Moeilijk contact te krijgen

Verfstop wil graag dat je je vragen per email stelt. Dat staat overal, op de website, op afleveren, bestelbevestiging, etc. Alleen je vraag per email wordt niet beantwoord....

Super goede service

2x verf besteld deze werd zeer snel geleverd. Door omstandigheden was er iets mis gegaan met de kleur ook dit werd snel en vakkundig opgelost.

besteld en snel geleverd!

Zeer tevreden met de bestelling en levering. Duidelijk en snel!

Product zoals beschreven.

Goed Produkt met een top service.

Zeer goede service

Vriendelijke medewerkers en prima service!

Doen maar wat

Verf besteld 4 potten 2,5 liter krijg allemaal kleine potjes van 0,75. Ik had de verf in ral 9001 besteld maar is zeker 3 tinten donkerder dan 9001.

Snel en geleverd en goeie kwaliteit is al gebruikt.top verf

Goeie kwaliteit verf is al gebruikt en verft mooi

Perfecte service

De bestelde verf was niet meer leverbaar maar het door Verfstop voorgestelde alternatief was zelfs beter.

Prima lakje ,,mooi optijd binnen,zeer tevreden

prima service

we hebben een grote bestelling geplaatst. Een aantal blikken lekten bij aankomst. We hebben dit gemeld en dit is super opgelost door verfstop. Wij zijn zeer tevreden en bestellen zeker weer.

erg goed

vlotte levering,goed bedrijf.

Uitstekend geholpen!

Nadat een product niet meer leverbaar was is er direct met mij meegedacht voor een werkbare oplossing voor mijn keuken. Top service geleverd bedankt!

Vlotte afhandeling, netjes verpakt en snel geleverd

Zie hierboven

Goed produkt

Een goed product en snel geleverd.

Levering was top

Prima prijs kwaliteit verhouding

Een bedrijf waar service nog bestaat

Bestelling betaald, niet ontvangen maar uiteindelijk goed opgelost!

We hebben gemaild naar Verfstop om ze op de hoogte te brengen van de situatie, en ze hebben een nieuwe product opgestuurd!

Perfecte dienstverlening, super snelle levering

Super bedrijf ++++

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle levering.

Top ervaring

Wax besteld. Normaal altijd via de Gamma besteld maar die vragen woekerprijzen daarvoor. Verstop.nl hanteert tenminste nog een reëele prijs. Besteld en de volgende dag al in huis! Super dus!

Snelle bezorging en keurig verpakt

Verstop heeft een prima website en je kunt met Klarna achteraf betalen. Het pakket kwam keurig verpakt en snel binnen.

Spuitbussen

Grote keuze snelle levering. Alles klopte. Ik mis wel een goede handleiding bij de spuitbussen. Ben namelijk geen professional.

Groot succes

Een onbehandeld bamboe raamscherm met Decowax van Verfstop behandeld en het is erg mooi geworden!

Goed materiaal

Mooi materiaal en snel geleverd

Supersnelle levering

Vandaag besteld morgen in huis.

Rijksweg 61

1906 BD Limmen