Heb veel merken uitgezocht en geprobeerd,maar Pavone is de beste keuze voor mij ivm LS
Dat is geweldig Suzan, het ondergoed van Pavone is inderdaad speciaal gemaakt voor vrouwen met LS. Liefs Julia
Goed advies.en keurig nette bezorging. Alleen als nog niet alles binnen is van een bestelling kan dit even duren. En moet je zelf actief nemen om te vragen waar alles blijft. Daarna wordt je goed op de hoogte gehouden.
Dankjewel Anja voor je mooie review, we houden onze klanten via de nieuwsbrieven en mailing op de hoogte. Mochten er vragen zijn mag je ons altijd contacten via mail of telefoon. Liefs Julia
Is bij mij 1 1/2 jaar geleden blaaskanker geconstateerd. Sinds die tijd verlies ik vóór of na het plassen een paar druppels. Telkens voor af na het plassen zatten er kleine vocht kringen in mijn broek. Toen ben ik op internet gaan kijken en heb ik de ONDERBROEK van Pavone men besteld. Vanaf dat moment heb ik nooit meer een probleem gehad want er zat geen kring meer in mijn broek, en ook geen vochtige onhygiënische gewone onderbroek gehad.
Wat een mooie review Bernard, daarmee help je veel mannen om dit soort onderwerpen beter bespreekbaar te maken, dank! Groet Julia
This is my first time dealing with your company and I'm sure I'll become regular customer
Dear Alma, Thank you for your review. If you have any questions about the delivery of your order you can always contact us. As you can read, the underwear is shipped from the Netherlands and shipments abroad therefore need more time. Delivery within 2 days is only possible in the Netherlands, I apologize for the confusion. As we can see, your package has arrived in the destination country and will be delivered within a few days. We have sent you an email with the tracking links, you can also find them in your account when looking at your order. If you have any questions about your order, please let me know. Kind regards, Julia
Originele beoordeling
Even your site said delivery in 1-2 days I still haven't received it after 10 days and I wonder if I would received it at all
Na een jaar tobben met inlegkruisjes heb ik het eindelijk gevonden !!! Wat een zacht geweldig gevoel !!! Groot compliment voor janneke voor de geweldige service!!! En het adviseren voor mij onbekende bestaan van dit ondergoed !!! Er waren me veel tranen en pijn bespaard als ik dit werder had geweten !!! Nogmaals dank!!!!
Wat geweldig Marianne, we zijn super blij dat jij zo blij bent met het ondergoed van Pavone! Liefs Julia
Al vanaf de start in 2019 klant, dit ondergoed draagt zo prettig dat ik alleen maar dit merk draag. Ik voel me mooi in Pavone en dat is met mijn klachten een cadeau. Kleuren blijven vernieuwen, Janneke blijft ontwikkelen en met nieuwe ideeën komen. Ik mis alleen het oude model Rosalinda, komt die weer terug?
Dankjewel lieve Paula voor de mooie review, ik zal Janneke vragen je een persoonlijk bericht te sturen over je vraag m.b.t. de Rosalinda. Liefs Julia
Nederlands bedrijf met topproducten, dit ondergoed van Pavone is nog best onbekend maar wat een niveau van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Kunnen veel bedrijven van leren. Ik voel me zo goed in Pavone, voor vrouwen met vulva kanker maakt Pavone het verschil in kwaliteit van leven. Via mijn specialist getipt, ik gun het elke vrouw met pijn, klachten en jeuk.
Dankjewel lieve Maan voor de prachtige review. Liefs Julia
Geen inlegkruisjes meer dankzij Pavone. Dus jeuk en geurvrij, zeer tevreden klant.
Daar doen we het voor Carla, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Liefs Julia
Een leven met Lichen is vreselijk, Pavone geeft me het gevoel geen patiënt te zijn, fantastische producten. Ik heb de eigenaresse ontmoet op de patiëntendag voor LS, heel bijzonder wat ze doet voor andere vrouwen met dit soort aandoeningen.
Wat een mooie review, dankjewel Olga. Liefs Julia
Zit erg lekker en ziet er mooi uit!
Super goed Elise, dankjewel! Liefs Julia
Mijn moeder vind het ondergoed erg fijn! Ook de Customer Sevice is erg goed aangezien ik een verkeerde maat had besteld. Dit kon ze makkelijk nog aanpassen terwijl er toch een weekend tussen zat.
Wat fijn om te lezen CP, wij werken met een semi geautomatiseerd systeem en kunnen aanpassingen nog altijd verwerken in orders die nog niet verzonden zijn. Dank voor de mooie review! Liefs Julia
Zie hierboven
We proberen altijd binnen 2 weken de omruiling te verwerken. In dit geval hebben we binnen 7 dagen de nieuwe levering verstuurd, mijn excuses dat we dit niet sneller kunnen verwerken. Mocht je vragen hebben over de levering van je nieuwe pakket dan zijn we natuurlijk altijd bereikbaar, stuur ons een mail naar: [email protected] en we zorgen dat je binnen 48 uur een reactie van ons hebt. Liefs Julia
Originele beoordeling
Zie hierboven
Geweldig zacht, vriendelijk bedrijf en kwaliteit ondergoed. Heel mooi en geen nare geurtjes meer. Ik voel me veilig en mooi in het ondergoed van Pavone Lingerie.
Wat mooi Janine, dankjewel voor deze lieve review. Liefs Julia
Bamboe herenshorts besteld. Prima kwaliteit en duurzaam! Vlotte levering
Dat is top John, hartelijk dank! Groet Julia
Schnelle Verarbeitung
Vielen Dank Martha für diese tolle Rezension! Liebe Grüsse, Julia
Wat een luxe, eindelijk echt goed ondergoed speciaal voor vrouwen met een gevoelige huid.
Geweldige review, hartelijk dank AJ! Liefs Julia
Je voelt je vrouw Wel wat duurder. Maar kwaliteit/prijs naar verhouding. Goede service
We blijven kiezen voor kwaliteit, dit betekent dat het ondergoed inderdaad duurder is dan andere aanbieders van (niet:) vergelijkbaar ondergoed. We streven naar de perfecte slip en zullen ons blijven vernieuwen en verbeteren. Fijn dat je de de prijs-kwaliteit waardeert, top! Liefs Julia
Voor vrouwen met vulva kanker is dit ondergoed een een aanrader. Ik ben ontzettend blij verrast en voel me prachtig in de smaragdgroene setjes van Pavone.
Dankjewel lieve Gera. We wensen je heel veel sterkte met je herstelperiode na operatie. Liefs Julia
Ik heb alle medewerking en fijne service ervaren. Heel prettig ondergoed . Zit heerlijk zacht
Wat een fijne en persoonlijke beoordeling, hartelijk dank Lilian. Liefs Julia
Kwaliteit, service en levering zijn goed.
Dat is een fijne beoordeling Elly, kwaliteit vinden we ontzettend belangrijk, dankjewel. Liefs Julia
Wat een prachtige kleur, heel erg blij met mijn nieuwe slips. Super dat jullie blijven vernieuwen met nieuwe kleuren. Al jaren een blije klant van Pavone.
Wat ontzettend fijn om te lezen, volgende maand komt er een nieuwe kerstcollectie online in Berry Wine, ook heel mooi! Liefs Julia
Binnen een dag geleverd en volledig in lijn met de positieve reviews!
Dat is top, hartelijk dank J! Liefs Julia
Meerdere keren gekocht en als tijdenlange gebruiker kan ik zeggen: zit mooi, comfortabel en blijft ook na vaak wassen een goed product.
Yes, heel mooi Susanne! Liefs Julia
Ik voel me veilig en mooi in het ondergoed van Pavone. Heel zacht en mooie kwaliteit, ga zo door dames!
Daar doen we het voor Benthe, dankjewel! Liefs Julia
Heel vriendelijk en betrokken bedrijf. Complimenten Janneke
Dankjewel Marion! We vragen ons wel af of de 6 niet omgedraaid had moeten zijn :) en we zijn super blij met je complimenten. Liefs Julia