Perfecte levering

Prima en snel geleverd

snelle levering en prima ingepakt

Snel verstuurd en prima prijs kwaliteit

Snel verstuurd en prima prijs kwaliteit

snel geleverd

ik heb verf besteld dat was verkeerd is geannuleerd. nieuwe bestel is snel geleverd . maar geld terug storten dat gebeurt niet. paar keer gebeld . nu ben ik terug gebeld en het is opgelost.

Goede prijs, snelle levering

Top spul!

Het doet wat het beloofd!! Onze tegels zien er weer als nieuw uit (mooier zelfs) Blij met keuze keuze, wij bestellen nog wat Liters voor op voorraad!

Ze doen wat je ervan mag verwachten

Netjes geleverd voor een scherpe prijs.

mijn eerste bestelling bij Verfstop.nl De prijs is goed, snelle levering, en zeer vakkundig verpakt.

Geen reactie

Blik ingedeukt, dat kan aan vervoer liggen. Reactie wat lang op zich laten wachten, wel nette afhandeling.

Concurrerende prijs en snelle levering

Via Google prijsvergelijk gedaan, was goedkoopste. Besteld en daags erna al geleverd!

Super geregeld.

Een goed georganiseerde organisatie.

Levering volgens belofte

Geleverde Sigma verf volgens belofte op de site van Verfstop!

Levering en service goed

Blik was bij aankomst flink ingedeukt , was zo ingepakt. Maar voor de rest was alles prima en oke

Ik heb 4 ipv 5 sterren gegeven ivm de bezorgkosten .Mijn producten zijn naar volle tevredenheid maar voor 240 euro kosten verwacht ik geen extra bezorgkosten.Wel de volgende dag geleverd wat prima is.

Snelle levering fijne verf

zeer tevreden

zeer vlotte transactie, 5 sterren

Slecht

Ik had verf besteld, kreeg de verkeerde. Probeer in contact te komen. Maar ze proberen geen contact met je te maken. Fijn.

ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen ,prima leverancier

duidelijke website ,snelle opvolging ,goede service,fijn bedrijf

Goedkoop en snel

Helaas was de eerste levering fout en werd later hersteld,voor mij 2 dagen verloren. Ik moest de keuken verven voor de installatie,datis dus mislukt Dit betekend veel afplakken achteraf helaas

Top partij

Al vaker gekocht hier. Goedkoop en snel. Goed bedrijf!

Correcte levering.

Tevreden met resultaat na gebruik deco wax.

Snelle levering voor een mooie prijs. Helaas was de verfbak kleiner dan aangegeven op de website. Na contact met het bedrijf is dit super netjes, makkelijk en snel opgelost! Top service!

snel goed

Rijksweg 61