankt voor je reactie! Liefs, Amelle Team Pavone
Bikeshort met praktische laag, de eerste die ook echt lekker zit
Lieve Francine, Wat fijn om te horen dat onze Bikeshort je zo erg bevalt! Dit horen we natuurlijk graag. Bedankt voor je reactie. Liefs, Amelle Team Pavone
Ik heb alle modellen geprobeerd en ik vind de taille comfort, maxi, midi Aurora en basic (laatste is laag model) het meest prettig dragen. Mijn dochter draagt graag de hipster. Ik heb LS en werd gewezen via het ziekenhuis op dit ondergoed. Ben er heel blij mee.
Lieve Fien, Wat fijn om te horen dat ons ondergoed niet alleen jou bevalt maar ook je dochter! Ons ondergoed is inderdaad ook goed geschikt voor vrouwen met LS. Met deze review help je dan ook weer anderen vrouwen. Bedankt voor je positieve reactie. Liefs, Amelle Team Pavone