Snel en goed verpakt

Goed en veilig verpakt.

snelle levering en correct !!

verf is uitstekend !!

Snelle levering.

TOP!

Top service, top levering, niks op aan te merken, ga zo door!

Waardeloos

Bestellen gaat vlot ,betalen natuurlijk ook Er word iets anders geleverd als besteld. Als je dan al iemand aan de telefoon krijgt zeggen ze dat het de Duitse variant is maar deze heeft niet dezelfde kleur . Grrrrrrrr

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering van bestelde verf.

Netjes en een snelle levering

Snelle verwerking van de bestelling. Netjes verpakt en bezorgt. En de aankoopprijs was ook goedkoper dan de andere shops…

Dikke prima

Goede en snelle levering

Klant gericht

Heb bestelling geplaatst, echter was die artikel niet op voorraad. Ik ben netjes gebeld en een ander (veel beter) product aangeboden gekregen voor de zelfde aankoopbedrag. Zo zie je dat zaken doen een stuk service met zich meebrengt wat velen nalaten, hier zijn ze scherp klaar gericht MIJN DANK jongens Gr

Prima levering, goede prijs.

Prima levering, goede prijs, goede facturering. Klasse.

Prima voor de eerste keer.

Voor de eerste keer prima .

Dikke prima!

Dikke prima!

Het bestellen ging makkelijk. Kregen ook snel de bevestiging dat het verstuurd was. Maar er kwam van PostNL geen ontvangst bevestiging en geen track and tracé code dus je wist niet waar het pakket was na 3 dagen kwam de bevestiging dan het er aan kwam. Met vriendelijke groet Jan

Duidelijk en snelle levering

Van een 2 naar een 10

Ik heb een slechte beoordeling gegeven bij het ontvangst van de eerste levering er ontbrak verf. 1 mailtje was echter voldoende om het netjes op te lossen. Ze stuurde meteen het restant toe. Goed opgelost. Daarom ook nog even een mooie beoordeling.

Helder contact en geweldige service

Ik kwam er achter dat ik te weinig verf besteld had. Ik belde of dit nog bij mijn bestelling kon. Kreeg netjes een extra betaling en ook mijn potten verf. Super fijn dat Verfstop bereikbaar is. Vorig jaar ook geweldig geholpen bij het uitkiezen van de juiste verf.

Product werd snel geleverd.

Beschadigde blik

Levering snel,blik ingedeukt,tweede keus.

Snel, goed

doen wat ze zeggen.

Netjes gebeld en met overleg, bestelling afgehandeld. Op de afgesproken tijd geleverd. En niet onbelangrijk, goed verpakt.

Verzendverpakking mag wel duurzamer

Prima product, maar waarom gebruik van opvulchips geproduceerd uit schuim? Dit soort verpakkingsmateriaal kan enkel als restafval afgevoerd worden (ook de composteerbare versies). Mijn advies: gebruik karton of papierproppen als opvulmateriaal in de verzenddoos. Dat is vele maken duurzamer. Voor mij aanleiding om de vokgende keer voor een leverancier te kiezen die met duurzamere materialen werkt.

Bij levering bleek er maar één blik verf in de doos te zitten, na een telefoontje werd het opgelost. Twee dagen later had ik het tweede blik verf. Prima service, waarvoor dank

Uitstekende verf voor een prima prijs!

A-merken voor 'D' prijzen! Scheelt enorm met andere aanbieders, het etiket is ander, de verf hetzelfde!

Prima website snelle levering goede prijs

Ben het via google tegen gekomen maar zal zeker vaker gebruik maken duidelijke en goede website snelle levering En niet te vergeten goede prijs

Lekker vlot

Goede, vlotte service